Αίσχος, αίσχος! Δημιουργείτε εντυπώσεις εκεί στο Σύνδεσμο! Προκαλείτε την κοινή γνώμη!C&R wrote:Φυσικά ήταν ένα αστείο παιδιά. Απλώς ο Dima τράβηξε αυτή την φωτογραφία την Κυριακή στο Crocodile Bay και το θεώρησα καταπληκτική σύμπτωση

Αίσχος, αίσχος! Δημιουργείτε εντυπώσεις εκεί στο Σύνδεσμο! Προκαλείτε την κοινή γνώμη!C&R wrote:Φυσικά ήταν ένα αστείο παιδιά. Απλώς ο Dima τράβηξε αυτή την φωτογραφία την Κυριακή στο Crocodile Bay και το θεώρησα καταπληκτική σύμπτωση
AggelosLRK wrote:Νομιζω οτι μονο ο jeremy wade θα μπορεσει να λυσει αυτο το μυστηριο με το crocodile bay!
Ποιός εν τούτοςAggelosLRK wrote:Νομιζω οτι μονο ο jeremy wade θα μπορεσει να λυσει αυτο το μυστηριο με το crocodile bay!
Περιπαίζεις μας Ρολαν!(CyBasser) wrote:Ποιός εν τούτοςAggelosLRK wrote:Νομιζω οτι μονο ο jeremy wade θα μπορεσει να λυσει αυτο το μυστηριο με το crocodile bay!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου εν ψαρευκει μεγαλοστομα πως θα τον ξερω??? Εχει καιρο που αφησα πισω μου τα υπολοιπα....sifu-nas wrote:παίζει μου τζιαι τον πρό!![]()
Ατε, για να μεν λαλείς κύριε Νάσιε, ξέρω ποιός είναι... Απλά πέφτει θύμα του γνωστού μου διαχωρισμού:sifu-nas wrote:ντοντ γουόρρυ μέιτ, απλά εν πολλά σκληροπυρινικός για να μέν εφτασε στα αυτία/μαθκια σου!
Τι μήλο;(CyBasser) wrote:Καλάμια..........................check
Reels..............................check
Backpack with lures............check
Αρβυλα...........................check
Γκαίτες...........................check
Μαγκούρες.......................check
Ασυρμάτοι........................check
Χάρτες............................check
Φαΐ................................check
Νερό..............................check
Μήλο.............................check
Κάμερα..........................check