Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Alieftikes eksormisis kai apotelesmata
Καλοσώρισες φίλε Μαρίνο, διαβάζοντας το ποστ σου ενθημίθικα έναν """""μερακλήν της πέστροφας""""" που διαλαλούσε σε κατάστημα στην Λεμεσό πως..... ....τες πέστροφες πο πήρα γιω έσσο, έντες επήρεν κανένας!!!... Ο πιο μεάλος κού--ελλος που είδαν ποττέ τα μάθκια μου

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
welcome aboard!!!
kaloswrises .. 

- largemouth
Ψαρεμα σημερα μετά απο αρκετό καιρο στον κουρη.Η αλήθεια έχει πάρει αρκετο νερό όπως μου ειχε πει ο C&R.Ενα λαυράκι κιλισιμο σε ένα φοβερό top water strike και μια δυνατή μάχη
Δυστηχός το λαυράκι δεν τα κατάφερε και απεβίωσε αφου κατάπιε όλο το δώλομα
Πάντος έιχε ένα κοπάδι γυρω στα 10 λαυράκια που γυρνουσαν στην επιφάνεια αλλά δεν τσιμπουσαν.Το ωραιο ειναι πως είχε και 2-3 πάνω απο 2 κιλά

Waiting for the perfect storm
-
Το λαυράκι επιάστηκε σε δόλωμα βάτραχο ... το συνηθισμένο (buffo viridis) ...όποιος πάει Κούρι ξέρει ... θέλω να πω οτι είναι ενδιαφέρων να χρησημοποιάς εναλακτικές μεθόδους και δολώματα ....ετσι αποφάσισα την επόμενη φορα να ψαρέψω με δόλομα αυτόNikolas wrote:ψάρεμα με τον Πέτρο (fish&chips) στον Κούρι αποτέλεσμα ένα κυπρίνο μια loutsioperka ένα λαβράκι και 5 "κατοψαρα"

Και να μας πεί ο βιολόγος μας τιν είδος είναι τούτο ... κατσαρίδα μου φένεται εμένα ... κολημπούσε στο νερό κάτο που την επιφάνεια

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Εβάλετε μου δύσκολα... Κατσαρίδα σίγουρα δεν είναι, αλλά σκαθάρι είναι. Τώρα τι είδος.... Αν υπολογίσεις ότι τα σκαθάρια είναι τα πιο πολυάριθμα είδη εντόμων.... Πάντως θα το ψάξω, αν και μόνο από φωτογραφίες εν δύσκολη η αναγνώριση. Το μόνο βοηθητικό είναι ότι κολυμπούσε κάτω από το νερό και τα υδρόβια είδη είναι σχετικά λίγα (ειδικά τα μεγάλα).... Θα επανέλθουμε...caveman wrote:πολλά ενδιαφέρον
αρέσκουν μου πολλά τούτα... υδρόβια σκαθάρια, εν ξέρω είδος ακριβός. Όπως λαλεί τζιο Πέτρος... να μας πει ο βιολόγος μας.... περιμένουμεν σε CyBasser
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- (CyBasser)
[quote="fISHANDCHIPS"]
Το λαυράκι επιάστηκε σε δόλωμα βάτραχο ... το συνηθισμένο (buffo viridis) ...όποιος πάει Κούρι ξέρει ... θέλω να πω οτι είναι ενδιαφέρων να χρησημοποιάς εναλακτικές μεθόδους και δολώματα ....[quote]
Εν κρίμα ρε τα καημένα τα φρυνούθκια (Βufo viridis) να τα βάζεις πάνω στο αγκίστρι... Γενικά άρκεψα και λυπούμαι να βάζω ζωντανό δόλωμα... Παλιά έβαζα και εγώ βατράχους και φρύνους, αλλά τωρά εν το κάμνει πιά η καρδιά μου

Το λαυράκι επιάστηκε σε δόλωμα βάτραχο ... το συνηθισμένο (buffo viridis) ...όποιος πάει Κούρι ξέρει ... θέλω να πω οτι είναι ενδιαφέρων να χρησημοποιάς εναλακτικές μεθόδους και δολώματα ....[quote]
Εν κρίμα ρε τα καημένα τα φρυνούθκια (Βufo viridis) να τα βάζεις πάνω στο αγκίστρι... Γενικά άρκεψα και λυπούμαι να βάζω ζωντανό δόλωμα... Παλιά έβαζα και εγώ βατράχους και φρύνους, αλλά τωρά εν το κάμνει πιά η καρδιά μου

