...εψές...... εθώρουν ένα πολλλααααά ωραίο όνειρο, σοβαρά, ένιοθα μια ατέλιοτη αγαλίαση.... εθώρουν ότι ήταν Σεμπτέβρης, τζαι έβρεσιεν ασταμάτητα ως τον Οχτόβρη κτλ..... ήταν πολλά ωραίο πράμα να θωρείς, αλλά απότι φέναιτε... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
Γερμασογια εχτες.γιατι εν ονομαζετε ψαρεμα πλέον.Λιες κοτσινοφτερουες και ενας μικρος κιπρινος για τον ενυδρειο μου(Να τα βλεπουμε να θυμουμαστε).Ουλλα με την αποχη μες την λασπη.Επιασα και ενα κιπρινο πας τα 2 κιλα πατωτο με πεθαμενη κοκινοφτερα.
CYBASSER εν εκαταφερα να πιασω λαυρακουθκια αλλα ειβρα αρκετα πεθαμενα των 4-5 εκατοστων.Μεσα στο ενυδρειο θα ειναι τελεια.
Πολεμιδια σημερα εκάμναν παρτι οι ξένοι.Ειχε τουλαχιστον 30 ατομα με οτι τροπο μπορει να φανταστη κάποιος.Αντενες, μηχανες,πανω σε καλαμιες αλλα ξυλα μπουκαλες με μισινες. Ενας ΧΑΜΟΣ και εξεπαστρεφκαν κιπρινουθκια των 10 εκατοστων.Ειχε ενα εβασταν 2 σακουλες γεματες και επιεννε.Πρεπει να ειχε τουλαχιστο 30-40 κομμαθκια μεσα Ο γόνος συνεχίζει ακαθεκτος να μεγαλώνει στις οχθες
Το τμημα μα*****ιας πρεπει να βαλει νομιζω μια ταπελλα που να λεει οτι τα ψαρκα τζιμεσα εν μολυσμενα, και μαλιστα να το γραψει και σε ξενες γλωσσες. Το πιο πιθανο ομως εν οτι εννα μας γραψει κανονικα. Πολλες φορες εθεαθηκαν κυπρινουθκια σε εστιατορια soushi kai fast food, kai υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα τα ψαρκα να προερχοντε που τα πολεμιδια.. Οι ξενοι δηλαδη πουλουν μολυσμενα ψαρκα σε μαχαζατορες που μας τα ταιζουν
Πολύ πιθανόν να πουλούν και ψοφισμένα ψάρια. Όταν πέρασα από το φράγμα Λυμπιών ήταν φανερή η παρουσία τους. Έπιασαν όσα μεγάλα ψάρια μπορούσαν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποια να ήταν ψοφισμένα. Το φράγμα είχε λίγο νερό και μετά το άδειασαν απότομα και έτσι είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δίχτυα και να μαζέψουν πολλά ψάρια. Όταν ήμουν εκεί εμφανίστηκε κάποιος ή κάποια (δεν μπορούσα να ξεχωρίσω από μακρία - φορούσε μεγάλο καπέλο) με ποδίνες και ομπρέλλα αφού έβρεχε λίγο και περπάτησε όλες τις λάντες που απέμειναν ψάχνοντας για κάτι. Τι μπορεί να ήταν εκτός από πεθαμένα ψάρια? Δολώματα αποκλείεται γιατί περπατούσε γρήγορα.
Last edited by bassman on Sat Aug 16, 2008 5:48 am, edited 1 time in total.
AAAAAααα!! ήντα αηδίες εν τούτες!!!!! Στα κινέζικα... σίουρα !!! διότι εν τέτοιος ο τρόπος που ψήννετε το ψάρι που δεν καταλάβεις ούτε από την όψη ούτε από την γεύση το είδος του ψαριού.
Ναι όντος Ευρέτου η κατάσταση είναι πολύ καλή. Εχτές έβρεξε καλά στα βουνά τζε οι παλιοί στο χωρκό μου ελέαν ότι εν καλό σημάδι τούτο για το χειμώνα. Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω φράγματα εν να φκάλουν το καλοτζέρι χωρίς να ξεράνουν τέλεια τζε να βρέξει το χειμώνα.
MariosK wrote:Ναι όντος Ευρέτου η κατάσταση είναι πολύ καλή. Εχτές έβρεξε καλά στα βουνά τζε οι παλιοί στο χωρκό μου ελέαν ότι εν καλό σημάδι τούτο για το χειμώνα. Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω φράγματα εν να φκάλουν το καλοτζέρι χωρίς να ξεράνουν τέλεια τζε να βρέξει το χειμώνα.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεραίνουν που μόνα τους. Ξερανίσκουν τα οι αχαϊρευτοι !!!
Ταμασο χτες.. 6 κοκκινοφτερες πας το "εγγλεζικο" και 2 λαυρακουθκια πας το σπινινκ ( c&r ).. θετικο οτι το φραγμα δεν ακολουθα τον δρομο των αλλων φραγματων. ακομα..
ετοιχε τζιαι επερασα με ενα παρεα που τα Λυμπια πριν 2 εβδομαδες να δω τι γινετε.
ειδα αθρωπους τζιαι εσυνααν τες κοτσινοφτερες. Μαλιστα την ορα που κατεβηκα κατω να δω που κοντα επιαεν ενας ενα μαυρο τασπι τζιαι επιε στο αυτοκινητο.
το νερο εππεσε τελεια τζιαι ενας κυπρεος που ηρτεν τζιαμε ειπεν μου το επιαναν τες επηδη επιπλεαν πουπανω τζιαι ηταν να πεθανουν.
sifu-nas wrote:ετοιχε τζιαι επερασα με ενα παρεα που τα Λυμπια πριν 2 εβδομαδες να δω τι γινετε.
ειδα αθρωπους τζιαι εσυνααν τες κοτσινοφτερες. Μαλιστα την ορα που κατεβηκα κατω να δω που κοντα επιαεν ενας ενα μαυρο τασπι τζιαι επιε στο αυτοκινητο.
το νερο εππεσε τελεια τζιαι ενας κυπρεος που ηρτεν τζιαμε ειπεν μου το επιαναν τες επηδη επιπλεαν πουπανω τζιαι ηταν να πεθανουν.
Λευκα 23 Αυγουστου.
12 κοκκινοφτερες πας το εγγλεζικο και αρκετοι κυπρινοι (c & r). Λιγοστευκει δραματικα το νερο και απο την λευκα.. περασα και απο προδρομο και καλοπαναγιωτη πιο πριν.. περιπου το 1/2 εχει μινει.. ισως και πιο λιγο...