Demetrisk wrote:παντως προκειται για πανεμορφο πτηνο που σοβαρα χαρηκα και εγω και ο Στεφανος που ειχαμε την ευκαιρια να το δουμε απο κοντα... δυσκολευτηκαμε να βγαλουμε φοτογραφία αλλα ευτιχος τα καταφεραμε με λιγη τυχη.
σιγιουρα εν πανεμορφο, καποιες φορες εμενα ετυχε μου να μου κοντεψουν αρκετα. Γενικα σαν πουλι εννεν καχυποπτο και κοντεφκει του ανιρωπου σε συγκριση με αλλα πουλια.
εν ενα απο τα πιο ωραια πουλια που υπαρχουν και πραγματικα εν κριμα να τα σκοτωνουν αλλα ο κυπρεος τι εννα πει??
κριμα? ολαν τουτο εσσιει ενα ωραιο φαι εν μιλλαρωτο τζιαι εν οπως το μελί
ενα ρητο για τουτο το πουλι αν δεν καμνω λαθος ειναι πως οταν εχουμε πολλη τυχη γυριζει ο αλλος και λαλει μας ¨ειχες κοκκαλουι του πουπουξιου¨ δηλ τυχη βουνο.
οποτε που εννα μου τυχει να φκαλω που την ακτη με spinning κανενα δεκακιλο μινερι να μου πειτε κοκκαλουι του πουπουξιου
μεν γελατε γιατι πριν λιο καιρο επαλεψα με ενα θηριο που μου εκαμε κουκου και εφιε επαλεψα το κανενα δεκαλεπτο και που εβαρεθηκε να με περιπεζει εκοψε μου τα πριν μου πιασει ουλλο το νημα να φιει. την επομενη φορα εν την ξαναπαθαινω ομως