-
CyBasser wrote:Εβάλετε μου δύσκολα... Κατσαρίδα σίγουρα δεν είναι, αλλά σκαθάρι είναι. Τώρα τι είδος.... Αν υπολογίσεις ότι τα σκαθάρια είναι τα πιο πολυάριθμα είδη εντόμων.... Πάντως θα το ψάξω, αν και μόνο από φωτογραφίες εν δύσκολη η αναγνώριση. Το μόνο βοηθητικό είναι ότι κολυμπούσε κάτω από το νερό και τα υδρόβια είδη είναι σχετικά λίγα (ειδικά τα μεγάλα).... Θα επανέλθουμε...caveman wrote:πολλά ενδιαφέρον
αρέσκουν μου πολλά τούτα... υδρόβια σκαθάρια, εν ξέρω είδος ακριβός. Όπως λαλεί τζιο Πέτρος... να μας πει ο βιολόγος μας.... περιμένουμεν σε CyBasser
Τα πόδια,το κεφάλι και οι γραμμές στιν κοιλιά θυμίζουν παραπάνο κατσαριδα παρά σκαθάρι
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Ειναι ενα ειδος υδροβιου σκαθαριου το οποιο κολυμπα οπως τον δυτη.. Βγαζει τον πισινο του πανω απο την επιφανεια του νερου και μετα κολυμπα με μιαν μπουρμπουλιθρα στον κ.λο του. Αναπνεει που τον πισινο δηλαδη 

Esox Lucius
- AggelosLRK
φανταστηκες να κλασει?Greg wrote:Ειναι ενα ειδος υδροβιου σκαθαριου το οποιο κολυμπα οπως τον δυτη.. Βγαζει τον πισινο του πανω απο την επιφανεια του νερου και μετα κολυμπα με μιαν μπουρμπουλιθρα στον κ.λο του. Αναπνεει που τον πισινο δηλαδη
AggelosLRK wrote: φανταστηκες να κλασει?

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- largemouth
Κάνω εδώ το post αν και επρεπε να γίνει αλλου.Πήγα Γερμασόγεια σήμερα και μιας και ήμουν εκει ψάρεψα και λίγο.Αποτέλεσμα ενα μισοκιλο γατόψαρο σε μικρή κοκκινοφτέρα που την ξέβραζε μισοπεθαμένη το κύμα.ένα μικρό κυπρίνο σε καλαμπόκι και ένα δικιλο κυπρίνο πάλι σε μικρό κοκκινοφτερο
Το κακό ειναι ότι κάποια απο τα ψάρια είναι μολυσμνακαι

Waiting for the perfect storm
- (CyBasser)
Τα παράσιτα στα ψάρια είναι λόγω του στρεσσαρίσματος από έλλειψη οξυγόνου, χώρου, και σχετικά ζεστού νερού. Σίγουρα καλύτερα να αποφεύγεται η κατανάλωση αυτή την εποχή. Το γεγονός ότι υπάρχουν ψάρια που ακόμη ενδιαφέρονται για τροφή είναι θετικό, δεν το περίμενα (ακόμη και για κυπρίνους και γατόψαρα) - φαίνεται ότι τελικά υπάρχει ακόμα αρκετό οξυγόνο (τουλάχιστον κατά την διάρκεια της μέρας) για να επιτρέψει την διατροφή των πιο ανθεκτικών ψαριών...largemouth wrote:Κάνω εδώ το post αν και επρεπε να γίνει αλλου.Πήγα Γερμασόγεια σήμερα και μιας και ήμουν εκει ψάρεψα και λίγο.Αποτέλεσμα ενα μισοκιλο γατόψαρο σε μικρή κοκκινοφτέρα που την ξέβραζε μισοπεθαμένη το κύμα.ένα μικρό κυπρίνο σε καλαμπόκι και ένα δικιλο κυπρίνο πάλι σε μικρό κοκκινοφτερο![]()
![]()
Το κακό ειναι ότι κάποια απο τα ψάρια είναι μολυσμνακαι