Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
φιλε επαλεπσεν καλα?Greg wrote:nice trout mate!
εγω χτες κτυπησα ενα μαστορικα δεμμενο παραγαδι πανω σε booyah spinnerbait
- plenom'metatopsarem?
άπιστος Θωμάς εγώ ρε?! εν αντρέπεσαι?!psarakas wrote:Ακόμα τσιμπούν σύμφωνα με τον άπλυτο.
Έχει δίκαιο τελικά ο άπιστος θωμάς.
Το ψάρι το έβγαλεν ο φοίβος εγώ έβγαλα την φώτο
εντωμεταξύ, ένεν ανάγκη να λες στα παιθκιά ποιος τάχα έφκαλεν το ψάρι, ποιος τη φωτογραφία και τα λοιπά....
αφού φαίνεται! Η φωτό εν χάλια!!!

Σημερα ενα απρογραμματιστο και γλιορο ψαρεμα στον Ασπροκρεμμο με τον Δημητρη για λαυρακια που τες 8-10 .. 2 κοντα στα 400-500γρ..
- Attachments
-
- 1.JPG (74.98 KiB) Viewed 4337 times
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- plenom'metatopsarem?
Ωραίοι!PeRoUkKaS wrote:Σημερα ενα απρογραμματιστο και γλιορο ψαρεμα στον Ασπροκρεμμο με τον Δημητρη για λαυρακια που τες 8-10 .. 2 κοντα στα 400-500γρ..

τούτον τον βάτραχο έχω τον

Εν τέλειος!

-
Αιστα απρογραμματιστα και πέ μας τι έκαμες στο προγραμματισμένο ψάρεμα ... για να επίες 8 στον Ασπρόκρεμμο συμένη είσουν κάπου αλλού προηγουμένοςPeRoUkKaS wrote:Σημερα ενα απρογραμματιστο και γλιορο ψαρεμα στον Ασπροκρεμμο με τον Δημητρη για λαυρακια που τες 8-10 .. 2 κοντα στα 400-500γρ..

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ναι ρε φιλε ετζιματουνfISHANDCHIPS wrote:Αιστα απρογραμματιστα και πέ μας τι έκαμες στο προγραμματισμένο ψάρεμα ... για να επίες 8 στον Ασπρόκρεμμο συμένη είσουν κάπου αλλού προηγουμένοςPeRoUkKaS wrote:Σημερα ενα απρογραμματιστο και γλιορο ψαρεμα στον Ασπροκρεμμο με τον Δημητρη για λαυρακια που τες 8-10 .. 2 κοντα στα 400-500γρ..![]()
![]()

Ξεκινώ τωρά για τους ευκαλύπτους. Όποιος πιστός προσέλθει
catch and release
Πως τα επίες Λάζαρε?
Εμείς αύριο πάμε για ζάντερ Λεύκαρα αν θέλει και κανένας άλλος να έρτει ας κοπιάσει!
Εμείς αύριο πάμε για ζάντερ Λεύκαρα αν θέλει και κανένας άλλος να έρτει ας κοπιάσει!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- AggelosLRK
ωραιος! αν εμπορουσα ηταν να ερκομουν ρε φιλε. περιμενουμε ενημερωση!!caveman wrote:Πως τα επίες Λάζαρε?
catch & release!
Ευκαλύπτοι ΓΙΟΚ!!!! 2 μέτρα κάτω το νερό σε 1 εβδομάδαcaveman wrote:Πως τα επίες Λάζαρε?

εν η 3η ή 4η φορά που αδειάζουν νερό. Αντιλαμβάνομαι ότι εν υποχρεωμένοι κλπ κλπ κλπ ΑΛΛΑ ας το κάνουν με πιο αργό ρυθμό τουλάχιστον.
Είδα σε μεγάλη λάντα καμιά 20αρκά γόνους. Δυστυχώς δεν είχα απόχη που να μπορούσε να τα πιασει.
Τα λαβράκια από οτι διάβασα και από ότι εφάνηκε για πολλοστή φορά εξαφανίζονται στα βαθιά. Ούτε ηλιόψαρα εν είδα!!!
Το μόνο θετικό είναι ότι ήβρα 2 πόππερούθκια μου!!!!
Αυτά.
catch and release
Μα για ποιο φραγμα μιλουμε? να ξερω, οταν καθετε το νερο να παω να συνναω.. τεχνιτα!!psarakas wrote:Ευκαλύπτοι ΓΙΟΚ!!!! 2 μέτρα κάτω το νερό σε 1 εβδομάδαcaveman wrote:Πως τα επίες Λάζαρε?
Εμείς αύριο πάμε για ζάντερ Λεύκαρα αν θέλει και κανένας άλλος να έρτει ας κοπιάσει!![]()
![]()
![]()
εν η 3η ή 4η φορά που αδειάζουν νερό. Αντιλαμβάνομαι ότι εν υποχρεωμένοι κλπ κλπ κλπ ΑΛΛΑ ας το κάνουν με πιο αργό ρυθμό τουλάχιστον.
Είδα σε μεγάλη λάντα καμιά 20αρκά γόνους. Δυστυχώς δεν είχα απόχη που να μπορούσε να τα πιασει.
Τα λαβράκια από οτι διάβασα και από ότι εφάνηκε για πολλοστή φορά εξαφανίζονται στα βαθιά. Ούτε ηλιόψαρα εν είδα!!!
Το μόνο θετικό είναι ότι ήβρα 2 πόππερούθκια μου!!!!Αυτά.

catch & release!
περκι να εν για τον ταμασσο που λαλεις τωρα??

Life is a game....Fishing is serious!
πρεπει 
Χαμπη τι εκαματε σημερα?

Χαμπη τι εκαματε σημερα?
catch & release!