Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

caveman

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by caveman »

Από σήμερα πλέων μπορούν να καταγγέλουν άτομα για παρανομίες στα φράγματα ΚΑΙ οι θηροφύλακες!!

Όποιος έχει γνωστό θηροφύλακα ας τον πιάσει που κοντά να του πει θκιο κουβέντες για την κατάστασην μας!!!

Για τα ψάρκα μεριμνούμε εμείς, για τα σκουπίδια μεριμνούμε εμείς, για τες παρανομίες... πάλε εμείς(τον τελευτέο μήνα εδιωξα που την Γερμασόγεια 8 άτομα που εψαρεύκαν παράνομα) και στα 15-20 τηλεφωνήματα - καταγγελείες που έκαμα δεν ήρταν!! Εκτώς μια φορά Καλαβασό ήρτεν περιπολικό που το ζύγι.
Ε.... ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ!!! Και να τα αφήσουν όλα πάνω μας!!! :evil: :evil:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

caveman wrote:Από σήμερα πλέων μπορούν να καταγγέλουν άτομα για παρανομίες στα φράγματα ΚΑΙ οι θηροφύλακες!!

Όποιος έχει γνωστό θηροφύλακα ας τον πιάσει που κοντά να του πει θκιο κουβέντες για την κατάστασην μας!!!

Για τα ψάρκα μεριμνούμε εμείς, για τα σκουπίδια μεριμνούμε εμείς, για τες παρανομίες... πάλε εμείς(τον τελευτέο μήνα εδιωξα που την Γερμασόγεια 8 άτομα που εψαρεύκαν παράνομα) και στα 15-20 τηλεφωνήματα - καταγγελείες που έκαμα δεν ήρταν!! Εκτώς μια φορά Καλαβασό ήρτεν περιπολικό που το ζύγι.
Ε.... ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ!!! Και να τα αφήσουν όλα πάνω μας!!! :evil: :evil:

σημερα Ασπροκρεμμο ελεξαν μας οι θηροφυλακες :dance: :dance: :dance: :dance:

caveman

Post by caveman »

ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!!! :clap: :clap:
==ΤΟΥΡΝΑ==

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Να κανω μια ξεκαρφωτη ερωτηση και θελω εστω και σε πμ μια απαντηση.
Τα τεχνητα που εχω για λαβρακια της θαλασσας θα δουλεψουν για τα λαβρακια του φραχτη?
Κουραστηκα τοσο πολυ με την θαλασσα που θελω απλα να ψαρεψω και εχω απο yo-zuri μεχρι imakatsu και ποσα αλλα..
Επισης τα μεγαλα γατοψαρα ποσο σπανιο ειναι να χτυπησουν hardbait lure?
Και οι κυπρινοι αποτι βλεπω ειναι ομορφο ψαρεμα,εχω αρχησει και γοητευομαι.
Για να ειμαι ειλικρηνης παρανομησα σημερα διπλα,δεν εχω ουτε αδεια και πηγα σε απαγορευμενο φραγμα σαν πρωτη επαφη και εβγαλα κυπρινους,κοκκινοφτερες,γατοψαρα ολα μικρα φυσικα και τα επεστρεψα πισω.
Μου αρεσε η πρωτη επαφη,δεν ειδα και κανα εκτρωπο να νευριασω και μεσα στην εβδομαδα θα προχωρησω στην αδεια μου και να αρχισω και εγω στον κουρη σεβουμενος παραπανω τα παιδια που προσπαθουν.
Ο ρολανδος τωρα που ειμαστε γειτονες και ο χαμπης που προσφερθηκαν για μια ξεναγηση θα εποικηνωνησω μαζι τους για να κανονησουμε τιποτα.
Παντως αποτι καταλαβα πρεπει να εχω και 3-4 μαυροσακουλα καθε φορα μαζι μου,ειναι πολυ το χαλιν τους.

bassman

Post by bassman »

PrEdAtΩR wrote:
caveman wrote:Από σήμερα πλέων μπορούν να καταγγέλουν άτομα για παρανομίες στα φράγματα ΚΑΙ οι θηροφύλακες!!

Ωραία. Πως σου φάνηκαν? Ήξεραν τι έκαναν? Έδειξαν να έχουν ενδιαφέρον στο έργο τους? Η εκπαίδευση τους τελείωσε σε όλες τις πόλεις.
I'd rather be fishing!

