αν φκαλω 2 αδειες στο ονομα μου δικαιουμε να ψαρευκω με 2 καλαμια?
Προσπαθείς να διαπιστώσεις αν στέκει η κουβεντα που σου λάλουν που εδουλεφκες κόντα μου?PeRoUkKaS wrote:ΑΠΟΡΙΑμπορει να φανει και ηλιθιο αλλα δεν το γνωριζω..
αν φκαλω 2 αδειες στο ονομα μου δικαιουμε να ψαρευκω με 2 καλαμια?
Γιαννο μου δεν θελω να ειμαι παρανομος και να ειμαι με το σκεπτικο τουτο.giannosP wrote:Συνηθος ΑΜΑΝ σε ελεξουν και εχεις αδια εν σου λαλουν τπτ για τα καλαμια!
Ας θεσουν νομικο πλαισιο για υποχρεωτικο C&R (η μεγιστο αριθμο ψαριων) και ας επιτρεψουν οσα καλαμια θελει ο καθενας. Ετσι δεν θα επηρεαζονται τα αλιευτικα αποθεματα.Tryfon wrote:Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι 1 καλαμι ανα άδεια τουτη η νομοθεσια ειναι περα για περα εξοφρενικη. Και γιατι να πλερωσετε παραπανω για πιο λόγο?
Εχουμε κυπρινους στα φράγματα μας και ζαντερ επιτρέπεις το ψαρεμα τους, αλλα απαγορευρεις παραπανω που 1 καλαμι που ειδικα το ψαρεμα του κυπρινου κατα κόρον ψαρευεται με μινιμυμ 3 καλάμια εξού και οι διάφοροι τρίποδες για 3-4 καλαμια. Απαράδεχτο να αναγκαζουν τους λάτρεις του κυπρινοψαρεματος να παρανομουν. ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ
φιλε μου σιγουρα το θεμα του ελεγχου ειναι πρωτο και το ποιο σημαντικο. Τα ειπαμε αυτα. Απλα ηθελα να ρωτησωCOTSIOS80 wrote:Ας θεσουν νομικο πλαισιο για υποχρεωτικο C&R (η μεγιστο αριθμο ψαριων) και ας επιτρεψουν οσα καλαμια θελει ο καθενας. Ετσι δεν θα επηρεαζονται τα αλιευτικα αποθεματα.Tryfon wrote:Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι 1 καλαμι ανα άδεια τουτη η νομοθεσια ειναι περα για περα εξοφρενικη. Και γιατι να πλερωσετε παραπανω για πιο λόγο?
Εχουμε κυπρινους στα φράγματα μας και ζαντερ επιτρέπεις το ψαρεμα τους, αλλα απαγορευρεις παραπανω που 1 καλαμι που ειδικα το ψαρεμα του κυπρινου κατα κόρον ψαρευεται με μινιμυμ 3 καλάμια εξού και οι διάφοροι τρίποδες για 3-4 καλαμια. Απαράδεχτο να αναγκαζουν τους λάτρεις του κυπρινοψαρεματος να παρανομουν. ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ
Ουτος η αλλος δεν ελεγχουν που δεν ελεγχουν. Ειδεν κανενας καποιον να ψαρευει με λιγοτερα απο 2 καλαμια καμμιαν φορα? Δεν νομιζω. Οι πλειστοι στυνουν "πολυβολεια".
Φυσικα επιστρεφουμε παλι στο θεμα του ελεγχου. Απο την στιγμη που ειναι ανυπαρκτος ειναι περιττο να μιλουμε για αλλαγη της νομοθεσιας σε περισσοτερα απο ενα καλαμια διοτι δεν λυνει κανενα προβλημα.