"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
Σειραάαααα, κ.Ευάνθη καλωσορίσατε.... Ατε περιμενουμεν τες εμπειρίες , φωτος κλπ..
Greg wrote:ε σειρα... αφηκες μας με μια ..... στα σχερκα... ατε συνεχισε να μεν κατεβω εσσο σου οπως ειμαι !

Αλλο΄νας στο κοίνιμα των "στερημένων"
Σήμερα εξύπνησα με κατάθληψη, όϊ, βλάφτουν μας πολλά τουν τα ταξίθκια! Εν πολλύν το γύρισμα να επιστρέφεις στην Κύπρο

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Καλωσορίσατε !
'Ακουσα στο δέλτα έχει και λαβράκια... Πόσα είδες;

'Ακουσα στο δέλτα έχει και λαβράκια... Πόσα είδες;

no whey no gain
Άτε ρε βάλε καμιά φώτο (!!!) τζε τα ψυχολογικά σου εν να τα λύσουμεν που κοντά

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Αν παμε και στατιστικα λογικα θα εχει ανομβρια τα επομενα χρονια . Παρα πολυ ωραια!!!!!MariosK wrote:Καλωσορίσετε κοπέλλια!!!![]()
![]()
![]()
Χάμπη εν ωραία στην Κύπρο ρε μεν λαλείς έτσι! Πριν 3 εφτομάδες ο Πρόεδρος μας άψεν τζε κάτι νέα πυροτεχνήματα για να μας ευχαριστήσει που το εψηφήσαμεν. Επόσπασεν, μεταξύ άλλων, τζε τις αφαλατώσεις βέβαια τζε πιθανόν να πιούμεν ούλλο το νερό που του φράχτες αλλά εν πειράζει, εν να περάσουμεν!

Δες το profile pic του στο FBMariosK wrote:Άτε ρε βάλε καμιά φώτο (!!!) τζε τα ψυχολογικά σου εν να τα λύσουμεν που κοντά![]()
![]()

με στατιστικες που γραφω τον τελευταιο καιρο φευκουν 430 000 - 500 000 τονοι νερο ημερισιος.. δηλ σε 200 μερες περιπου θα μινει λασπη στους φρακτεςPrEdAtΩR wrote:Αν παμε και στατιστικα λογικα θα εχει ανομβρια τα επομενα χρονια . Παρα πολυ ωραια!!!!!MariosK wrote:Καλωσορίσετε κοπέλλια!!!![]()
![]()
![]()
Χάμπη εν ωραία στην Κύπρο ρε μεν λαλείς έτσι! Πριν 3 εφτομάδες ο Πρόεδρος μας άψεν τζε κάτι νέα πυροτεχνήματα για να μας ευχαριστήσει που το εψηφήσαμεν. Επόσπασεν, μεταξύ άλλων, τζε τις αφαλατώσεις βέβαια τζε πιθανόν να πιούμεν ούλλο το νερό που του φράχτες αλλά εν πειράζει, εν να περάσουμεν!![]()
![]()
Esox Lucius
Greg wrote:με στατιστικες που γραφω τον τελευταιο καιρο φευκουν 430 000 - 500 000 τονοι νερο ημερισιος.. δηλ σε 200 μερες περιπου θα μινει λασπη στους φρακτεςPrEdAtΩR wrote:Αν παμε και στατιστικα λογικα θα εχει ανομβρια τα επομενα χρονια . Παρα πολυ ωραια!!!!!MariosK wrote:Καλωσορίσετε κοπέλλια!!!![]()
![]()
![]()
Χάμπη εν ωραία στην Κύπρο ρε μεν λαλείς έτσι! Πριν 3 εφτομάδες ο Πρόεδρος μας άψεν τζε κάτι νέα πυροτεχνήματα για να μας ευχαριστήσει που το εψηφήσαμεν. Επόσπασεν, μεταξύ άλλων, τζε τις αφαλατώσεις βέβαια τζε πιθανόν να πιούμεν ούλλο το νερό που του φράχτες αλλά εν πειράζει, εν να περάσουμεν!![]()
![]()

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό, ξέρουμε?
catch and release
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους και Ευχαριστω για το welcoming
Τα βιντεο και τες φωτο εχει τα ο "ΧΑΜΠΗΣ ο καλλιτεχνης"
Εγω εχω μερικα στιγμιοτυπα απο τον Χαμπη να μαειρεφκει αλλα δεν μου επιτρεπει να τα βγαλω στην φορα.
Υπερθεαμα ηταν το Φεστιβαλ στο χωριο Camarles που μεναμε και ιδιαιτερα η τελευταια νυχτα με τα πυροτεχνηματα.
Η Βαρκελωνη ειναι απιθανη πολη και αξιζει να την δειτε. Μας ενθουσιασε το ενυδρειο και το tackle shop GAME -FISHER που ειναι ο Παραδεισος των Τζικαδορων
Next destination propably MOROCCO

Τα βιντεο και τες φωτο εχει τα ο "ΧΑΜΠΗΣ ο καλλιτεχνης"

Εγω εχω μερικα στιγμιοτυπα απο τον Χαμπη να μαειρεφκει αλλα δεν μου επιτρεπει να τα βγαλω στην φορα.
Υπερθεαμα ηταν το Φεστιβαλ στο χωριο Camarles που μεναμε και ιδιαιτερα η τελευταια νυχτα με τα πυροτεχνηματα.
Η Βαρκελωνη ειναι απιθανη πολη και αξιζει να την δειτε. Μας ενθουσιασε το ενυδρειο και το tackle shop GAME -FISHER που ειναι ο Παραδεισος των Τζικαδορων

Next destination propably MOROCCO

Καλοσώρισες κύριε Ευανθη, χαίρομαι που περάσατε καλα ελπίζω να μαζέψατε αρκετό υλικό και εμπειρίες να μοιραστείτε μαζί μας
Hola κύριε Ευανθη και Χάμπη , θα τα πούμε από κοντά
-
Καλός ορίσατε και οι 2 σας .
Εγω εν είμαι στερημένος
αλλά θέλω να δω φώτος ...ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω εν είμαι στερημένος

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Άφης τες φώτο, θα σας πάρω ολόισια σε βίντεο με τες μάχες κτλ απλά θέλω λίγο χρόνο να το ετοιμάσω και να το ανεβάσω
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
caveman wrote: θα σας πάρω ολόισια σε βίντεο με τες μάχες κτλ

no whey no gain