giannosP wrote: Κ.Γιαννη σεχτικα με την υοθετηση, ειπεν μου η Μανα μου ενα σου στειλη τα χαρκια για να προχορα η κουβεντα

giannosP wrote: Κ.Γιαννη σεχτικα με την υοθετηση, ειπεν μου η Μανα μου ενα σου στειλη τα χαρκια για να προχορα η κουβεντα
Κ.Γιαννη σεχτικα με την υοθετηση, ειπεν μου η Μανα μου ενα σου στειλη τα χαρκια για να προχορα η κουβενταC&R wrote: Respect! Τι άλλο να πω!
Γιάνo αν εγινετουν θα σε υοθετουσα!
C&R wrote:Κ.Γιαννη σεχτικα με την υοθετηση, ειπεν μου η Μανα μου ενα σου στειλη τα χαρκια για να προχορα η κουβενταC&R wrote: Respect! Τι άλλο να πω!
Γιάνo αν εγινετουν θα σε υοθετουσα!
Ο τύπος με την μακρομανικη γαλαζια φανελα και το λογότυπο της Evergreen.AggelosLRK wrote:ποιος ειναι ο ντιμιτρι γκορμπατσοφ στη φωτο?
Ρολανδο το να χασεις ενα ψαρι 2 - 2.2kg ενω ειχες trailer hook πανω τι το θεωρεις? και μετα να χανεις ακομα 2 ψαρια ενω τα παλεβεις προσεκτικα?(CyBasser) wrote:Πολλοί μίλησαν για τύχη, αλλά όπως όλοι ξέρουν, η τύχη συνήθως σε τέτοιους αγώνες πάει με τους δυνατούς!
ε φιλε! εδοκιμασες να το φκαλης το trailer hook? εγω ως τα τωρα παντα ειχα , και παντα εχανα τα! που τον κερο που εσταματισα να βαλω ελειθικεν το προβλημα μου!PrEdAtΩR wrote:Ρολανδο το να χασεις ενα ψαρι 2 - 2.2kg ενω ειχες trailer hook πανω τι το θεωρεις? και μετα να χανεις ακομα 2 ψαρια ενω τα παλεβεις προσεκτικα?(CyBasser) wrote:Πολλοί μίλησαν για τύχη, αλλά όπως όλοι ξέρουν, η τύχη συνήθως σε τέτοιους αγώνες πάει με τους δυνατούς!
τουτο φιλε μου ειναι ατυχια. Η τυχη ειναι μερος του παιχνιδιου παντα.
Γιαννο ολα αυτα ειναι δοκιμασμενα σε εκατονταδες ψαρια. Τα spinnerbaits ειναι custom made με διαφορετικο αγγιστρι απο τα εργοστασιακα. Δεν το ηθελε η στιγμη απλωςgiannosP wrote:ε φιλε! εδοκιμασες να το φκαλης το trailer hook? εγω ως τα τωρα παντα ειχα , και παντα εχανα τα! που τον κερο που εσταματισα να βαλω ελειθικεν το προβλημα μου!PrEdAtΩR wrote:Ρολανδο το να χασεις ενα ψαρι 2 - 2.2kg ενω ειχες trailer hook πανω τι το θεωρεις? και μετα να χανεις ακομα 2 ψαρια ενω τα παλεβεις προσεκτικα?(CyBasser) wrote:Πολλοί μίλησαν για τύχη, αλλά όπως όλοι ξέρουν, η τύχη συνήθως σε τέτοιους αγώνες πάει με τους δυνατούς!
τουτο φιλε μου ειναι ατυχια. Η τυχη ειναι μερος του παιχνιδιου παντα.
ΣΩΣΤΟΟΟΣ!EVANTHIS LOIZOU wrote:Παιδες![]()
![]()
Ξεχασαμε λιγο τον Πολυ![]()
![]()
![]()
Ο ανθρωπος επενδυει χρονο και χρημα στο "παιγνιδι" αυτο.
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μια επισκεψη στο μαγαζι του, εστω και για καφε, θα τον ευχαριστησει ιδιαιτερα.