τα δικα μου εν πολλα αναγιουμενα οποιος ενδιαφερετε πετε μου 2ε το καθενα για ενηδρειο ομως!!!μαλλον δειο τα και μουχτιν.
Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
-
mikrosa
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Ρε παιθκια σοβαρομιλατε?τρωουνται?εχω ενα ενυδρειο γεματο πουτουτα τα παλιοψαρα....λαλειτε παρα να τα ταιζω στα αγρια μου τα ψαρκα να τα καμω μια τηανια?αλλα σοβαρα πραματα να με ψακεψετε
τα δικα μου εν πολλα αναγιουμενα οποιος ενδιαφερετε πετε μου 2ε το καθενα για ενηδρειο ομως!!!μαλλον δειο τα και μουχτιν.
τα λαβρακια για καποιο λογο επελλαναν σημερα.. μαλλον επειδη ετελιωσαν οι διακοπες??
βγαλαμε πανω απο 30 ψαρια 700γρ-1100γρ, 17:00 - 19 :30 ..σταματησα το ψαρεμα οταν μου ελυψαν οι σιλικονες. με διαφορα το καλυτερο ψαρεμα τις χρονιας
βγαλαμε πανω απο 30 ψαρια 700γρ-1100γρ, 17:00 - 19 :30 ..σταματησα το ψαρεμα οταν μου ελυψαν οι σιλικονες. με διαφορα το καλυτερο ψαρεμα τις χρονιας
Esox Lucius
Δηλαδή.... αναθεώρησες τις απόψεις σου περί κατσικοπόδαρων, μαυρόγατων, γκαντεμόσαυρων και λοιπών... χαϊδευτικών;Greg wrote:τα λαβρακια για καποιο λογο επελλαναν σημερα.. μαλλον επειδη ετελιωσαν οι διακοπες??
To τέλος μιας εποχής!
no whey no gain
το μονο ζωντανό "πράμα" πάνω σε τούτο τον πλανήτη που μπορείς να το χαρακτηρίσεις "παλιό"ειναι Από το γένος: HOMO πχ παλιάνθρωποςmikrosa wrote:Ρε παιθκια σοβαρομιλατε?τρωουνται?εχω ενα ενυδρειο γεματο πουτουτα τα παλιοψαρα....
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Greg wrote:τα λαβρακια για καποιο λογο επελλαναν σημερα.. μαλλον επειδη ετελιωσαν οι διακοπες??
catch and release
σημερα στο φρακτη ταμασσου! 2 λαυρακια μικρα στο ποππερ, ο καιρος ειταν χαλια! ο ουρανος ολομαυρος, ετιμος να βρεξει! σε ετσι περειπτοσης , τι βαλεται εσεις??
Life is a game....Fishing is serious!
πηρα και γω σημερα καμια 10ρια ολα σε texas και 1 σε ποππερ
Esox Lucius
εδοκιμασα και texas αλλα τιποτε! μονο ποππερ!
- (CyBasser)
Γιάννο μου, εκεί που ψαρεύεις.... Ή καλύτερα που ψαρεύουμε....giannosP wrote:εδοκιμασα και texas αλλα τιποτε! μονο ποππερ!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Σημερα επιαμε ταμασσο απο η ωρα 12 μεχρι τες 6. Παρα πολλοι κυπρινοι, απο 500γρ μεχρι 1 κιλο.
Οι κοκκινοφτερες τζιμεσα επαρεξηγησαν την ενοια τις κοκκινοφτερας και πλεον ονομαζονται κοκκινοτερες!
Στην φωτο μια κοκκινοτερας, προσωπικο μου ρεκορ, ζυγισμενη 610γρ.
Οι κοκκινοφτερες τζιμεσα επαρεξηγησαν την ενοια τις κοκκινοφτερας και πλεον ονομαζονται κοκκινοτερες!
Στην φωτο μια κοκκινοτερας, προσωπικο μου ρεκορ, ζυγισμενη 610γρ.
- Attachments
-
- 610γρ.jpg (83.08 KiB) Viewed 6123 times
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Μπράβο ρε φίλε, εν τέρας!!
Εφκήκαν πολλές, οξά?
Εφκήκαν πολλές, οξά?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ακόμη μια γεύση από το χθεσινό ψάρεμα με το fish Float club
είχαμε μεγάλη επιτυχία στους Κυπρίνους χθες
τερατοκοκκινοφτερες λιγες
είχαμε μεγάλη επιτυχία στους Κυπρίνους χθες
τερατοκοκκινοφτερες λιγες
- Attachments
-
- rsz_04092011251.jpg (63.69 KiB) Viewed 6036 times
The only source of knowledge is experience
Σημερα ψαρεμα ταμασσο πρωι-πρωι,αποτελεσμα 4 σε popper,1 texas rig, και ενα που εφυε!