πελλαμός
αλλά να μεν αναφέρεις το σένκο?? αντροπή!
(CyBasser) wrote:Η προπόνηση ΕΧΕΙ αρχίσει, και...
Ας αρχίσουν οι χοροί
Και στον Κούρη που’ναι ζόρικα
Τα λαβράκια βρήκαμε βρε
Ωσπου και τα κάναμε και τσίμπησαν
Και βγήκε το φετινό ρεκόρ μας…
Όντως απίστευτη μέρα, μου έδωσε 16 λαβράκια από 36 εκατοστά και πάνω (+2 ξαγκιστρωμένα, +2 που μου έκοψαν το καταπονημένο παράμαλλο, + μια πέρκα 860γρ), με μεγαλύτερο ένα γαουρούδι 2.220Kg που όμως μόνο 49 εκατοστά ήταν (= μάππα!). Δεν ήταν όσο εύκολα ακούονται, ελπίζω να υπάρχει δραστηριότητα και σε ένα μήνα...
Μπράβο Ρολάνδο!!!!!!!(CyBasser) wrote:Η προπόνηση ΕΧΕΙ αρχίσει, και...
Ας αρχίσουν οι χοροί
Και στον Κούρη που’ναι ζόρικα
Τα λαβράκια βρήκαμε βρε
Ωσπου και τα κάναμε και τσίμπησαν
Και βγήκε το φετινό ρεκόρ μας…
Όντως απίστευτη μέρα, μου έδωσε 16 λαβράκια από 36 εκατοστά και πάνω (+2 ξαγκιστρωμένα, +2 που μου έκοψαν το καταπονημένο παράμαλλο, + μια πέρκα 860γρ), με μεγαλύτερο ένα γαουρούδι 2.220Kg που όμως μόνο 49 εκατοστά ήταν (= μάππα!). Δεν ήταν όσο εύκολα ακούονται, ελπίζω να υπάρχει δραστηριότητα και σε ένα μήνα...
Στο ένα χέρι είναι κάπως κατανοητό, στο άλλο χέρι εάν η απόφαση είναι για μια βδομάδα "αποχη" για τους διαγωνισμούς, πιστεύω ότι ίσως να είναι πιο σωστό τελευταία μέρα να μείνει η 5η Μαΐου (Πάσχα). Πρέπει να διατηρηθεί η σταθερότητα (παρεπιπτόντως δεν είμαι δουλειά 6/5 Δευτέρα του Πάσχα και είμαι διαθέσιμος για να πάω, αλλά πιστεύω ότι το σωστό είναι να διατηρηθεί η μια βδομάδα - διαφορετικά να γίνει και στους άλλους διαγωνισμούς να επιτρέπεται η Δευτέρα)...psarakas wrote:Λόγω των εορτών του Πάσχα, γίνεται σκέψη να δωθεί κατ' εξαίρεση παράταση μίας μέρας για προπόνηση. Αν συμφωνούμε όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα οριστεί επίσημα η Δευτέρα του Πάσχα σαν η τελευταία μέρα προπόνησης. Αν υπάρχουν ενστάσεις καλοδεχούμενες. Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από εμάς τους διαγωνιζομένους.
Η πρόταση είναι μόνο για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Και ο λόγος είναι αυτονόητος. Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα δεν νομίζω να προσφέρονται για προπόνηση, ειδικά σε όσους είναι οικογενειάρχες και σε όσους μένουν μακριά από τον Κούρρη. Δίνοντας την Δευτέρα που είναι αργία για τους περισσότερους δίνεται η ευκαιρεία προπόνησης για πολλούς που δεν θα μπορέσουν να πάνε τις προηγούμενες μέρες. Αν εξακολουθεί η ένσταση και επειδή δεν υπήρχε άλλη απάντηση από άλλο διαγωνιζόμενο, ενημέρωσε μας Ρολάν και απλά θα ακυρωθεί η εισήγηση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.psarakas wrote:Λόγω των εορτών του Πάσχα, γίνεται σκέψη να δωθεί κατ' εξαίρεση παράταση μίας μέρας για προπόνηση....