M.S.BUFFALO wrote:πεεεε... τωρα ιδα την ημερομηνια...
εν μπορω 21... γινουμε τατας
Όπας ρε! Μα εν η πρώτη μας ομαδική προπώνηση τούτη?marios pafitis wrote:Το σάββατο χάραμα θα είμαι Καλαβασό για ψάρεμα αν έχει αθκιασερους κοπιάστε να δούμε τη φάση παίζει σε αυτόν το φράκτη
99467504 κάμετε μου ένα τηλέφωνο
Πολλά ωραία Μάριε! Κρατούμε τουν τα μεγέθη για τον αγώνα, εκτώς και εάν έχουμε άλλη πρόταση.marios pafitis wrote: Παραθέτω πιο κάτω κάποια size για το επιτρεπόμενο όριο για τα ψαρια που θα αλιεύονται
λαβράκι 25cm +
zander 35cm +
πέρκα 25cm +
tilapia 20cm +
γατόψαρο 30cm +
πέστροφα 25cm +(για τους χειμερινούς διαγωνισμούs)
Η απόφαση για τον φράχτη θα πρέπει να είναι ομόφωνη ή τουλάχιστον προς τα τζει που κλείνει η πλοιοψηφία, έχεις και εσύ λόγο στην σηζύτησηbassno1 wrote:ΜΕΣΑ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΠΟΤΑΜΟ ΤΖΙΑΙ ΔΑ.(ΠΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ)![]()
![]()
Το φράγμα επιλογής ΔΕΝ θα ανακοινωθεί στο φόρουμ, οπόταν, εάν θα το κάμουμε Γερμασόγεια θα σε ενημερώσουμε με π.μ.Neos wrote:Εγω ειμαι 15 χρονων και τωρα ξεκινησα το σπιννινγ εν εχω ειδικο καλαμι ακομα αλλα θα ηθελα να ερθω στο διαγωνισμο
Δυστηχος εχω αδεια μονο για τη γερμασογεια ετσι αν αποφασισετε ο διαγωνισμος να γινει στη γερμασογεια υπολογιστε με και εμενα![]()
Τον ΓιάννοΠ αν δεν εχει μεταφορικό θα τον φέρω εγώ ή ο Λάζαρος. Ο διαγωνισμός θα είναι με ομάδες, ή ατομικό;caveman wrote:Το φράγμα επιλογής ΔΕΝ θα ανακοινωθεί στο φόρουμ, οπόταν, εάν θα το κάμουμε Γερμασόγεια θα σε ενημερώσουμε με π.μ.Neos wrote:Εγω ειμαι 15 χρονων και τωρα ξεκινησα το σπιννινγ εν εχω ειδικο καλαμι ακομα αλλα θα ηθελα να ερθω στο διαγωνισμο
Δυστηχος εχω αδεια μονο για τη γερμασογεια ετσι αν αποφασισετε ο διαγωνισμος να γινει στη γερμασογεια υπολογιστε με και εμενα![]()
Πάντως, αν λάβεις μέρος... είπαμε, οι μικροί της παρέας θα έχουν ένα προβάδησμα +30 πόντους
Αυτό θα ισχύει για όλους τους νεαρούς που θέλουν να συμμετάσχουν(ΓιάννοΠ πού είσαι??
)
I like dem odds.plenom'metatopsarem? wrote:Κατά 91,23% είμαι μέσα!
Y?caveman wrote:Το φράγμα επιλογής ΔΕΝ θα ανακοινωθεί στο φόρουμ, οπόταν, εάν θα το κάμουμε Γερμασόγεια θα σε ενημερώσουμε με π.μ.![]()
Άστα αστεία! Γουάι?!Στάθης wrote:I like dem odds.plenom'metatopsarem? wrote:Κατά 91,23% είμαι μέσα!
Y?caveman wrote:Το φράγμα επιλογής ΔΕΝ θα ανακοινωθεί στο φόρουμ, οπόταν, εάν θα το κάμουμε Γερμασόγεια θα σε ενημερώσουμε με π.μ.![]()
Έχετε π.μ.plenom'metatopsarem? wrote:Άστα αστεία! Γουάι?!Στάθης wrote:Y?caveman wrote:Το φράγμα επιλογής ΔΕΝ θα ανακοινωθεί στο φόρουμ, οπόταν, εάν θα το κάμουμε Γερμασόγεια θα σε ενημερώσουμε με π.μ.![]()
Τι θα λέγατε να ειναι μεσα και το ηλιοψαρο μιας και κτυπα σε μικρα ποππερ και κουταλακια???marios pafitis wrote: λαβράκι 25cm +
zander 35cm +
πέρκα 25cm +
tilapia 20cm +
γατόψαρο 30cm +
Και βέβαια, γιατί όχι! Θα μετρούν και τα ηλιόψαρα... χωρίς ελάχιστο μέγεθος φυσικάmikrosa wrote: Τι θα λέγατε να ειναι μεσα και το ηλιοψαρο μιας και κτυπα σε μικρα ποππερ και κουταλακια???
Αν δεν ειναι Παφο ή ταμασσο μπορει να ερθω
Μικρέ, ναι φαντάζομαι, γιατί ειπώθηκε όλα τα αρπακτικά! Αλλά με ψεύτικα! Αν είναι Ταμασό, φέρνω σε εγώ, εν έσιει πρόβλημα!mikrosa wrote:Τι θα λέγατε να ειναι μεσα και το ηλιοψαρο μιας και κτυπα σε μικρα ποππερ και κουταλακια???marios pafitis wrote: λαβράκι 25cm +
zander 35cm +
πέρκα 25cm +
tilapia 20cm +
γατόψαρο 30cm +
Αν δεν ειναι Παφο ή ταμασσο μπορει να ερθω
Μαλλον ενα ερτω και εγω!plenom'metatopsarem? wrote:Τον ΓιάννοΠ αν δεν εχει μεταφορικό θα τον φέρω εγώ ή ο Λάζαρος. Ο διαγωνισμός θα είναι με ομάδες, ή ατομικό;caveman wrote:Το φράγμα επιλογής ΔΕΝ θα ανακοινωθεί στο φόρουμ, οπόταν, εάν θα το κάμουμε Γερμασόγεια θα σε ενημερώσουμε με π.μ.Neos wrote:Εγω ειμαι 15 χρονων και τωρα ξεκινησα το σπιννινγ εν εχω ειδικο καλαμι ακομα αλλα θα ηθελα να ερθω στο διαγωνισμο
Πάντως, αν λάβεις μέρος... είπαμε, οι μικροί της παρέας θα έχουν ένα προβάδησμα +30 πόντους
Αυτό θα ισχύει για όλους τους νεαρούς που θέλουν να συμμετάσχουν(ΓιάννοΠ πού είσαι??
)
Κατά 91,23% είμαι μέσα!