"Περί Aνέμων και Yδάτων"

Στάθης

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by Στάθης »

Here's another piece for your enjoyment, possibly composed by the same person as the previous ones. 8) 8) 8)

no whey no gain

sifu-nas

Post by sifu-nas »

no :?

MariosK

Post by MariosK »

Στάθης wrote:Here's another piece for your enjoyment, possibly composed by the same person as the previous ones. 8) 8) 8)
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Παιθκια κατι εντελως ασχετο αλλα προχτες οταν εφεφκαμεν που το φραγμα ειδαμεν τζαι καταφεραμεν να φκαλουμεν φωτο τουτο το πουλι..
Επειδη εν ειμαι ουτε ειδικος ουτε κυνηγος, μπορει να μου πει καποιος πως ονομαζετε?
Attachments
2.JPG
2.JPG (91.98 KiB) Viewed 5203 times
1.JPG
1.JPG (174.94 KiB) Viewed 5200 times
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

since1984

Post by since1984 »

Τσαλαπετεινός (Upupa epops)

Demetrisk

Post by Demetrisk »

ΜΑΛΙΣΤΑ... εκαμα λαθος εγω νομισα ηταν πουπουξιος... οξα εν το ιδιο :roll: :?:

Στάθης

Post by Στάθης »

Το ίδιο.
Είναι εαρινός μετανάστης. :)
no whey no gain

since1984

Post by since1984 »

εν το ίδιο
ρώτησα το ΘΕΌ γοογλε κ απάντησε :mrgreen:

πουπούξιος [bubuxios]
- ουσιαστικό
τσαλαπετεινός

Ετυμολογία:
ονοματοποίηση - από τον ήχο του τσαλαπετεινού (που-που-που)

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

Τσαλαπετεινος και Πουπουξιος εν το ιδιο φιλε απλα το ενα λαλουν το στην Ελλαδα και το αλλο ονομα δαμε.

Τουτο το πουλι ειναι ακρως προστατευμενο απο τον νομο και αν καποιος το θηρευσει τοτε αντιμετωπιζει ενα πολλα μεγαλο χρηματικο προστιμο μεχρι και φυλακιση.

Για ακομα μια φορα το θεατρο του παραλογου καμνει την εμφανιση του αφου εμεις δαμε δεν δικαιουμαστε (ορθως για μενα αφου προκειτε για σπανιο πουλι) αμαν παει Ελλαδα, Ιταλια, Βουλγαρια κ.τ.λ. η ποινη του εν κομμενη αφου προκειτε για ενα πεντανοστιμο μεζε!!

Demetrisk

Post by Demetrisk »

παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια :D
Rememper always someone waiting for you at home

orfos

Post by orfos »

chrysanthos9 wrote:ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια :D
Ασχολεισαι τζαι με jini ρε Χρυσανθε? :D :D :D 8) 8) 8)

nicolas theocharous

Demetrisk wrote:παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.
σιγιουρα εν πανεμορφο, καποιες φορες εμενα ετυχε μου να μου κοντεψουν αρκετα. Γενικα σαν πουλι εννεν καχυποπτο και κοντεφκει του ανιρωπου σε συγκριση με αλλα πουλια.

εν ενα απο τα πιο ωραια πουλια που υπαρχουν και πραγματικα εν κριμα να τα σκοτωνουν αλλα ο κυπρεος τι εννα πει??

κριμα? ολαν τουτο εσσιει ενα ωραιο φαι εν μιλλαρωτο τζιαι εν οπως το μελί :lol: :lol:

ενα ρητο για τουτο το πουλι αν δεν καμνω λαθος ειναι πως οταν εχουμε πολλη τυχη γυριζει ο αλλος και λαλει μας ¨ειχες κοκκαλουι του πουπουξιου¨ δηλ τυχη βουνο.

οποτε που εννα μου τυχει να φκαλω που την ακτη με spinning κανενα δεκακιλο μινερι να μου πειτε κοκκαλουι του πουπουξιου :lol: :lol: :lol:

μεν γελατε γιατι πριν λιο καιρο επαλεψα με ενα θηριο που μου εκαμε κουκου και εφιε επαλεψα το κανενα δεκαλεπτο και που εβαρεθηκε να με περιπεζει εκοψε μου τα πριν μου πιασει ουλλο το νημα να φιει. την επομενη φορα εν την ξαναπαθαινω ομως

nicolas theocharous

chrysanthos9 wrote:ωραια σημαινει αρκεψαν και μπαινουν και τα τρυγονια :D
πιεννεις με το ψαροτουφεκο μεστη θαλασσα και καμνεις καρτερι για τρυγονια ρε φιλε??? εισαι που πανω που το νερο και περιμενεις τα να φκουν???

christos nic

Post by christos nic »

nicolas theocharous wrote:
Demetrisk wrote:παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.

Πολλα ομορφο πουλι οντως ο πουπουτσιος!..εγω ειχα την ευκαιρια μια φορα πριν πολλα χρονια χωρις να ειμαι κυνηγος να δω απο πολυ κοντα μια μπικατσα(σχεδον να την πατισω) και φραγκολινες,περδικα με περτικουθκια της,λαγους αρκετους(μεν με ρωτηση κανενας κυνηγος γιατι εν λαλω που 8) .

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”