Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Επισης τα λαβρακια τρωγονται
δεν ειναι ειδος προς εξαφανιση (ακομα)

-
φιλε μου αν το καμνει εσενα η συνειδηση σου να κρατησεις ενα ψαρι που ειναι καθαρα για competition τζαι ενα ψαρι που αφηνει στην αμερικανικη κυβερνηση καθαρο κερδος 2 εκατ. δολλαρια ετησιος μονο που την φορολογια των ειδων αλιιειας για το συγκεκριμενο ψαρι, τζαι επισης που γινονται διαγωνισμοι τζαι ο νικητης τους πιανει 100000 δολλαρια τι να πω αλλο....Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΛΑΛΕΙ... RESPECT ΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ...επειδη οπως παμε εν να το αφανησουμε εμεις οι ιδιοι!!!!!
Tην συγκεκριμενη φωτο εγω την εβγαλα απο καποιο γνωστο που παιρνει μονο για να φαει με την οικογενοια του και οχι για κρεατοσυλλογη!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ξεχνας ομως κατι βασικο...ΔΕΝ ειμαστε Αμερικη φιλε ,δυστηχως..... εγω ασχολουμε μονο με το θαλασσινο spinning ....
Αν δεν βλεπουμε τους νομους τοτε προς τα που βαδιζουμε????????? εν σανα τζαι λαλεις μου οτι περνας τα φωτα με κοκκινο γιατι εν σε κοφτει που τον νομο....οι συνεπειες ομως????? για ετσι ψαρια εγω θα ελεγα συγχαρητηρια και οχι να κατακρινω.... οπως τζαι να εχει ουτε ορεξη να ξακωθω με κανενα εχω ουτε τιποτε....
Αν δεν βλεπουμε τους νομους τοτε προς τα που βαδιζουμε????????? εν σανα τζαι λαλεις μου οτι περνας τα φωτα με κοκκινο γιατι εν σε κοφτει που τον νομο....οι συνεπειες ομως????? για ετσι ψαρια εγω θα ελεγα συγχαρητηρια και οχι να κατακρινω.... οπως τζαι να εχει ουτε ορεξη να ξακωθω με κανενα εχω ουτε τιποτε....
Never back down
- AggelosLRK
Καταλαβαινω τον ενθουσιασμο αλλα μην νομιζεις οτι και στην αμερικη δεν κανουν σφαγες.
Ο ορος οτι καπιο ψαρι δημιουργηθηκε για "competition" στο δικο μου λεξιλογιο δεν υπαρχει,κανενα ψαρι δεν θα μας ζητησει αυτογραφο την ωρα που το βαζουμε πισω ενοχλημενο με αλλα ζωντανο δε.
Λαθος σου που φωτογραφιζεις καταστημα αλιειας απο την στιγμη που δεν υπηρξε κατι παρανομο,αλλο η υποβολη και η υποδειξη και αλλο η υπερβολη
Ο ορος οτι καπιο ψαρι δημιουργηθηκε για "competition" στο δικο μου λεξιλογιο δεν υπαρχει,κανενα ψαρι δεν θα μας ζητησει αυτογραφο την ωρα που το βαζουμε πισω ενοχλημενο με αλλα ζωντανο δε.
Λαθος σου που φωτογραφιζεις καταστημα αλιειας απο την στιγμη που δεν υπηρξε κατι παρανομο,αλλο η υποβολη και η υποδειξη και αλλο η υπερβολη

-
κοπελια καμετε οτι θελετε...εγω προσωπικα ψαρεφκω στους φραχτες της λευκωσιας...τουλαχιστον μπροστα μου εν θα θελα να δω ετσι πραμα...για μενα τζινος που παει στα λαυρακια με την σακκκκκουλα τζαι την σικλου του παντες τζαι παει κουρκουνες εν απαραδεχτος!!!
-
για να κλεισει η συζητηση μπραβο σου που υποστηριζεις το c&r (οι πλειστοι το υποστηριζουμε) αλλα προβλημα του καθε ενος να καμει τζινο που θελει,τζαι εφοσον ειναι μεσα στον νομο δεν θα κρινουμε εμεις ουτε κανενας τι εν σωστο ,τι απαραδεχτο και τι επιτρεπτο...οι νομοι εν νομοι...θελουμε εν θελουμε
Never back down
-
γιατι ρε φιλε η κουρκουνες εννε ψαρκα τζαι δικαιουσε να τα κρατησεις για να φαεις; ενω τα λαβρακια εν ψαρκα τζαι εν δικαιουσε! Ωραιο το c&r δεν λεω αλλα μην περιμενετε να το εφαρμοζει ολος ο κοσμος και προσπαθηστε να μην κανετε διακρισεις οπως για παραδειγμα οταν ο Χαμπης ειχε σε ενα ποστ βαλει τηγανιτα ψαρια(περκα,ηλιοψαρο και λαβρακι) δεν σε ειδα να αναφερθεις καπου χωρις καμια παρεξηγηση!Giwrgos Deligiannis wrote:κοπελια καμετε οτι θελετε...εγω προσωπικα ψαρεφκω στους φραχτες της λευκωσιας...τουλαχιστον μπροστα μου εν θα θελα να δω ετσι πραμα...για μενα τζινος που παει στα λαυρακια με την σακκκκκουλα τζαι την σικλου του παντες τζαι παει κουρκουνες εν απαραδεχτος!!!
Αν θελεις ριξε μια ματια στο συγκεκριμενο ποστ γιατι εξαναειχαμε τουντη συζητηση http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... &start=120
Παντα φιλικα
Δημητρης
-
και εγώ συγκλονίζομαι κάθε Σάββατο απογευμα οταν παω να αδιάσω το keep net μου και συνηδητοποιώ οτι 2-3 κοκκινοφτερες βλέπουν τον ουρανό ...

