ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2
- (CyBasser)
ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2
Πετάμενο στις όχθες του Κούρη, σε κοινή θέα ακόμη και σε γυναίκες και παιδιά που ήταν σήμερα εκεί...
Το έπισαν ψες ΠΑΡΑΝΟΜΑ, έκοψαν το κεφάλι του δύσμοιρου, και το έψησαν επί τόπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ και το έφαγαν! Ήταν τουλάχιστο ένα μέτρο.
Εννα μεν τους κάτσει μες το στομάχι????
Το έπισαν ψες ΠΑΡΑΝΟΜΑ, έκοψαν το κεφάλι του δύσμοιρου, και το έψησαν επί τόπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ και το έφαγαν! Ήταν τουλάχιστο ένα μέτρο.
Εννα μεν τους κάτσει μες το στομάχι????
- Attachments
-
- Kouris100509eel.jpg (238.13 KiB) Viewed 6760 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- AggelosLRK
Re: ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2
Τι ειναι αυτο χελι?
- konstantinos kalogir
Χέλι και μάλιστα μεγάλο..Και από ότι φαίνεται για να μεν χρειαστεί να δέσουν καινούργιο παράμαλλο εσχίσαν το κάτω που εν το στόμα για να φκει το αγγίστρι εύκολα.....!!!! 

Φίλε μου Ρολάνδο, όχι μονο να τους κάτσι αλλά να μεν φκει ποττέ του που μες τα στομάχια τους!!!

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Οι να φκει!!! Αλλά να φκει όπως το Alien!!!caveman wrote:Φίλε μου Ρολάνδο, όχι μονο να τους κάτσι αλλά να μεν φκει ποττέ του που μες τα στομάχια τους!!!![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
χεχεχεMariosK wrote:Οι να φκει!!! Αλλά να φκει όπως το Alien!!!caveman wrote:Φίλε μου Ρολάνδο, όχι μονο να τους κάτσι αλλά να μεν φκει ποττέ του που μες τα στομάχια τους!!!![]()
![]()
Rememper always someone waiting for you at home
- AggelosLRK
Μιας και ειναι active 1 τοπικ για γλυκο νερο,θελω να μου στειλετε σε πμ 1 φραγμα καλο για κυπρινους,ποτε μου δεν ψαρεψα σε γλυκο νερο και εχω διαβασει πολλα για τις τεχνικες του κυπρινου,ετσι θελω να δοκιμασω,αν εμεινε και κανενας δλδ
- (CyBasser)
έρχεται...AggelosLRK wrote:Μιας και ειναι active 1 τοπικ για γλυκο νερο,θελω να μου στειλετε σε πμ 1 φραγμα καλο για κυπρινους,ποτε μου δεν ψαρεψα σε γλυκο νερο και εχω διαβασει πολλα για τις τεχνικες του κυπρινου,ετσι θελω να δοκιμασω,αν εμεινε και κανενας δλδ
-
μπορεί να είναι πολλά μακρια που το σπίννινγ ... αλλά εν εχει λάθος το ψάρεμα τουAggelosLRK wrote:Μιας και ειναι active 1 τοπικ για γλυκο νερο,θελω να μου στειλετε σε πμ 1 φραγμα καλο για κυπρινους,ποτε μου δεν ψαρεψα σε γλυκο νερο και εχω διαβασει πολλα για τις τεχνικες του κυπρινου,ετσι θελω να δοκιμασω,αν εμεινε και κανενας δλδ

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- AggelosLRK
Τι ακουσαν σημερα τα αυτια μου...ο φιλος ενος ρουμανου που εχουμε στη δουλεια μαζι με ομοεθνεις του επηγαν μια μερα στο φραγμα της αραδιππου και ανατιναζαν γκαζουθκια μεστο νερο ωσπου να μην μεινει τπτ,κυριε ελεησον.. αν ενι ο ηλιος που τους πειραζει να μενουν εσω τους!

1. τσάκρες-διναμήτες
2. ψαροτούφεκο σε φράγματα
3. χλωρίνη
4. γαλαζόπετρα
5. γκαζούθκια
6. Να παω και γώ αύριο με την HOOVER(ηλεκτρική σκούπα) να ρουφο ψάρκα

ghostbusters!
μα δηλαδή καμιά προπαίδεια.. συνήδηση
απου φάει περίτου..
ρωτώ μερικές φορές τον εαυτό μου αν τελικά ο ανθρωπος εξελίσσετε η αν
οδεύει προς την αποχτήνωση, την πλήρη ασυνηδησεία προς το περιβάλλον που εγεννήθηκε.
Ο Θεός να τους ελεήση.
μα δηλαδή καμιά προπαίδεια.. συνήδηση
απου φάει περίτου..

ρωτώ μερικές φορές τον εαυτό μου αν τελικά ο ανθρωπος εξελίσσετε η αν
οδεύει προς την αποχτήνωση, την πλήρη ασυνηδησεία προς το περιβάλλον που εγεννήθηκε.
Ο Θεός να τους ελεήση.
- (CyBasser)
Δεν είναι τυχαίο που δεν στο πρότεινα το φράγμα αυτό! Αν έχεις τα στοιχεία του μπορούμε να τους καταγγείλουμε.AggelosLRK wrote:Τι ακουσαν σημερα τα αυτια μου...ο φιλος ενος ρουμανου που εχουμε στη δουλεια μαζι με ομοεθνεις του επηγαν μια μερα στο φραγμα της αραδιππου και ανατιναζαν γκαζουθκια μεστο νερο ωσπου να μην μεινει τπτ,κυριε ελεησον.. αν ενι ο ηλιος που τους πειραζει να μενουν εσω τους!