MariosK

Post by MariosK »

AggelosLRK wrote:Να κανω μια ξεκαρφωτη ερωτηση και θελω εστω και σε πμ μια απαντηση.
Τα τεχνητα που εχω για λαβρακια της θαλασσας θα δουλεψουν για τα λαβρακια του φραχτη?
Κουραστηκα τοσο πολυ με την θαλασσα που θελω απλα να ψαρεψω και εχω απο yo-zuri μεχρι imakatsu και ποσα αλλα..
Επισης τα μεγαλα γατοψαρα ποσο σπανιο ειναι να χτυπησουν hardbait lure?
Και οι κυπρινοι αποτι βλεπω ειναι ομορφο ψαρεμα,εχω αρχησει και γοητευομαι.
Για να ειμαι ειλικρηνης παρανομησα σημερα διπλα,δεν εχω ουτε αδεια και πηγα σε απαγορευμενο φραγμα σαν πρωτη επαφη και εβγαλα κυπρινους,κοκκινοφτερες,γατοψαρα ολα μικρα φυσικα και τα επεστρεψα πισω.
Μου αρεσε η πρωτη επαφη,δεν ειδα και κανα εκτρωπο να νευριασω και μεσα στην εβδομαδα θα προχωρησω στην αδεια μου και να αρχισω και εγω στον κουρη σεβουμενος παραπανω τα παιδια που προσπαθουν.
Ο ρολανδος τωρα που ειμαστε γειτονες και ο χαμπης που προσφερθηκαν για μια ξεναγηση θα εποικηνωνησω μαζι τους για να κανονησουμε τιποτα.
Παντως αποτι καταλαβα πρεπει να εχω και 3-4 μαυροσακουλα καθε φορα μαζι μου,ειναι πολυ το χαλιν τους.
Aggele καλοσώρισες. Τα περισσότερα δολώματα που κάνουν για την θάλασσα δουλεύουν και για το φράχτη και άλλα τόσα με κάποιες διαφορές στην τεχνική. Ξεκινά με το καλό τζε εμείς δαμέ ήμαστεν για ότι χρειαστείς.
PrEdAtΩR wrote: σημερα Ασπροκρεμμο ελεξαν μας οι θηροφυλακες :dance: :dance: :dance: :dance:
Άτε πέρκι δούμεν λίειν προκοπήν!!! :clap: :clap: :clap:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

PrEdAtΩR wrote:
Ωραία...
Άτε ρε αρπακτικό... Μιας και γράφουμε στο "Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα", είπες μας για το πρώτο μέρος της θεματικής ενότητας (Αλιευτικές εξορμήσεις ). Περιμένουμε για το δεύτερο ("και αποτελέσματα") να δούμε αν αξίζει να προετοιμαστούμε οι Σκαλιώτες (τώρα που ετέλειωσε η μετακόμιση στο δεύτερο νέο σπίτι ξαναξεκινούμε :mrgreen: )

ΥΓ: Δέχουμε και τηλεφωνικώς αν δεν θέλεις να πεις δημόσια :mrgreen:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

C&R

Post by C&R »

bassman wrote:
PrEdAtΩR wrote:

Ωραία. Πως σου φάνηκαν? Ήξεραν τι έκαναν? Έδειξαν να έχουν ενδιαφέρον στο έργο τους? Η εκπαίδευση τους τελείωσε σε όλες τις πόλεις.
Εζήτησαν μας τις άδειες και αφού είδαν ότι ξεκινήσαμε για να τις πάρουμε μας είπαν ένταξη δεν θέλουν να τις δουν. Είχεν πάντως καμια 20 aria ρωσοπόντιους οι οποιοι έφυγαν μαζικά μετά την κάθοδο τις θήρας. Είχεν μια παρέα καμια δεκαρια άτομα με παρόμοια κατάσταση με αυτή που περίγραψε ο Άριστος με φωτιές σκουπίδια κτλ. Έβαλαν τους και έσβησαν τη φωτιά και καθάρισαν τον χώρο. Πήγα και είδα το σημείο όπου ήταν για να το διαπιστώσω. Δεν ξέρω αν τους έκοψα πρόστιμο όμως.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

C&R wrote:Εζήτησαν μας τις άδειες και αφού είδαν ότι ξεκινήσαμε για να τις πάρουμε μας είπαν ένταξη δεν θέλουν να τις δουν. Είχεν πάντως καμια 20 aria ρωσοπόντιους οι οποιοι έφυγαν μαζικά μετά την κάθοδο τις θήρας. Είχεν μια παρέα καμια δεκαρια άτομα με παρόμοια κατάσταση με αυτή που περίγραψε ο Άριστος με φωτιές σκουπίδια κτλ. Έβαλαν τους και έσβησαν τη φωτιά και καθάρισαν τον χώρο. Πήγα και είδα το σημείο όπου ήταν για να το διαπιστώσω. Δεν ξέρω αν τους έκοψα πρόστιμο όμως.
Δεν πειράζει αν δεν τους έκοψαν πρόστιμο, σημασία έχει να τους φοητσιάσουν :twisted: :twisted: :twisted: Τούοι φοούνται την στολή... και κάτι μου λέει ότι οι θηροφύλακες εννα σπάζουν χάζι μαζί τους...

