Τι να σας πω

Απο το 1960 μεχρι σημερα το μονο που καταφεραμε να κανουμε σ'αυτο τον τοπο ειναι να τον καταστρεφουμε

Μια αγελη "αρνια" με "Μαστρους" αχρηστους, ανικανους και κλεφτες

Φιλε , εγώ εμνημόνευσα τον Κούρι εδώ και τρεις εβδομάδες. Ο θεός μακαρίσει τον...EVANTHIS LOIZOU wrote:Μολις πριν λιγο επεστρεψα απο ενα τριημερο στον "ετοιμοθανατο" ΚΟΥΡΡΗ![]()
![]()
![]()
Τι να σας πω![]()
![]()
![]()
![]()
Απο το 1960 μεχρι σημερα το μονο που καταφεραμε να κανουμε σ'αυτο τον τοπο ειναι να τον καταστρεφουμε![]()
Μια αγελη "αρνια" με "Μαστρους" αχρηστους, ανικανους και κλεφτες![]()
![]()
![]()
Αν μπορέσετε δείτε αν έβαλαν κινητές αντλίες σε κάποιο σημείο του φράγματος. Επίσης αν βγάλετε και καμιά φώτο για μας που δεν έχουμε χρόνο να πάμε θα ήταν καλά.largemouth wrote:Αυριο το πρωι θα παμε με το sifu-na στο Κουρη(ελπιζω όχι για τελευταια φορά).Οσοι πιστοί προσέλθουν![]()
![]()
Μέσα. Θα σε τηλ.C&R wrote:Ρε παιδιά αφού εν να ερτετε όλοι να κανονίσουμε μια μέρα να βρεθούμε Κούρι για ψάρεμα και μετά φαΐ αν μας μείνει όρεξη
Ωραία!!!largemouth wrote:Προλαβένετε νομίζω![]()
Κανονήστε ελάτε τοθτη την ευδομάδα που ειμαι και εγω με άδεια
![]()
Αντλίες δεν ειδα σήμερα στον πάγκο που ήμασταν.Αποτελεσματα δυο λαυράκια εγω και ένα κορμό και ο φιλος ο sifu-nas ενα λαυράκι και ένα κορμό επίσης
![]()
![]()
Έτσι είπες και την περασμέμη εβδομάδα ρε!!!!PrEdAtΩR wrote:πήγα σήμερα 3 ώρες να αποχαιρετήσω τον κούρη για τα καλά.
bye bye κούρη