Που να παμε Διποταμο, αν φκαλεις Τινγκα....εεεεε εν ξερω ναμπου μπορει να γινει...και ενναν αλλον ερωτημα...που εν να βρεθει η τινκγα τσιμεσα??michalispsarema wrote:Να σε παρω να μαθεις να τις ψαρευκεις .... εχουν των τροπο τους,,,,,![]()
![]()
υπήρχε...PeRoUkKaS wrote:μπράβο μιχάλη, ωραία ψαρια!! μακάρι να είχαμεν δαμέσα την τινκα αλλα δυστυχώς..
caveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
Ζάντερ - Χαμπης: 2-0
Ειμαι τζαι εγω πισω στο σκορ, αφου την πεμπτη δεν εκαταφερα να καμω ουτε ευκαιρια για γκολcaveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
PeRoUkKaS wrote:Ειμαι τζαι εγω πισω στο σκορ,caveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
fISHANDCHIPS wrote:PeRoUkKaS wrote:Ειμαι τζαι εγω πισω στο σκορ,caveman wrote:Φέτος είπα θα μπω σε πιο λεπτομερές στήσιμο για το ψάρεμα του ζάντερ, πέρκει δούμε χαΐρι... ως τωρά, ένα ψάρεμα Κούρη, ψάρεμα πατοτά, με τα καλάμια σε τρίποδα, με κρεμασμένους οπτικούς ειδοποιητικές για ανίχνευση της τσιμπιας, 2 τσιμπιές η μια σε ζωντανή πέρκα η μια σε φιλέτο ηλιόψαρου... έχασα και τα δύο.
Ζάντερ - Χαμπης: 2-0![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε Μάριε!!! Ωραίος!!!marios pafitis wrote:Ένα ψάρι που το ευχαριστήθηκα αφάνταστα![]()
ήταν η πρώτη φορα που είχα ζυγαριά μαζί μου και έδειξε 2,15kg αλλα δεν είχα μέτρον για να μετρούσα το μήκος του