Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Πολλά ωραία ψάρακα! άτε να δούμε λίγη κίνηση σιγά σιγά!! 

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Πηγα τελικα Ξυλιατο σημερα το πρωι.. ειχεν εναν αθρωπο (δεν ειδα την στολη που εφορεν ετσι δεν ξερω αν ειναι του τμηματος δασων) που ερωτουσεν τον καθε ενα που εψαρευκεν αν ειχεν σακουλα για να πετασσει τα σκουπιθκια του μεσα.. αν καποιος δεν ειχεν του εδιαν μια!!
πολλα πολλα θετικο βημα!!!! στην μερια που επια (στον ποταμο) ηταν σχετικα
παρα πολλα καθαρη!
κατα τ αλλα εψαρεψα με εγγλεζικο για 3 ωρουες με αποτελεσμα 0 ετσι επια ενα γυρω που κληρου αλλα παλε μονο μικρες κοκκινοφτερες και ηλιοψαρα..

παρα πολλα καθαρη!
κατα τ αλλα εψαρεψα με εγγλεζικο για 3 ωρουες με αποτελεσμα 0 ετσι επια ενα γυρω που κληρου αλλα παλε μονο μικρες κοκκινοφτερες και ηλιοψαρα..
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- plenom'metatopsarem?
Πολλά καλό νέο φίλε μου!!!! Πολλά καλό! Χαίρομαι! και...μακάρι!PeRoUkKaS wrote:Πηγα τελικα Ξυλιατο σημερα το πρωι.. ειχεν εναν αθρωπο (δεν ειδα την στολη που εφορεν ετσι δεν ξερω αν ειναι του τμηματος δασων) που ερωτουσεν τον καθε ενα που εψαρευκεν αν ειχεν σακουλα για να πετασσει τα σκουπιθκια του μεσα.. αν καποιος δεν ειχεν του εδιαν μια!!πολλα πολλα θετικο βημα!!!! στην μερια που επια (στον ποταμο) ηταν σχετικα
παρα πολλα καθαρη!
- (CyBasser)
Έρκουμαι 30/8 την νύκτα, αλλά μετά τες 5/9 εννά έχω χρόνο. Όμως θέλω.... Έφαν μας η δουλειά φέτος...PrEdAtΩR wrote:ποτε ερχεσαι πισω? θα παω μια βδομαδα παφο αν εχεις χρονο για κανα ψαρεμα.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- (CyBasser)
Εννεν η βενζίνη το πρόβλημα, εν ο χρόνος... Φυσικά ότι και να πούμε, ταC&R wrote:Κάνει κλάμα ρε Rolando!! Ξαπολά την γυναικα για λείο και γεμοσε το αυτοκίνητο bεζίνη!!(CyBasser) wrote:Όντως... Σεπτέμβρη ξεκινά.... Για κάποιους όμως ούτε τον Σεπτέμβρη....MariosK wrote: Σεμπτέβρη ξεκινά η σεζόν, αν θέλεις season ticket πέσμου όσπου εν γλίορα γιατί εν να λείψουν! Η πρώτη προπόνηση εν ανοιχτή, εν να σε ενημερώσω![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Όσο για την γυναίκα.... τωρά γυρεύκουμε τα ΔΙΚΑ ΤΗΣ καλάμια

- (CyBasser)
.... 

- Attachments
-
- fish1a.jpg (173.52 KiB) Viewed 4319 times
-
- Froggy.jpg (84.04 KiB) Viewed 4314 times
-
- Kyprinoi.jpg (175.36 KiB) Viewed 4316 times
τελιος ο βατραχος πανω στον φελλο
εμεις κυπρο εχουμε τα ελικοπτερουθκια.. συνεχισε τα δικα σου ελλαδα! εν εσχει λαθος

Esox Lucius
- (CyBasser)
Για αποφυγή παρεξηγήσεων... Οι κυπρίνοι βγήκαν με καθαρόαιμες κυπρινομεθόδους σε boilies όχι από μένα, αλλά από τα παιδιά (Αποστόλης και Γιάννης) που όπως μιλούμε ψαρεύουν τρίτη μέρα και νύκτα... Με τα απίκο και το εγγλέζικο κτυπήσαμε πλατίτσες (crucian carps), βάρβους, τσιρόνια, και ασπρόψαρα (ανήλικους άσπιους)....
5/9 φευγω, κριμας , some other time (αν πιαστει κανενα 3κιλο i ll txt u)(CyBasser) wrote:Έρκουμαι 30/8 την νύκτα, αλλά μετά τες 5/9 εννά έχω χρόνο. Όμως θέλω.... Έφαν μας η δουλειά φέτος...PrEdAtΩR wrote:ποτε ερχεσαι πισω? θα παω μια βδομαδα παφο αν εχεις χρονο για κανα ψαρεμα.
Ρε φίλε κανναβκιού όποτε πάω βιάζουν μου τους φελλούς οι βάτραχοιGreg wrote:τελιος ο βατραχος πανω στον φελλοεμεις κυπρο εχουμε τα ελικοπτερουθκια.. συνεχισε τα δικα σου ελλαδα! εν εσχει λαθος

@Ρολάνδος: Περνάς καλά θορώ

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Καλά να μας κάμεις ρε Ρολάνδο!! Έτσι, έτσι! Δώσε σηνέχεια στις φώτο... θέλω να δω κι άλλα!!
Για όποιον ενδειαφέρετε να έρτει μαζίν μας, θα πάμε για ζάντερ αύριο στον Κούρη η ώρα 18:00

Για όποιον ενδειαφέρετε να έρτει μαζίν μας, θα πάμε για ζάντερ αύριο στον Κούρη η ώρα 18:00
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ατε κοπελλια , επιτελους παω για ψαρεμα μετα απο πολυ καιρο
καλαμια ετειμα , ακομα και ο χιεπεττος αν τυχει καμια φασσα

καλαμια ετειμα , ακομα και ο χιεπεττος αν τυχει καμια φασσα

- Attachments
-
- getready.JPG (50.85 KiB) Viewed 4557 times
Βύρωνα αν θέλεις βουρκάτορα έρκομαι μαζί σου 

- (CyBasser)
Για τον φίλο μου τον Χαραλάμπη....caveman wrote:Καλά να μας κάμεις ρε Ρολάνδο!! Έτσι, έτσι! Δώσε σηνέχεια στις φώτο... θέλω να δω κι άλλα!!![]()
Ο Άραχθος και το θρυλικό "Της Άρτας το Γιοφύρι".... Σάββατο ώρα 12.45 το μεσημέρι....
- Attachments
-
- Ara1a.jpg (231.74 KiB) Viewed 4381 times