Πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS
Re: Πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS
Rolando η stradic 5000 ειναι overkill για τα λαυρακια της Κυπρου. Κατι αλλο εφτεξε. Eφκαλαμε μαζι της τερατο περκες και λιτσες χωρις κανενα προβλημα.
- (CyBasser)
Δεν ήταν κατάλληλη για τις συνθήκες, δολώματα, και τεχνική που χρησιμοποίησα χθες.PrEdAtΩR wrote:Rolando η stradic 5000 ειναι overkill για τα λαυρακια της Κυπρου. Κατι αλλο εφτεξε. Eφκαλαμε μαζι της τερατο περκες και λιτσες χωρις κανενα προβλημα.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Τι έγινε Roland, έχασες κανέναν τέρας μέσα στην ζούγκλα?(CyBasser) wrote:Γ@%& τα spinning setup μου γ@%&!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aψογος έχασεν το μέτρημα έκτες(CyBasser) wrote:Ευτυχώς δεν συμμετέχει... Για άλλη μια φορά έδωσε ρεσιτάλ...![]()
![]()

- marios pafitis
έτσι είναι άμα κουβαλάς πολλά soft lures(CyBasser) wrote:Άγγελε, μεν του γράφεις έτσι και εννά αρχίσει δίαιτεςAggelosLRK wrote:σανα και παχυνε λιο??![]()
![]()
![]()
... Μάλλον εν γιλέκο που τον "φουσκώνει....

Τα δαμε ολα τωρα.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience
χαχαχα να μεν κάμει κανένα ντου ο κρόκης.... 

- plenom'metatopsarem?
Πρόταση προς τους ιθύνοντες: η ώρα λήξης του διαγωνισμού να παραταθεί κατά...εσείς αποφασίζετε. Θα έλεγα μέχρι και τις 19:30. Σκέψεις, απόψεις, αντιρρήσεις; 

