Στάθης wrote:Κάτσε να έρθει Σαββατοκυρίακο, γιατί νομίζω ότι ο Θεός χαρά κάμνει με το να βρέχει όποτε μπόρουμε να θκιαλλάξουμε που το σπίτι.
αμάν ρε Στάθη! Τωρά είδα πρόγνωση, που το έγραψες!
κανονικά για μας θα έπρεπε να επιτρέπονταν : αν δούμε καλή μέρα, πάμε ψάρεμα και ας δουλεύουμε σ/κ!!!!
επαθαμεν την ...εν δυνατον να ηρθε πιο γρηγορα η "καταγιδα" ...αρα ισος να φιει πιο γρηογορα τουλαχιστον να εχουμε το απογευμα ? ...παιδια τη νομιζεται ,παντως το freemeteo ειχεν για βροχη η ωρα 14,00 και η ωρα 17,00 κυριως νομιζω και το πρωι συννεφια
andrea5 wrote:επαθαμεν την ...εν δυνατον να ηρθε πιο γρηγορα η "καταγιδα" ...αρα ισος να φιει πιο γρηογορα τουλαχιστον να εχουμε το απογευμα ? ...παιδια τη νομιζεται ,παντως το freemeteo ειχεν για βροχη η ωρα 14,00 και η ωρα 17,00 κυριως νομιζω και το πρωι συννεφια
φίλε Ανδρέα , εν τη βλέπω ιδιαίτερα καλή τη μέρα!...
πάντως αν είσαι άρρωστος τζιαι εν αντέχεις...πήγαινε κανένα γυρό! Τι είδους ψάρεμα σκεφτεσαι?!
αν δεις όμως και μαυρίζει και πάει για κεραυνούς, μάζεψέ τα τζιαι κανεί!
ηθελα να παω για λιο εγγλεζικο στην κληρου που εν κοντα μου σχετικα...εν να δειξει ...αλλα απο οτι φενεται ως τες 2-3 που εν να παω εγω εναν ουλλο λασπες τζιπανω
andrea5 wrote:ηθελα να παω για λιο εγγλεζικο στην κληρου που εν κοντα μου σχετικα...εν να δειξει ...αλλα απο οτι φενεται ως τες 2-3 που εν να παω εγω εναν ουλλο λασπες τζιπανω
κινούνται Κλήρου ρε φίλε? ένεν λίγο κρύο ακόμα? ξέρω? τι να σου πω. Βρέχει τζιπάνω τωρά?
Sorkomanis wrote:Ήρθεν μου τώρα στο νου και είπα να ρωτήσω. Πριν λίγο καιρό είπαν για κάτι κροκόδειλους σε φράγμα κτλ.
Ξέρετε τι έγινε με εκείνη την υπόθεση τελικά
Για πιο φράγμα/τα συγκεκριμένα έγινε λόγος
Φιλε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η αναφωρα εγινε για περιοχη κοντα καλοπαναγιωτη αλλα σε ποταμι οχι στο φραγμα..
εκεινο τον καιρο περιπολουσε το τμημα αλιειας εντατικα χωρις να βρουν τιποτα η τουλαχιστον να μας πουν τιποτα