Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

PeRoUkKaS

Re: Alieftikes eksormisis kai apotelesmata

Post by PeRoUkKaS »

caveman wrote::lol: :lol: μάντα Θαϊλάνδη τζαι πελλάρες :P Πάεννε που την Αθαλάσσα να δεις ΤΕΡΑΤΑ να καταπίνουν ολόκληρα καρβέλλια!!
το παρκο της αθαλασσας ειναι σχεδον διπλα απο το σπιτι μου.. καθε κυριακη αν ειμαι αθκιασερος παενω κανενα γυρω που το παρκο.. κυπρινοι, χρυσοψαρα, τιλαπιες και γατοψαρα τερατα, οπως τα πελλα που χτυπουν πας τα ψωμια... εν μπορειτε να φαναστητε τι γινετε.. δεν ειναι λιμνη με ψαρια, ειναι ψαρια με λιμνη :!: παντως εκει μεσα υπαρχει υπερπλυθησμος, καλο θα ηταν να μαζοευονταν λιγα ψαρια να τοποθετηθουν σε καπιο φραγμα..
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

bassman

Post by bassman »

Ζητήσαμε παλιά από το ΤΑ να μεταφέρει τιλάπιες σε άλλα φράγματα για εμπλουτισμό. Ούτε να ακούσουν δεν θέλουν. Η δικαιολογία είναι ότι δεν τους ανήκει η λίμνη της Αθαλάσσας. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε φίλε μου. Για το σημερινό κατάντημα είναι οι υπ. αρ. 1 ένοχοι. Δεν έκαναν το παραμικρό να εμποδίσουν το Τμ. Αφανίσεως Υδάτων να καταστρέψει όλα σχεδόν τα μεγάλα (αλλά και μικρότερα) φράγματα μας. :evil: :evil: :evil:
I'd rather be fishing!

C&R

Post by C&R »

Λογαριάζω να πάω για pike fishing τέλος του σεπτέμβρη και μιλώντας με συναδέλφους στο Αμβούργο μου είπαν ότι πρέπει να δώσω πρώτα εξετάσεις για να πάρω την άδεια!!!!!!!!

The exam tests the knowledge of:

Different types of fish
Fish biology and habitats
Fishing equipment and its uses
Treatment of catch
Different types of waters (lakes, rivers, seas)
Relevant legislation on fish, animal and nature protection
Unquote

Δεν εχουμεν υπόθεση στην Κύπρο

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

C&R wrote:Λογαριάζω να πάω για pike fishing τέλος του σεπτέμβρη και μιλώντας με συναδέλφους στο Αμβούργο μου είπαν ότι πρέπει να δώσω πρώτα εξετάσεις για να πάρω την άδεια!!!!!!!!

Different types of fish
Treatment of catch
Unquote

ρε φιλε μεν το θετεις ετσι διοτι στην Κυπρο το ψαρεμα στα γλυκα νερα δεν ειναι και τοσο διαδεδομενο.. απ οτι ειδα ( παρα πολλοι και εγω) δεν ξεκινησαμε ψαρεμα εχοντας γνωσεις απο πριν ( αγγλια και αλλες χωρες απο μικροι ξερουν αυτα που εμεις τωρα μαθενουμε ασπουμε..) και ομως αγαπησαμε αυτο το αθλημα.. εκεινο που θελω να πω ειναι πως (για την κυπρο τουλαχιστον) δεν θα εκανε καλο να ειχαμε και εξετασεις! διοτι εχει ανθρωπους που μπορει να τραβουσαν πισω αν υπηρχε αυτο! Ετσι κι αλιος δεν μπορουμε να πουμε την κουβεντα πως "βγαζουν αδεια με ενα 20λιρι και πανε και κανουν παρανομιες"... ετσι κι αλιος οσοι κανουν παρανομιες ειναι χωρις αδεια.. ειτε εχουν γνωσεις ειτε οχι.. εκεινοι που εχουν αδεια στην Κυπρο ειμαι σιγουρος πως ολοι αγαπανε το ψαρεμα στα γλυκα νερα. ετσι κι αλιος μπορουσαν ανετα να μην βγαλουν, αρα κανενας λογος για εξετασεις :D
catch & release!

C&R

Post by C&R »

PeRoUkKaS wrote:
C&R wrote:Λογαριάζω να πάω για pike fishing τέλος του σεπτέμβρη και μιλώντας με συναδέλφους στο Αμβούργο μου είπαν ότι πρέπει να δώσω πρώτα εξετάσεις για να πάρω την άδεια!!!!!!!!

