Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Νικόλα ευχαριστούμεν! Τωρά τον Μάι πιας τον Γιόρκο τζιαι ελάτε τον γυρόν σας...!
Για το Σάββατο κοπέλλια εγώ θα πάω πάσο αφού θα είμαι σχεδόν συνέχεια στην έκθεση στο περίπτερο του συνδέσμου... ελάτε τον γυρό σας που τζιαμέ να τα πούμε που κοντά, να οργανοσθούμε!
Ρε Πέτρο τωρά που αθυμίθηκα ρε... 5-6-7 και 8 θα έχω έσσο μου τον krumoff ρε... 4ς μέρες για λαβράκι! Εννα κανονίσεις να έρτεις τζαι συ καμιά που τούντες ημέρες?
Για το Σάββατο κοπέλλια εγώ θα πάω πάσο αφού θα είμαι σχεδόν συνέχεια στην έκθεση στο περίπτερο του συνδέσμου... ελάτε τον γυρό σας που τζιαμέ να τα πούμε που κοντά, να οργανοσθούμε!
Ρε Πέτρο τωρά που αθυμίθηκα ρε... 5-6-7 και 8 θα έχω έσσο μου τον krumoff ρε... 4ς μέρες για λαβράκι! Εννα κανονίσεις να έρτεις τζαι συ καμιά που τούντες ημέρες?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
ασε ρε φιλε τζαι τουτος ο Αριστος εβαλε την εκθεση Παρασκευη που εν η τελευταια μερα που δικαιουμαστε να ψαρεψουμεν!!caveman wrote:Νικόλα ευχαριστούμεν! Τωρά τον Μάι πιας τον Γιόρκο τζιαι ελάτε τον γυρόν σας...!

ξερεις ασχολιομουν πολυ με το καλαμι πριν να αρρωστησω με τες βουτιες τζαι τωρα το Μαη εν πολλα καλη ιδεα να ερτω να σε δω σε δραση να θυμηθω τζαι τα παλια μου!!!
θα τα πουμε στην εκθεση, αν παρω αδεια που τη γεναικα θαρθω να βοηθησω και στο περιπτερο!!
-
Εσαντάνοθηκα τέλεια τωράcaveman wrote: Για το Σάββατο κοπέλλια εγώ θα πάω πάσο αφού θα είμαι σχεδόν συνέχεια στην έκθεση στο περίπτερο του συνδέσμου... ελάτε τον γυρό σας που τζιαμέ να τα πούμε που κοντά, να οργανοσθούμε!
Να έρτω στην έκθεση και μετά ψάρεμα? ... τι ώρα ανοίγει η έκθεση το Σαββάτο πρωί? επειδή μετά το ψάρεμα εννναν πολλή η γεριμία για να έρτω.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Μεν έσχεις ένια... όσω γέριμος τζιαι να σε... εγω θα με ακόμα σχιροττερος! 

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Καλησπέρα κοπέλλες!!
Αύριο που το χάραμα στο φράγμα του Π.Π.... έσχει κανέναν που μπορεί να έρτει??
Αύριο που το χάραμα στο φράγμα του Π.Π.... έσχει κανέναν που μπορεί να έρτει??
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εξερετικα αφιερωμενο στους Χαμπη τζαι Στελιο

- Attachments
-
- DSC00142.JPG (469.99 KiB) Viewed 4993 times
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
ΛΕΥΕΝΤΗΣ
ΤΣΙΑΚΚΟΣ
ΜΑΣΤΡΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!
ΥΓ. Ηντα size εν τα παπουτσια σου??? μεν μου πεισ 45 κ εν να πεχτω!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

I live my life a breath at a time
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Άριστε, σκέφτηκες να κάμνουμε ψηφοφορία κάθε μηνά στην κάθε κατηγορία κ να βγάζουμε το ψαρί του μηνά?? ο νικητής να πιάνει μιαν αφροζα και ένα κουτί οδοντογλυφίδες 

I live my life a breath at a time
3.5 kg? μασχιαλλα.. ευτυχως που επιβιωσαν μερικες μανες.. πραβο, ξερω που θα παω αυριο ψαρεμα τωρα 

Esox Lucius
42c.nadiotis wrote:ΛΕΥΕΝΤΗΣ![]()
![]()
![]()
ΤΣΙΑΚΚΟΣ
![]()
![]()
![]()
ΜΑΣΤΡΟΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!
Η ζυαρκα εδειξε 2.65 αλλα εγω εβαλα το παραπανο.Θα ξαναζυαστει αυριο με ζυγαρια ακριβιαςGreg wrote:3.5 kg? μασχιαλλα.. ευτυχως που επιβιωσαν μερικες μανες.. πραβο, ξερω που θα παω αυριο ψαρεμα τωρα
-
CASTING wrote:Η ζυαρκα εδειξε 2.65 αλλα εγω εβαλα το παραπανο.Θα ξαναζυαστει αυριο με ζυγαρια ακριβιαςGreg wrote:3.5 kg? μασχιαλλα.. ευτυχως που επιβιωσαν μερικες μανες.. πραβο, ξερω που θα παω αυριο ψαρεμα τωρα
Πρόσθεσε + 21γρ

ωραίος μπράβο
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Μπράβο Ηλία!!! Τέλεια!
Άτε... σιγά σιγά όσο μπαίνει το Καλοκαίρι πιστεύω θα δούμε και μεγαλύτερα!
Η παραμόρφοση που έχει στον σπόνδιλο, πίσω στην ουρά, πρώτη φορά βλέπω σε ζάντερ!!
Πάντως το 2.65 εν το πιστεύκω!! Τουλάχιστον 3++ 

Άτε... σιγά σιγά όσο μπαίνει το Καλοκαίρι πιστεύω θα δούμε και μεγαλύτερα!
Η παραμόρφοση που έχει στον σπόνδιλο, πίσω στην ουρά, πρώτη φορά βλέπω σε ζάντερ!!

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Μαλλον πρεπει να εδεχτηκε καμιαν επιθεση που ηταν πιο μιτση.Παντως θα ξανα ζυαστει ωσπου να το φκαλο πανω που 3

Πολλα ωραιος!! Μπραβο!!

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!