Φιλε Νικολα με βαρυ σπιννινγ η shore jigging που το επιασες?nicolas theocharous wrote:
οποτε που εννα μου τυχει να φκαλω που την ακτη με spinning κανενα δεκακιλο μινερι να μου πειτε κοκκαλουι του πουπουξιου![]()
![]()
![]()
μεν γελατε γιατι πριν λιο καιρο επαλεψα με ενα θηριο που μου εκαμε κουκου και εφιε επαλεψα το κανενα δεκαλεπτο και που εβαρεθηκε να με περιπεζει εκοψε μου τα πριν μου πιασει ουλλο το νημα να φιει. την επομενη φορα εν την ξαναπαθαινω ομως
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
-
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
Ανεβαίνει ο Χαμπής. Με 4 μετρήσιμα σήμερα έφτασε στην 6η θέση της κατάταξης. Με ανεβασμένη ψυχολογία πάει για τρελλά πράματα αύριο. Από μένα ξανά και γραπτώς συγχαρητήρια.
Όσον αφορά εμένα καλά επέρασα, είδα αρκετά πράματα,αλλά ως εδώ...
Όλες οι ''ευχές'' σας προς τον Χαμπή τώρα.

Όσον αφορά εμένα καλά επέρασα, είδα αρκετά πράματα,αλλά ως εδώ...
Όλες οι ''ευχές'' σας προς τον Χαμπή τώρα.
catch and release
- AggelosLRK
δεν μασαει ο "χαμπινιο"
Στάθης wrote:Here's another piece for your enjoyment, possibly composed by the same person as the previous ones.![]()
![]()
![]()

εν φλώροι τούτοι, άκου ποδά, ζώα σε death metal ρόλους

τζαι το καλλύττερο

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Τζαι οι τσούρουλλοι, ήταν γεμάτος ο Κούρης σήμεραchrysanthos9 wrote:ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια

Εγώ λαλώ σου έλα, τζαι αντί τα ψάρκα βούρα τα πισών συνέχεια τον Κουσμήν, θα μάθεις πάρα πολλά πράματα!psarakas wrote: Όσον αφορά εμένα καλά επέρασα, είδα αρκετά πράματα,αλλά ως εδώ...
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εν γεμάτοι οι τόποι στις απαγορευμένες περιοχέςchristos nic wrote:nicolas theocharous wrote:Demetrisk wrote:παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.
Πολλα ομορφο πουλι οντως ο πουπουτσιος!..εγω ειχα την ευκαιρια μια φορα πριν πολλα χρονια χωρις να ειμαι κυνηγος να δω απο πολυ κοντα μια μπικατσα(σχεδον να την πατισω) και φραγκολινες,περδικα με περτικουθκια της,λαγους αρκετους(μεν με ρωτηση κανενας κυνηγος γιατι εν λαλω που.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
caveman wrote:Στάθης wrote:Here's another piece for your enjoyment, possibly composed by the same person as the previous ones.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εν φλώροι τούτοι, άκου ποδά, ζώα σε death metal ρόλους![]()
![]()

Εχτές σκατά στα ατζίστρια εδούλεψεν οπότε αύριο σκατά πόλασελα ρε Χαμπή να τα λουστείς που πάνω ως κάτω ίσσιαλλα να ππέσεις μες το βόθρο!!!Greg wrote:τροπαιο..τροπαιο..
Εν τζαι ρε κοπελλια, ότι μα ΟΤΙ θέση τζαι να βρεθείς σε τουρνουά του RBL εν σε κόφτει! Εν σε νιάζει διότι εν ούλλοι καλοί! Δεν είναι ούλλοι τους "θεοι" όπως τους Αντρέιδες, τον Κουσμήν, τον Βαντήμ κτλ αλλά είνα ικαλοί! Εν έχει σκάρτους το κλαμπ! Γι αυτό ότι θέση και να έρτεις εν σε κόφτει, μια χαρά είσαι!
Λλίες φώτο που σήμμερα
Εντομεταξυ ο καιρός πάλε εγ@μησεν μας, στην αρχή έβρεξεν μας, εσούπποσεν και το παντελόνι διότι τα χώρτα ήταν φορτωμένα νερό, και μετά έφκαλεν ήλιο έκρουσεν μας
Λλίες φώτο που σήμμερα

Εντομεταξυ ο καιρός πάλε εγ@μησεν μας, στην αρχή έβρεξεν μας, εσούπποσεν και το παντελόνι διότι τα χώρτα ήταν φορτωμένα νερό, και μετά έφκαλεν ήλιο έκρουσεν μας

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
caveman wrote:Εν τζαι ρε κοπελλια, ότι μα ΟΤΙ θέση τζαι να βρεθείς σε τουρνουά του RBL εν σε κόφτει! Εν σε νιάζει διότι εν ούλλοι καλοί! Δεν είναι ούλλοι τους "θεοι" όπως τους Αντρέιδες, τον Κουσμήν, τον Βαντήμ κτλ αλλά είνα ικαλοί! Εν έχει σκάρτους το κλαμπ! Γι αυτό ότι θέση και να έρτεις εν σε κόφτει, μια χαρά είσαι!
Λλίες φώτο που σήμμερα

- chrysanthos9
nicolas theocharous wrote:πιεννεις με το ψαροτουφεκο μεστη θαλασσα και καμνεις καρτερι για τρυγονια ρε φιλε??? εισαι που πανω που το νερο και περιμενεις τα να φκουν???chrysanthos9 wrote:ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια
οι ρε φιλε παω στις πηγες που να εχει αδεια για τρυονια και καθουμε και περιμενω τα και μετα τις 8 το πρωι γινετε χαμος

Rememper always someone waiting for you at home