Different types of fish
Treatment of catch
Unquote

ρε φιλε μεν το θετεις ετσι διοτι στην Κυπρο το ψαρεμα στα γλυκα νερα δεν ειναι και τοσο διαδεδομενο.. απ οτι ειδα ( παρα πολλοι και εγω) δεν ξεκινησαμε ψαρεμα εχοντας γνωσεις απο πριν ( αγγλια και αλλες χωρες απο μικροι ξερουν αυτα που εμεις τωρα μαθενουμε ασπουμε..) και ομως αγαπησαμε αυτο το αθλημα.. εκεινο που θελω να πω ειναι πως (για την κυπρο τουλαχιστον) δεν θα εκανε καλο να ειχαμε και εξετασεις! διοτι εχει ανθρωπους που μπορει να τραβουσαν πισω αν υπηρχε αυτο! Ετσι κι αλιος δεν μπορουμε να πουμε την κουβεντα πως "βγαζουν αδεια με ενα 20λιρι και πανε και κανουν παρανομιες"... ετσι κι αλιος οσοι κανουν παρανομιες ειναι χωρις αδεια.. ειτε εχουν γνωσεις ειτε οχι.. εκεινοι που εχουν αδεια στην Κυπρο ειμαι σιγουρος πως ολοι αγαπανε το ψαρεμα στα γλυκα νερα. ετσι κι αλιος μπορουσαν ανετα να μην βγαλουν, αρα κανενας λογος για εξετασεις :D
Φιλε peroukkas,οι εξετάσεις δεν γίνονται για να αγαπήσεις το άθλημα η να μάθεις πως ψαρεύεις αλλα για δημιουργία της σωστής νοοτροπίας που εμείς δυστυχώς στην Κύπρο ανεξάρτητα αν έχουμε η δεν έχουμε άδεια δεν την έχουμε. Τι να ξεκινήσουμε να λέμε τώρα τα χιλιοειπωμένα ας τα να πάνε...

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Διποταμο εχτες - 3 λαυρακια των 300γρ περιπου ( c&r ) ολα σε popper της rapala.
catch & release!

bassman

Post by bassman »

PeRoUkKaS wrote:Διποταμο εχτες - 3 λαυρακια των 300γρ περιπου ( c&r ) ολα σε popper της rapala.
Έχεις κάποια φώτο? Ήταν υγιή ή φαίνονταν άρρωστα?
I'd rather be fishing!

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

bassman wrote:
PeRoUkKaS wrote:Διποταμο εχτες - 3 λαυρακια των 300γρ περιπου ( c&r ) ολα σε popper της rapala.
Έχεις κάποια φώτο? Ήταν υγιή ή φαίνονταν άρρωστα?
φιλε bassman θυμαμουν το post που ειχες κανει για τα λαυρακια στον Διποταμο.. ελεξα και δεν βρηκα απολυτος τιποτε.. αν και δεν ειμαι ειδικος, παντως κοκκινιλες και παραξενιες δεν υπηρχαν.. στο ενα λαυρακι υπηρχε ενα χτυπημα (ενα μεγαλο βαθουλωμα διπλα απο τα βραγχια του) αλλα δεν ηταν πληγη.. πρεπει να ηταν καποιο παλιο χτυπημα..

p.s δυστηχως δεν εχω φωτογραφια
catch & release!

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Aσπρογκρεμος 01/10/2008 - ειπα να παω παφο αφου εν εμινεν κατι το αξιολογο πιο κοντα, μαζι με την γενεκα.. 11 κοκκινοφτερες και 3 βλικες πας το εγγλεζικο και την αντενα..
αρκετα και τα γατοψαρα νεογνα (καμια 20αρια, πας το καλαμποκι :!: ) αλλα τουτα εγιναν c&r.. το παραξενο σημερα ηταν πως οσους εισσεν στο φραμα (αλλο καμια 20αρια ατομα) ουλλοι ηρταν με τις γενετζες τους :D :D δοκιμασα και σπινινκ αλλα τιποτε.. τα νερα ηταν παρα πολλα θολα..
catch & release!

Greg

Post by Greg »

ειχα την τυχη να παρευρεθω σε διαγωνισμο κυπρινου εγγλεζων σημερα... 10 ατομα, στο weign in επειασαν συνολο 520 κιλα.. Μασχιαλλα, catch and release πανω που μισο τονο ψαρι :shock:
Esox Lucius

bassman

Post by bassman »

Greg wrote:ειχα την τυχη να παρευρεθω σε διαγωνισμο κυπρινου εγγλεζων σημερα... 10 ατομα, στο weign in επειασαν συνολο 520 κιλα.. Μασχιαλλα, catch and release πανω που μισο τονο ψαρι :shock:
Που είναι το κράτος να δει και να αναγνωρίσει επιτέλους την αξία των φραγμάτων μας. :evil:
I'd rather be fishing!

largemouth

Post by largemouth »

Και εμεις εν τα επιαμε και ασχημα όμως :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Waiting for the perfect storm

largemouth

Post by largemouth »

The rare orange carp :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)
Waiting for the perfect storm

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Greg wrote:ειχα την τυχη να παρευρεθω σε διαγωνισμο κυπρινου εγγλεζων σημερα... 10 ατομα, στο weign in επειασαν συνολο 520 κιλα.. Μασχιαλλα, catch and release πανω που μισο τονο ψαρι :shock:
μα που εγινε ετσι πραμα? ηταν επισημο?
catch & release!

Greg

Post by Greg »

largemouth wrote:The rare orange carp :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)
η φοτο αδικει τον παρα πολλα, καμια σχεση βασικα..πιαε αλλι καμερα.

Εν ενα private club pou to kamei to diagonismo. pasin para polla suxna
Esox Lucius

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”