Διαγωνισμός ψαρέματος ALBORELLA
Re: Διαγωνισμός ψαρέματος ALBORELLA
θέλω πολλα αλλά δυστυχώς γράφω. Εν πειράζει καλο, ελπίζω να εν σύντομα η επόμενη φορά!! 

- konstantinos kalogir
Να είσαι σίγουρος πως θα διοργανωθούν πολλά παρόμοια event, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού!PDL-89 wrote:θέλω πολλα αλλά δυστυχώς γράφω. Εν πειράζει καλο, ελπίζω να εν σύντομα η επόμενη φορά!!

-
Sotiris Hajivarnavas.
Please enter his name as a participant.
Thanks.
Thanks.
Τελικά το Τμήμα Αλιείας δεν χαρίζει κάστανο .Για τρείς ώρες διαγωνισμό θέλουν παρακαλώ τα 17 ευρώ και δεν τους νοιάζει αν δεν ξαναψαρέψεις δηλ.εγώ θα σκεφτώ να λάβω μέρος ( αν και το θέλω πολύ) γιατί δεν θα την χρησιμοποιήσω ξανά.

Ούτε ομαδικές βγάζουν πλέον?angiec wrote:Τελικά το Τμήμα Αλιείας δεν χαρίζει κάστανο .Για τρείς ώρες διαγωνισμό θέλουν παρακαλώ τα 17 ευρώ και δεν τους νοιάζει αν δεν ξαναψαρέψεις δηλ.εγώ θα σκεφτώ να λάβω μέρος ( αν και το θέλω πολύ) γιατί δεν θα την χρησιμοποιήσω ξανά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Μάριε του είπα στην αρχή ότι ενδιφερόμουν εγώ ( δεν ανάφερα τον σύνδεσμο) και η απάντηση ήταν Αν όποτε οι συνδέσμοι κάθε λίγο που κάνουν πολλούς διαγωνισμούς εφαντάστηκες πόσα άτομα θα έλεγαν όπως εσύ .....μόνο μιά φορά να ψαρέψουν.....Μου ανάφερε επίσης ότι κάποιος από το περιοδικό τον πήρε και του απάντησε αρνητικά.
angiec σου συστήνω να βγάλεις την άδεια επειδή μιας και ασχολήσε με απικο η κ εγγλέζικο θα υπάρξουν κ άλλοι διαγωνισμοί από το fish float club.
The only source of knowledge is experience
- konstantinos kalogir
Επικοινώνησα μαζί τους σήμερα, αλλά θα ξανατηλεφωνίσω αύριο γιατί έλειπε ο υπεύθυνος. Η απάντηση που πήρα ήταν αυτή που λες αλλά θα το προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Στην περίπτωση που δεν γίνεται τίποτα θα κανονίσουμε να μοιράσουμε την διαφορά, να βάλουμε ένα ποσό σαν KN ANGLING TACKLE TRADING και όποιος διαγωνιζόμενος θέλει να λάβει μέρος να βάλει το υπόλοιπο μισό. Τουλάχιστον θα έχετε την άδεια στο όνομα σας σε περίπτωση που θέλετε να ξαναψαρέψετε το συγκεκριμένο φράγμα στη διάρκεια του 2011. Όπως είπε και ο apsavvas εν κάτι το οποίο ίσως χρειαστεί αργότερα αφού διοργανώνονται πολλοί διαγωνισμοί. Περισσότερα νέα θα έχω αύριο μέχρι το μεσημέρι.angiec wrote:Μάριε του είπα στην αρχή ότι ενδιφερόμουν εγώ ( δεν ανάφερα τον σύνδεσμο) και η απάντηση ήταν Αν όποτε οι συνδέσμοι κάθε λίγο που κάνουν πολλούς διαγωνισμούς εφαντάστηκες πόσα άτομα θα έλεγαν όπως εσύ .....μόνο μιά φορά να ψαρέψουν.....Μου ανάφερε επίσης ότι κάποιος από το περιοδικό τον πήρε και του απάντησε αρνητικά.
- konstantinos kalogir
Done!!EVANTHIS LOIZOU wrote:Sotiris Hajivarnavas.
Thanks.

http://tiny.cc/l726x
5 χιλιάδες κόσμος αλωνίζουν μες τα φράγματα χωρίς αδεια 24 ώρες το 24ωρο, στήνουν καλύφες για να διανυκτερεύουν, ρίχνουν δίκτυα και που 5-6 καλάμια και οι του τμήματος αλιειας πουλουν πνέυμα που το τηλέφωνο σε κάποιον που τουλάχιστον είχε την ευθιξία να ζητήσει άδεια να πάει 1 φορά να ψαρέψει.
5 χιλιάδες κόσμος αλωνίζουν μες τα φράγματα χωρίς αδεια 24 ώρες το 24ωρο, στήνουν καλύφες για να διανυκτερεύουν, ρίχνουν δίκτυα και που 5-6 καλάμια και οι του τμήματος αλιειας πουλουν πνέυμα που το τηλέφωνο σε κάποιον που τουλάχιστον είχε την ευθιξία να ζητήσει άδεια να πάει 1 φορά να ψαρέψει.
no whey no gain
- konstantinos kalogir
Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί η χρησή τομή!Στάθης wrote:http://tiny.cc/l726x

Στάθης wrote:http://tiny.cc/l726x

Έτσι ακριβώς ρε φίλεΣτάθης wrote:http://tiny.cc/l726x

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Δεν είναι το θέμα τα λεφτά .Μου αρέσει ο φράχτης σαν τοπος Αλλά είμαι τρελλή για την Θάλασσα και δεν μπορώ να το εξηγήσω αλιώς ,έχω πάθει την πλάκα μου με αυτή, και αν δεν πάω στην εβδομάδα την άλλη είμαι άρρωστη.

- konstantinos kalogir
Παιδιά επαναφέρω το θέμα, η ημερομηνία του διαγωνισμού ALBORELLA είναι Κυριακή 15/5/2011 στο φράγμα της Γερμασόγειας. Η έναρξη θα είναι το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα τελειώσουμε. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποια λύση με το θέμα των αδειών οπότε όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος θα πρέπει να προσκομίσει μια ατομική άδεια για ψάρεμα από το Τμήμα Αλιείας. Να σας θυμίσω ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Επίσης υπάρχει ένα ποσό συμμετοχής 15 ευρώ. Το καλάμι τύπου ALBORELLA θα σας δωθεί περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού και θα παραμίνει στην κατοχή σας και μετά την λύξη του διαγωνισμού. Απαραίτητη προϋπόθεση να φέρετε μαζί σας keepnet γιατί όλα τα ψάρια θα ελευθερωθούν μετά την λήξη και το μέτρημα τους. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να γραφτούν είτε στο κατάστημα του Άντρου Στυλιανίδη στη Λεμεσό, είτε επικοινωνώντας μαζί μου (99318589) για Λευκωσία, είτε με τον Νικόλα (99277771) για Λάρνακα. Το ποσό των 15 ευρώ θα πρέπει να καταβληθεί με την εγγραφή.
Μέχρι στιγμής από το φόρουμ έχουν δηλώσει συμμετοχή:
MariosK
Caveman
Sotiris Hajivarnavas
Μέχρι στιγμής από το φόρουμ έχουν δηλώσει συμμετοχή:
MariosK
Caveman
Sotiris Hajivarnavas