Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

plenom'metatopsarem?

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Μέσα στις επόμενες μέρες θα ακούσετε και σεις την κουβέντα με το πιράνα στον Κούρρη.... ναι, εν αλήθκεια, το ψάρι είχε μήκος 40εκ και πιάστηκε σε σηκότι από ότι έμαθα.
Το ψάρι επίεν στο τμήμα αλιείας τζαι εξετάσαν το, πρόκειτε για ΠΑΚΟΥ άρα δεν υπάρχει κανένας κύνδηνος, εξάλλου το θέμα "θανατηφόρα πιράνχα" δεν είναι παρά ένας μύθος, δεν έχει ποτέ στην ιστορία καταγραφεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ(πόσο μάλλον θάνατος) σε άνθρωπο από πιράνχα.
Σίγουρα?!

"Reports of Piranhas biting people in their native habitats are rare, so the danger of Piranhas is exaggerated. But Piranhas have bitten people who put their hands in an aquarium full of Piranhas. Maybe those Piranhas had been under-fed.

όταν ήμουν Αυστραλία πριν πολλά πολλά χρόνια, είχε άρθρο η εφημερίδα για επίθεση πιράνχα σε μια γυναίκα που έβαλε το χέρι της στο νερό γιατί ζεστάθηκε, είχαν πάει οικογενειακώς με τη βάρκα για το Σαββατοκυρίακο. Είχε και φωτογραφία το σχετικό άρθρο.
Πάντως το επεισόδιο του Jeremy Wade για τα ΠΑΚΟΥ είναι πολύ πολύ καλό και διδακτικό!

caveman

Post by caveman »

plenom'metatopsarem? wrote:But Piranhas have bitten people who put their hands in an aquarium full of Piranhas. Maybe those Piranhas had been under-fed.
:lol: :lol: :lol: :lol:

που κολλά τούτο ρε? τζαι τα λαβράκια μου άμα έτζιζα μέσα στο ενυδρείο το δάχτυλον μου ακκάναν το! Τζαι οι συναγρύδες(μάνες) παλιά στο ιχθυοτροφείο του Ακροτιρκού όταν είχα πάει εβδομάδα εργασείας στο γυμνάσειο........ όταν έβαλα το σιέρι μου μέσα στην δεξαμένη εμουντάραν να ακκάσουν............ δεν σιμένει πως τρων αθρώπους οι συναγρίδες.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

sifu-nas

Post by sifu-nas »

το πακου γίνετε πολλα πιο μεγαλο απ'οτι το κανονικο....

marios
Site Admin

Post by marios »

Στάθης wrote:
caveman wrote:πρόκειτε για ΠΑΚΟΥ άρα δεν υπάρχει κανένας κύνδηνος,
Δεν ειναι φυτοφάγα τα pacu ?
είναι παμφάγα αλλα στο ενυδρείο μπορεί να τα ταΐζεις μονο φρούτα λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Greg

Post by Greg »

caveman wrote:Μέσα στις επόμενες μέρες θα ακούσετε και σεις την κουβέντα με το πιράνα στον Κούρρη.... ναι, εν αλήθκεια, το ψάρι είχε μήκος 40εκ και πιάστηκε σε σηκότι από ότι έμαθα.
Το ιδιο ατομο που εριξε πακου στον Κουρρη εριξε και μια περκα του νειλου στο φραγμα του Σαιττα ακουσα!!
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:But Piranhas have bitten people who put their hands in an aquarium full of Piranhas. Maybe those Piranhas had been under-fed.
:lol: :lol: :lol: :lol:

που κολλά τούτο ρε? τζαι τα λαβράκια μου άμα έτζιζα μέσα στο ενυδρείο το δάχτυλον μου ακκάναν το! Τζαι οι συναγρύδες(μάνες) παλιά στο ιχθυοτροφείο του Ακροτιρκού όταν είχα πάει εβδομάδα εργασείας στο γυμνάσειο........ όταν έβαλα το σιέρι μου μέσα στην δεξαμένη εμουντάραν να ακκάσουν............ δεν σιμένει πως τρων αθρώπους οι συναγρίδες.
εντάξει :), απλά έγραψα αυτά που ξέρω, τις περιπτώσεις που ξέρω.
Το ότι τα ΠΑΚΟΥ επιτέθηκαν σε άνθρωπο όμως δεν χωράει αμφισβήτηση :)

marios
Site Admin

Post by marios »