Mr "Πιάννε τζαι ξαπόλα", ισχύει ότι έγραψα του αρπακτικού...

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Μια λεξη μονο για τους θηροφυλακες: ψαρωτικοί 8) 8) 8) 8)

Rolandinio , η χρονια ειναι πολυ φτωχη , κανουμε υπομονη για το μελλον , just keepers ...

caveman

Post by caveman »

Κυπρίνοι σήμερα... 5, 4.5 και 4.2 κιλά και λίγα τερατο-κοτζινόφτερα του μισού κιλού, φωτογραφίες αργότερα διότι έκατσεν η παταρία τζαι έχασα τον πάλε τον φορτιστή!! :evil: Ίσια που εκάνεσεν για μια φωτογραφία

Το πιο σημαντηκό που πρέπει να αναφέρω όμως χαζίρι να το ξεάσω.... ΦΙΝΕΣ πολλές μόνο σε δύο εξορμήσεις ήβραμε 3 φίνες, 2 μαύρα ένα δρόπι και ένα σαπίτη... εννοείτε ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΤΏΝΟΥΜΕ αλλά πρέπει να είμαστε όλοι παρα μα ΠΑΡΑ πολλά προσεκτικοί με το που πατούμε... ο φίλος μας ο Boshko εχτές επάτησε 50εκ μακρια της και μετά την είδε, εάν ηθελε να δακκάσει... έφτανεν τον! Αλλά δεν το έκαμε! Για να δακκάσει πρέπει να την πατήσεις για αυτό... βλέπετε που πατάτε!!

Μπράνκο... βάλε καμια φώτο ρε με την φίνα.....
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:Το πιο σημαντηκό που πρέπει να αναφέρω όμως χαζίρι να το ξεάσω.... ΦΙΝΕΣ πολλές μόνο σε δύο εξορμήσεις ήβραμε 3 φίνες, 2 μαύρα ένα δρόπι και ένα σαπίτη... εννοείτε ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΤΏΝΟΥΜΕ .....
Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:naughty: :naughty: Δ Ε Ν Τ Α Σ Κ Ο Τ Ώ Ν Ο Υ Μ Ε ! ! ! :naughty: :naughty:
Έχουν κι αυτά τον σημαντικότατο ρόλο τους στο οικοσύστημα, και δυστυχώς οι πληθυσμοί τους συνεχώς μειώνονται λόγω αλόγιστης καταστροφής του περιβάλλοντος τους...
caveman wrote:αλλά πρέπει να είμαστε όλοι παρα μα ΠΑΡΑ πολλά προσεκτικοί με το που πατούμε... ο φίλος μας ο Boshko εχτές επάτησε 50εκ μακρια της και μετά την είδε, εάν ηθελε να δακκάσει... έφτανεν τον! Αλλά δεν το έκαμε! .....
+1
caveman wrote:Για να δακκάσει πρέπει να την πατήσεις για αυτό... βλέπετε που πατάτε!!.....
+1000!!!!
caveman wrote:Μπράνκο... βάλε καμια φώτο ρε με την φίνα.....
Upload the photo, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!!!! :mrgreen: :dance: :dance:

Χαραλάμπη, που ήταν τούτος ο φιδοπαράδεισος? Στείλε sms ή pm!!

sifu-nas

Post by sifu-nas »

που ? χαμπη πμ αν πρεπει να το εχω υποψην :cry:

caveman

Post by caveman »

Ρολάνδο να κανονίσουμε εξώρμιση!! Ειδηκά για φωτογράφιση... έχει τζαι πολλύ κουρκουτά η περιοχή :lol: Πάρα πολλά περτικούθκια και ποντικότρυπες κοντά στες όχθες!

Π.μ. όταν επιστρεψω πόψε που το ψάρεμα!
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

αποπειρα ψαρεματος λαβρακιου σημερα... αποτελεσμα ενα καταστρεμμενο λαστιχο, μια ζαντα οβαλ και στραβωμα του αξονα του οχηματος... υγεια, σε 2 μηνες παλι
Esox Lucius

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”