Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Πέτρο δεν χρειάζεσαι μάρτυρες για να αποδείξουν ότι δεν ήταν faul play. Βασικά από όσο ξέρω για το παγκόσμιο, ο ψαράς περνά από ανιχνευτή ψεύδους και του κάνουν όλες αυτές τις ερωτήσεις, πως πιάστικε, που πιάστικε κ.τ.λ.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
οι μαρτυρες δεν ειναι υποχρεοτικοι αλλα θεωρουντε δυνατο χαρτι οταν τους εχεις.. Οταν και αν σπασεις το ρεκορ, πολυ απλα κρατας το ψαρι και τους το δειχνεις. ακομα οταν το κρατησεις μειωνοντε και οι πιθανοτητες να το ξανασπασει σπασει καποιος με το ιδιο ψαρι..
Esox Lucius
MariosK wrote:?Greg wrote:ΑΑαα Ααααααααααααααααα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα τα shimano μου !!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

===========================================
Μετά που εφύατε αλλάξαμε πόστο ρε σειρά, επιάμε 7 τιλάπιες, 3 ηλιόψαρα, 1 βλίκα, 1 γατόψαρο, 15-20 μεγάλους κοτζινόφτερους, καμιά 30ρια κυπρινάκια mirror & common, ένα crussian carp, και μια φάουσα μικρά λαβρακια.
Τα λαβρακούθκια επίαν ολόισια πίσω, τα υπόλοιπα ψάρια επήαν για εμπλουτισμό δεξαμενών του Τ.Α.Υ..
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
http://www.igfa.org/fish/igfa-angling-rules.aspx
Αυτά φυσικά ισχύουν για το πανκοσμιο. Για το ευρωπαϊκό από ότι ξέρω δεν έχει κάποιο οργανισμό που κάνει certified τα ρεκόρ.
Αυτά φυσικά ισχύουν για το πανκοσμιο. Για το ευρωπαϊκό από ότι ξέρω δεν έχει κάποιο οργανισμό που κάνει certified τα ρεκόρ.
-
Μάλιστα ... τωρά εκατάλαβα 

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Εν σοβαρομιλάςcaveman wrote:MariosK wrote:?Greg wrote:ΑΑαα Ααααααααααααααααα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα τα shimano μου !!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιασεν του το που ΜΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ένα τερατό-ψαρο(Κυπρίνος ή γατόψαρο) και εξαφανίστικε στα βάθη της λίμνης!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιεν το καλάμι,shimano με shimano μηχανή!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
ενα παλιο καλο καιρο θα ηταν ο Ronaldinios να μας το αναλυσει με τις ωρες αλλα ...C&R wrote:http://www.igfa.org/fish/igfa-angling-rules.aspx

Πάντως που του έπιασε εκείνου το καλάμι ένας κυπρίνος, δεν το ανάλυσε.
Απλά βλέπαμε το καλάμι να κάνει αναδύσεις και καταδύσεις για αρκετή ώρα πρίν χαθεί για πάντα...

Ρε Greg, μα πως την έπαθες έτσι?

Ρε Greg, μα πως την έπαθες έτσι?

I'd rather be fishing!
φιλε δεν ειχα υποθεση, υποτιμησα τους φρακτες, και εκλεψεν μου το πρωτη βολη οπως ερυθμιζα το drag
....εσκευτομουν το κινητο που ειχα στην τσεπη αξιας 20 ευρο και δεν εβουττησα ενω εχασα εξοπλισμο 10 φορες ποιο ακριβο.. ακουσα οτι εν μελι οι κυπρινοι sushi, θα τους ξαλειψω αφου εκλεψαν μου το setup που ειχα για τα λαβρακια

Esox Lucius
Το ανερχόμενο ταλέντο ο νο 1 ψαράς ηλκίας κάτω των 4 χρονών με ένα κατά την δική του άποψη 'ΜΙΚΡΟ΄ψάρι . κατισχημας σε λίγα χρόνια 

- Attachments
-
- Δημούλης
- web 1.jpg (46.59 KiB) Viewed 4384 times
- (CyBasser)
Καρτέρα να μου βάλει η CYTA γραμμή στο νέο μου σπίτι τζαι κατίσιη σαςPrEdAtΩR wrote:ενα παλιο καλο καιρο θα ηταν ο Ronaldinios να μας το αναλυσει με τις ωρες αλλα ...C&R wrote:http://www.igfa.org/fish/igfa-angling-rules.aspx
Αυτά φυσικά ισχύουν για το πανκοσμιο. Για το ευρωπαϊκό από ότι ξέρω δεν έχει κάποιο οργανισμό που κάνει certified τα ρεκόρ.![]()
![]()
![]()

Μόλις μου ήρτε και το βιβλίο "Remembering George Ρerry".... Η βιογραφία του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του ανεξίτηλα με το παγκόσμιο ρεκόρ...
ΥΓ: Πότε εννά έρτεις για κανένα σπιν θάλασσα?
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Που το ψάρεμαν μας με τον Στεφανο την περασμένη βδομάδα 

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Τζαι το σημερινό τρίωρο ψάρεμα με παρέα τον Admin, πάλε εγγλέζικο, με σταθερό φελλό και μπικατίνι για δόλωμα 
Σήμερα δεν πήρα καθόλου τιλάπιες εκτώς από μια πολλά μεγάλη που μου έφυγε, οι κυπρίνοι... καμιά σαρανταριά, τα κοτζινοφτερα γύρο στα δεκαπέντε & 2 γατόψαρα... όλα μικρά.
Τζαι χρόνια πολλά ρε Στέφανε!! Εξέχασα ρε φίλε

Σήμερα δεν πήρα καθόλου τιλάπιες εκτώς από μια πολλά μεγάλη που μου έφυγε, οι κυπρίνοι... καμιά σαρανταριά, τα κοτζινοφτερα γύρο στα δεκαπέντε & 2 γατόψαρα... όλα μικρά.
Τζαι χρόνια πολλά ρε Στέφανε!! Εξέχασα ρε φίλε

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Πολλα ωραια ρε Χαμπη!!!
Θενκ γιου ρε φιλε!

Θενκ γιου ρε φιλε!

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Θα πάμε την Παρασκευή πάλε, από η ώρα 07:00 μέχρι 12:00, όποιος άλλος θέλει να έρθει μαζί μας... ας στήλει μύνημα.
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==