Greg wrote:
Το ιδιο ατομο που εριξε πακου στον Κουρρη εριξε και μια περκα του νειλου στο φραγμα του Σαιττα ακουσα!!
ρε εσείς ακόμα λίγο θα πηγαίνετε κανονικό σαφάρι στα φράγματα κροκόδειλοι, πιράνχα, πέρκες του νείλου, Φίνες και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συνάντησης :scared-eek:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

MariosK

Post by MariosK »

marios wrote:
Greg wrote:
ρε εσείς ακόμα λίγο θα πηγαίνετε κανονικό σαφάρι στα φράγματα κροκόδειλοι, πιράνχα, πέρκες του νείλου, Φίνες και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συνάντησης :scared-eek:
+ "Ιθαγενείς" με επιθετικές διαθέσεις! Το μόνο που έμεινε εν να φοούμαστε τζε για καννίβαλους.

COTSIOS80

Post by COTSIOS80 »

Τουτον τον τυπο ειδεν το κανενας?
Μεινισκει τζαμε στο container της κωπηλασιας στο Κουρρη.
Εν τζε πειραζει κανενα αλλα μεν τον νευριασετε διοτι κρατα φυσοσωληνο. :D :D :D :D
Attachments
amazonian-tribes-blowpipe (Small).jpg
amazonian-tribes-blowpipe (Small).jpg (33.52 KiB) Viewed 5320 times
Ditch the bitch and let's go fishing!

Demetrisk

Post by Demetrisk »

Τα πακου ειναι ανιψια με τα πιρανχα απλα γινονται πολλα μεγαλα σε σχεση με τα πιρανχα. Το μεγαλυτερο λαθος οσον αφορα το συγκεκριμενο ψαρι ειναι η εισαγωγη τους αφου γινονται πολυ μεγαλα 70cm-80cm. Τα pet shop δεν λενε στον καταναλωτη τιποτα για να τον ενημερωσουν. Μεγαλωνει με γρηγορο ρυθμό και φθανει τα 30κιλα στο δικο τους περιβαλλον.... Τοτε μια απο τις λυσεις που βρισκεις ειναι να το παρεις πισω στον καταστηματαρχη(ο δικος μου δεχεται παντως γιατι τα ξαναπουλα) ειται να το ριξεις σε κανενα φραγμα να ζησει ελευθερο και να φτασει το μαξιμουμ μέγεθος. Αν θελεις να το συντηρεις τοτε εν καλα να καμεις μια μικρη πισινα(Γιαλλα 700λιτρα μινιμουμ) και να βαλεις 1 πακου μεσα, οταν εν μικρα καμνει και μια 200λιτρα αλλα πρεπει να ειναι αγελη με 3 μινιμουμ αρα παλι θελεις μια γιαλλα 600λιτρα για 3 εφηβα πακου. Παντως οι ασιάτες θεωρουν το καλο φαι και καποιες χωρες σαν game fish...

caveman

Post by caveman »

Δημήτρη, τα ψάρια τούτα ασχέτος πως εν τροπικά, έχουν αντοχές σε χαμηλές(νόρμαλ) θερμοκρασείες? Η αντοχή τους εν σαν της τιλάπιας ας πούμεν? ως τους 10 βαθμούς? Οξά ψοφούν τζαι τούτα κάτω που τους 15 βαθμούς κελσίου??
Να περιμένουμε ότι μπορεί να φκάλουν τον χειμώνα μες τον Κούρρη??? Αν τα εσύρναν μες την Γερμασόγεια ηταν να ζήσουν σίγουρα αλλά μες τον Κούρρη... :(
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

να το κανονησουμε ρε χαμπη περκι φανε τα κανο :lol:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Σχετικά μικρό στο 1.020Kg, αλλά από τα ψάρια που θα μου μείνουν αξέχαστα για τους δικούς του λόγους...
Attachments
LMB150911aa1.jpg
LMB150911aa1.jpg (264.34 KiB) Viewed 5162 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Ρε Τρύφωνα, εξιπαρθένεψε ρε!
Attachments
Kvd2a2.jpg
Kvd2a2.jpg (266.29 KiB) Viewed 5158 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Cant go wrong with KVD!!! :-)

Sent from my HTC Hero using Tapatalk

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”