εν ψάρεμα που επήες, οξά ράλλυ ???Greg wrote:αποπειρα ψαρεματος λαβρακιου σημερα... αποτελεσμα ενα καταστρεμμενο λαστιχο, μια ζαντα οβαλ και στραβωμα του αξονα του οχηματος... υγεια, σε 2 μηνες παλι
όπως είπες...υγεία....
εν ψάρεμα που επήες, οξά ράλλυ ???Greg wrote:αποπειρα ψαρεματος λαβρακιου σημερα... αποτελεσμα ενα καταστρεμμενο λαστιχο, μια ζαντα οβαλ και στραβωμα του αξονα του οχηματος... υγεια, σε 2 μηνες παλι
κλευκεις μου τες τεχνεσ μου....Greg wrote:αποπειρα ψαρεματος λαβρακιου σημερα... αποτελεσμα ενα καταστρεμμενο λαστιχο, μια ζαντα οβαλ και στραβωμα του αξονα του οχηματος...
Που εισουν κυριε Μαριε εσυ τζαι εν σε ειδα?MariosK wrote:Ήταν ωραία![]()
. K. Ευάνθη νομίζω τζιμέσα η κοκκινόφτερες τρων πέστροφες και γίνουνται έτσι
![]()
![]()
.
Όι κύριε Στέφανε εγώ ήμου που τις 7 το πρωί τζιαμέ και πάσμωνα για νάρτετε να τις πιάετεPeRoUkKaS wrote:Που εισουν κυριε Μαριε εσυ τζαι εν σε ειδα?MariosK wrote:Ήταν ωραία![]()
![]()
![]()
.
![]()
Οξα οποιος φρακτης εν εχει λαυρακια εν ερκεσε?![]()
![]()
Ναι , ήρθα και εγώ με τους ""μαστρους"" του εγγλέζικου να μου μάθουν να πιάνω καμια πέστροφα. Τελικά έπιασα μιαν πας στο spinning!!!!!!MariosK wrote:Όι κύριε Στέφανε εγώ ήμου που τις 7 το πρωί τζιαμέ και πάσμωνα για νάρτετε να τις πιάετεPeRoUkKaS wrote:Που εισουν κυριε Μαριε εσυ τζαι εν σε ειδα?MariosK wrote:Ήταν ωραία![]()
![]()
![]()
.
![]()
Οξα οποιος φρακτης εν εχει λαυρακια εν ερκεσε?![]()
![]()
![]()
![]()
. 12 παρά έφια με τον Γιάννη ρε φίλε, όσο και έχασες μας.
Θα βάλω και γω φώτο αύριο.
Εν σε εβόλεψεν η οδοντογλυφίδα ρεC&R wrote: Marie , πρέπει να κάμεις upgrade το gear σου. Εν για αυτό που σου έχανα τα lures. Φταίει το καλάμη σου!!