- plenom'metatopsarem?
Επίσης όπως πολλοί από εμάς πρόσεξαν, ο φράκτης (Κούρρης) άρχισε να γίνεται δύσκολος! Θα ήταν καλό να σημειώνουμε λίγο τις περιόδους που είναι "ενεργός" κάθε φράκτης και να λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός την αντίστοιχη περίοδο. Έτσι κι αλλιώς αυτό που δίνει χαρά σε ΟΛΟΥΣ τους διαγωνιζόμενους είναι το πιάσιμο κάποιων ψαριών. Αν γίνονταν για παράδειγμα πριν 3ις εβδομάδες ο διαγωνισμός είμαι σίγουρος πως όλοι θα τον χαίρονταν, ανεξαρτήτως τελικής βαθμολογίας. Αν ο σκοπός είναι να είναι "δύσκολος " ο φράκτης ώστε κάπως έτσι να ξεχωρίσουν κάποιοι...αυτή είναι άλλη ιστορία. Δεν ξέρω το σκεπτικό πίσω από την επιλογή της ημερομηνίας των διαγωνισμών.
Αυτές είναι δικές μου απόψεις, προς προβληματισμό αν σας ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ
Αυτές είναι δικές μου απόψεις, προς προβληματισμό αν σας ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ
-
Φοιβο Χαιρετω.
Ειμαστε ΠΟΛΛΑ flexible ΤΖΙΑΙ ΑΚΟΥΟΥΜΕΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Και πιστεψε με καθημερινα με παιρνουν τηλεφωνο και ακουω διαφορα.
Το προβλημα με τες ημερομηνιες ειναι οτι δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος για το τι θα φερει ο καθε χρονος.
Εγω ΠΧ χθες κολυμπουσα για δυο ωρες ( 32 βαθμοι) ενω αλλες χρονιες ειμασταν με τα τρικα.
Ο Γιαννης εχει παρα πολυ καλα στατιστικα στοιχεια και προσπαθουμε να ειμαστε οσο το δυνατο πιο κοντα στες "καλες μερες"
Για την Ωρα εναρξης και ληξης ειμαστε παντοτε ανοικτοι φτανει να υπαρχει ομοφωνια.
Εκεινο που θελω να σημειωσω, και καποιοι δεν το καταλαβατε ακομα, ειναι οτι ηδη με τες προπονησεις νικησατε τον τοπο.
Ειμαστε ΠΟΛΛΑ flexible ΤΖΙΑΙ ΑΚΟΥΟΥΜΕΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Και πιστεψε με καθημερινα με παιρνουν τηλεφωνο και ακουω διαφορα.
Το προβλημα με τες ημερομηνιες ειναι οτι δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος για το τι θα φερει ο καθε χρονος.
Εγω ΠΧ χθες κολυμπουσα για δυο ωρες ( 32 βαθμοι) ενω αλλες χρονιες ειμασταν με τα τρικα.
Ο Γιαννης εχει παρα πολυ καλα στατιστικα στοιχεια και προσπαθουμε να ειμαστε οσο το δυνατο πιο κοντα στες "καλες μερες"
Για την Ωρα εναρξης και ληξης ειμαστε παντοτε ανοικτοι φτανει να υπαρχει ομοφωνια.
Εκεινο που θελω να σημειωσω, και καποιοι δεν το καταλαβατε ακομα, ειναι οτι ηδη με τες προπονησεις νικησατε τον τοπο.
Είμαστε flexible με την ώρα , βασικά ειναι στο χέρι του αρχηκρητη κρίνοντας τα δεδομένα τις ημέρας να αποφασίσει.
Οσον αφορα τις ημερομηνίες δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πιάσουμε άδεια πιο πριν λόγω τις γνωστής απαγόρευσης από το Τμήμα Αλιείας. Φοιβο δεν έχουμε κανέναν σκοπό να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για κανέναν.
Οσον αφορα τις ημερομηνίες δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πιάσουμε άδεια πιο πριν λόγω τις γνωστής απαγόρευσης από το Τμήμα Αλιείας. Φοιβο δεν έχουμε κανέναν σκοπό να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για κανέναν.
- (CyBasser)
Συμφωνώ με τον Φοίβο για τη νετατόπιση της ώρας του Διαγωνισμού. Ίσως 19.30 ή ακόμη καλύτερα 19.45 (ο ήλιος δύει επίσημα 19.40 στις 12/5), ώστε να μπορούμε να ψαρέψουμε ως τις 19.20 με 19.30.
Το θέμα με το ότι τα ψάρια "έκοψαν" έχει να κάμει περισσότερο με την φοβερή πίεση που δέκτηκαν, ειδικά την τελευταία μια βδομάδα στις προπονήσεις, έτσι δεν πρέπει να μας ανησυχεί...
Το θέμα με το ότι τα ψάρια "έκοψαν" έχει να κάμει περισσότερο με την φοβερή πίεση που δέκτηκαν, ειδικά την τελευταία μια βδομάδα στις προπονήσεις, έτσι δεν πρέπει να μας ανησυχεί...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
- plenom'metatopsarem?
Είπαμε, αυτά που είπα, είναι κάποιες απορίες-εισηγήσεις ΜΟΥ
Όπως λέει κι ο κύριος Ευάνθης πως του εκφράζουν τη γνώμη κι άλλοι, έτσι είπα κι εγώ να κάνω
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Και σίγουρα εμπιστεύομαι την κρίση σας. Αυτό που λέω είναι πως μπορούμε σαν σύνδεσμος να δημιουργήσουμε κάποιου είδους "ημερολόγιο" με τις σημειώσεις των Μελών για τις διάφορες περιόδους και τα ψάρια. ΔΕΝ αμφισβητώ τις γνώσεις του Γιάννη (τούτο μας έλειπε
) , απλά φαντάζομαι πως όλοι μας έχουμε κάτι να συνεισφέρουμε. Οι της Λευκωσίας για παράδειγμα θα σας πουν για τους δύσκολους φράκτες, τις δύσκολες εποχές τις καλές περιόδους και λοιπά αν τους ρωτήσετε, που διαφέρουν πολύ(!) από τις άλλες επαρχίες 
Τέλοσπάντων, είναι μια εισήγηση, που πιστεύω έχω δικαίωμα; (επλήρωσα συνδρομή! )
να κάνω.
Αυτό που είπε ο φίλος Ρολάνδος (ΚΑΙ ο κύριος Ευάνθης) ,είναι σίγουρα σωστό και λίγο πολύ το ξέραμε πως θα συμβεί
Έχουν γνώση οι φύλακες 
Η τελική ώρα θα ανακοινωθεί πριν ή κατα τη διάρκεια του διαγωνισμού;
Τη δεδομένη στιγμή αντιλαμβάνομαι πως μένει ως έχει; Χθες είμασταν στο σημείο εκκίνησης με τα παιδιά, ήταν 8 και 10 και βλέπαμε καλά.
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις (κ.Ευάνθη, Γιάννη και Ρολαν) σχετικά με το θέμα κι αν θέλετε μπορούμε να το συζητήσουμε κι από κοντά.

Όπως λέει κι ο κύριος Ευάνθης πως του εκφράζουν τη γνώμη κι άλλοι, έτσι είπα κι εγώ να κάνω

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Τέλοσπάντων, είναι μια εισήγηση, που πιστεύω έχω δικαίωμα; (επλήρωσα συνδρομή! )

Αυτό που είπε ο φίλος Ρολάνδος (ΚΑΙ ο κύριος Ευάνθης) ,είναι σίγουρα σωστό και λίγο πολύ το ξέραμε πως θα συμβεί

Η τελική ώρα θα ανακοινωθεί πριν ή κατα τη διάρκεια του διαγωνισμού;

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις (κ.Ευάνθη, Γιάννη και Ρολαν) σχετικά με το θέμα κι αν θέλετε μπορούμε να το συζητήσουμε κι από κοντά.
Φοιβο εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να κανείς εισηγήσεις για οτιδήποτε αφορά τον σύνδεσμο και αυτό ισχύει για όλα τα μέλη. Εννοείται ότι θα είσαι από τους πρώτους που θα ρωτήσω για τους φρακτες τις Λευκωσίας.
Για την ώρα θα μιλήσω με τον Κ. Ευανθη και θα σας πούμε.
Για την ώρα θα μιλήσω με τον Κ. Ευανθη και θα σας πούμε.