Ανανεωση Αδειων Αλιειας - Αξιζει?
Re: Ανανεωση Αδειων Αλιειας - Αξιζει?
Let's sacrifice them to our GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!
no whey no gain
Αν και είμαι της θάλασσας δεν παύω να ενδιαφέρομαι και για τους φράχτες Μια ιδέα ,όλοι μαζί , τώρα που μαζεύτηκε και υλικό από φωτογραφίες .κ.λ.π να καλέσουμε το ΤΑ και τους άμεσα τμήματα ,όσους εμπλέκονται τέλος πάντων και να γίνει ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση πρόσωπο με πρόσωπο δημόσια ,έτσι θα ενημερωθεί και ο κόσμος που αγνοεί τα προβλήματα αυτά .Πόσους έχει που δεν πάνε στους φράχτες?? Στο πρόγραμμα του Τσουρούλλη??? Εκεί θα σουστούν .......δημόσια......
έγινε σήμερα η συνάντηση. Πήγε πολύ καλά και νομίζω ότι το μήνυμα πέρασε πολύ σωστά. Ο επίτροπος έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και από που προέρχεται και θα αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα. περισσότερες πληροφορίες στην γενική συνέλευσηC&R wrote:( ο σύνδεσμος θα έχει συνάντηση με τον επίτροπο περιβάλλοντος στις 27/12)
Το μήνυμα επέρασε αλλά .... να μεν μείνει όμως μέχρι εκεί.....
το μήνυμα περάστηκε και καλά κιόλας. Τώρα στόχος είναι να κάνουμε μια μεγάλη συλλογή από παρανομίες (φωτογραφικό υλικό) μέχρι νεωτέρας.
The only source of knowledge is experience
https://plus.google.com/photos/10775060 ... banner=pwa
http://twitter.com/theopemptou?utm_sour ... 817&ref=nf
μια γεύση από τα σχόλια του κύριου Θεοπέμπτου
http://twitter.com/theopemptou?utm_sour ... 817&ref=nf
μια γεύση από τα σχόλια του κύριου Θεοπέμπτου
- AggelosLRK
πιος ειναι αυτος ο κυριος?
είναι ο επίτροπος περιβάλλοντος
Μπράβο Γίαννη!
Μακάρι να έρθει μαζί μας ο επίτροπος αφού φένετε πάρα πολυ συνειδητοποιημενος άνθρωπος.
Δεν ειμαστε μόνοι μας τζιαι εν πολλα σημαντικο.
Μακάρι να έρθει μαζί μας ο επίτροπος αφού φένετε πάρα πολυ συνειδητοποιημενος άνθρωπος.
Δεν ειμαστε μόνοι μας τζιαι εν πολλα σημαντικο.
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Υλικο εν να μαζεψουμε πολλυ κυριος φοτο...πανω κατω ουλοι εχουν 2-3 φοτο απο παρανοομιες!!!
Εχω καμια 10αρια...εν να τες βαλω αυριοο...εχει κανενα τροπο να τες βαλω ουλες σε 1 φορα????
Εχω καμια 10αρια...εν να τες βαλω αυριοο...εχει κανενα τροπο να τες βαλω ουλες σε 1 φορα????
C&R wrote:έγινε σήμερα η συνάντηση. Πήγε πολύ καλά και νομίζω ότι το μήνυμα πέρασε πολύ σωστά. Ο επίτροπος έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και από που προέρχεται και θα αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα. περισσότερες πληροφορίες στην γενική συνέλευσηC&R wrote:( ο σύνδεσμος θα έχει συνάντηση με τον επίτροπο περιβάλλοντος στις 27/12)

Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά μου εγγυηθήκαν άτομα τα οποία τον ξέρουν πως ότι λέει κάμνει το.
catch and release
Το αν θα ανανεωσω την αδεια μου εχει να καμει με τις βροχοπτωσεις.. Διοτι αν δεν βρεξει και φετος τοτε περαστικα μας. H σταθμη του νερου ειναι ο καλυτερος μας φρουρος οπως λεει και καποιος φιλος μου.. Που κυβερνητικα τμηματα και κυβερνητικους δεν εχω τιποτε να ελπιζω πλεον, μονο μονοι μας μπορουμε να κανουμε οτι κανουμε.
Reality Call --> Αναβροχια και φετος. Η αφαλατωση στο Βασιλικο και ο Βασιλικος ακομα παραμενουν διαλυμενα. Ανταλακτικα και ηλεκτρονικα ΔΕΝ βρισκουν. Ρευμα για τις υφησταμενες αφαλατωσεις ΔΕΝ υπαρχει, η ΑΗΚ ανανεωσε τα κοντρατα με τους ξενους και τις μηχανες τους που μας παρεχουν ρευμα πετασσοντας αλλα 25 εκατομμυρια (αντι να τις αγορασει!!!)
Reality Call --> Αναβροχια και φετος. Η αφαλατωση στο Βασιλικο και ο Βασιλικος ακομα παραμενουν διαλυμενα. Ανταλακτικα και ηλεκτρονικα ΔΕΝ βρισκουν. Ρευμα για τις υφησταμενες αφαλατωσεις ΔΕΝ υπαρχει, η ΑΗΚ ανανεωσε τα κοντρατα με τους ξενους και τις μηχανες τους που μας παρεχουν ρευμα πετασσοντας αλλα 25 εκατομμυρια (αντι να τις αγορασει!!!)
Esox Lucius
Εμένα προσωπικά δεν με πείθει κανένας ούτε αν τα πεί ούτε αν έγραψε 2 γραμμές.αν δεν δώ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ......Τόσα χρόνια μόνο υποσχέσεις......
Ο άνθρωπος δεν κάνει θαύματα. Μας άκουσε όμως σήμερα με προσοχή. Κατάλαβε ότι δεν είμαστε κάποιοι 'αθκιασεροί' όπως λέει και ο φίλος ο Ευάνθης. Είδε τα φράγματα με άλλο μάτι. Έδειξε ενδιαφέρον και ανησυχία για το κατάντημα τους. Υποσχέθηκε να βοηθήσει. Θα υπάρξει και συνέχεια. Αναμένουμε...
I'd rather be fishing!