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Κάμνεις ακριβός το ίδιο λάθος που έκαμε και ο marios τότε! Τι σχέση έχουν τα τηγανιτά ΗΛΙΟΨΑΡΑ οι πέρκες, και το ΕΝΑ οχτακοσάρι λαβράκι με το "κρατώ ούλλα τα μεγάλα για να φάω με την οικογένεια" ?belluga wrote:προσπαθηστε να μην κανετε διακρισεις οπως για παραδειγμα οταν ο Χαμπης ειχε σε ενα ποστ βαλει τηγανιτα ψαρια(περκα,ηλιοψαρο και λαβρακι) δεν σε ειδα να αναφερθεις καπου χωρις καμια παρεξηγηση!
Αν θελεις ριξε μια ματια στο συγκεκριμενο ποστ γιατι εξαναειχαμε τουντη συζητηση http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... &start=120
Last edited by caveman on Wed Nov 14, 2012 6:43 pm, edited 1 time in total.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 3 σφαμένα λαβράκια. Εν πολλά εντάξη αριθμός ψαριών, και ούτε γόνος είναι, ούτε πολλά μεγάλες λαβρακομάνες είναι.Giwrgos Deligiannis wrote:κοπελια μου πολλα ωραιο το pike:) ομως εγω εχω να ποσταρω μια φωτο που με εσιγκλονησε μολις την ειδα......η συγκεκριμενη φωτο δημοσιευτικε απο μαγαζι με ειδη αλιειας!!!απαραδεχτο!!!!!!!!
Έχω πρόβλημα όμως, και διαφωνώ με τουν την στάση, αν όντως η συγκεκριμενη φωτο δημοσιευτικε απο μαγαζι με ειδη αλιειας, διότι πρώτοι απο όλους τα είδη αλιείας έπρεπεν να αγωνίζουντε για την διατήριση των πληθησμών που έχουμε στα φράγματα... η θάλασσα εποσπάστην, σύντομα και οι φράχτες!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Δυστηχος δεν ξερετε τον ανθρωπο που τα εψαρεψε τζαι ποσο αγωνα εκαμε για ενα συγκεκριμενο φραγμα που εψαρεψε και τα ψαρια ή μπορει τζαι να τον ξερετε απλα δεν μπορω να πω το ονομα του χωρις την αδεια του!
Λυπουμε τζαι ζητω συγνωμη αν επροκαλεσα αναστωση με μια φωτο! Να αναφερω οτι το μαχαζι δεν ειναι δικο μου απλως εγω το προμηθευω με καποια προιοντα που φερνω και θα ηθελα να αναλαβω εγω την ευθηνη για το συμβαν αφου ο ιδιοκτητης δεν εχει καμια σχεση!
Λυπουμε τζαι ζητω συγνωμη αν επροκαλεσα αναστωση με μια φωτο! Να αναφερω οτι το μαχαζι δεν ειναι δικο μου απλως εγω το προμηθευω με καποια προιοντα που φερνω και θα ηθελα να αναλαβω εγω την ευθηνη για το συμβαν αφου ο ιδιοκτητης δεν εχει καμια σχεση!
Ο κάθε ένας σκέφτεται και ενεργή όπως νομίζει και του λέει η συνηδηση του. Δεν θα πείσεις κανέναν για να αφήνει ψάρια πίσω οσο και να προσπαθείς. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Συνέχισε να κανείς αυτο που κανείς για σένα μόνοGiwrgos Deligiannis wrote:κοπελια καμετε οτι θελετε...εγω προσωπικα ψαρεφκω στους φραχτες της λευκωσιας...τουλαχιστον μπροστα μου εν θα θελα να δω ετσι πραμα...για μενα τζινος που παει στα λαυρακια με την σακκκκκουλα τζαι την σικλου του παντες τζαι παει κουρκουνες εν απαραδεχτος!!!

Το C&f είναι από τα μόνα όπλα που μας έχουν μείνει για την προστασία του πλυθησμου των ψαριών στους φρακτες. Ούτε η νομοθεσία ούτε αυτοί που υποτίθεται πρέπει να την επιβάλουν μπορούν να βοηθήσουν , δυστυχώς