Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Nice and healthy fish Rolando! Το spinning model είναι διαθέσιμο?
- (CyBasser)
Ναι, μόνο το όνομα του πας το καλάμι κάμνει τα τζαι αγκιστρώνουνται μόνα τουςPrEdAtΩR wrote:Cant go wrong with KVD!!!

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- (CyBasser)
Του KVD? Δεν ξέρω αν το έφερε ο Τρύφωνας, να μας πει ο ίδιος. Το spinning rod στην άλλη φωτό εν το Talon που εγόρασα που τον Vadim Gidin...C&R wrote:Nice and healthy fish Rolando! Το spinning model είναι διαθέσιμο?
Πάντως, το b/c μοντέλλο εν πολλά καλό, μακάρι να έφκαινε και σε λίγο μεγαλύτερα casting weight...

To KVD spinning. Έχω το στην λίστα μαζί με το major craft το over 7
Ρολανδο αν ενδιαφερεσαι για το online μαγαζι του Vadim στειλε μου PM(CyBasser) wrote:Του KVD? Δεν ξέρω αν το έφερε ο Τρύφωνας, να μας πει ο ίδιος. Το spinning rod στην άλλη φωτό εν το Talon που εγόρασα που τον Vadim Gidin...C&R wrote:Nice and healthy fish Rolando! Το spinning model είναι διαθέσιμο?
Πάντως, το b/c μοντέλλο εν πολλά καλό, μακάρι να έφκαινε και σε λίγο μεγαλύτερα casting weight...![]()
- (CyBasser)
Done...PrEdAtΩR wrote:Ρολανδο αν ενδιαφερεσαι για το online μαγαζι του Vadim στειλε μου PM(CyBasser) wrote:Του KVD? Δεν ξέρω αν το έφερε ο Τρύφωνας, να μας πει ο ίδιος. Το spinning rod στην άλλη φωτό εν το Talon που εγόρασα που τον Vadim Gidin...C&R wrote:Nice and healthy fish Rolando! Το spinning model είναι διαθέσιμο?
Πάντως, το b/c μοντέλλο εν πολλά καλό, μακάρι να έφκαινε και σε λίγο μεγαλύτερα casting weight...![]()
To μονο που εχω ειναι το μοντελο που εχει ο Ρολανδος(CyBasser) wrote:Του KVD? Δεν ξέρω αν το έφερε ο Τρύφωνας, να μας πει ο ίδιος.C&R wrote:Nice and healthy fish Rolando! Το spinning model είναι διαθέσιμο?
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
Dottie?(CyBasser) wrote:Σχετικά μικρό στο 1.020Kg, αλλά από τα ψάρια που θα μου μείνουν αξέχαστα για τους δικούς του λόγους...

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
ψαρεμα σημερα ταμασσο, πρωι-πρωι! ενα μικρο λαυρακι 500γρ., και το ρεκορ μου, ενα λαυρακι καμια 50ρια cm σε spinnerbait που μου εκοψε το leader

Life is a game....Fishing is serious!
- AggelosLRK
τι κομπο ειχες πανω στο leader και τι πετονια?giannosP wrote:ψαρεμα σημερα ταμασσο, πρωι-πρωι! ενα μικρο λαυρακι 500γρ., και το ρεκορ μου, ενα λαυρακι καμια 50ρια cm σε spinnerbait που μου εκοψε το leader![]()
ειχα μυσινα 30mm mono leader, και εκαμα τουτο τον κομπο http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... 8&start=30
- AggelosLRK
περιεργο...πρεπει να στο ετριψε πανω στις πετρες
με ετσι λεπτη μισηνα ο σταυροκομπος στην ακρια ανοιγει οταν του βαλεις δυναμη. προτιμα 55αρα leader material σκληρη μησινα αλλη φορα.
Η μλκια με το ψαρεμα ειναι οτι μονο μια φορα θα κτυπησει το 'ρεκορ' γιαυτο πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην πηγαινουμε στο αστειο
Η μλκια με το ψαρεμα ειναι οτι μονο μια φορα θα κτυπησει το 'ρεκορ' γιαυτο πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην πηγαινουμε στο αστειο
Esox Lucius
οι αφου εν με pitching που το επιασα! εφερα το τελια μπροστα μου, αν ειχα αποχη εφκαλα το!! αλλα εκαμε ενα απιιμα τελια μπροστα μου και εφιε με το spinnerbait στο στομα του!.