Ε διερωτούμε γιατί λείπει το λαβρακούιν τζε οι κοτζινόφτερες μετά τις 12 εμεταμορφωθήκαν σε κυπρινούθκιαplenom'metatopsarem? wrote:ήντα κοπέλλιν είσαι!MariosK wrote:Μπράβο ρε φίλε. Εκράτησες μόνο τούτα που φαίνονται στην φωτογραφία?

Ε διερωτούμε γιατί λείπει το λαβρακούιν τζε οι κοτζινόφτερες μετά τις 12 εμεταμορφωθήκαν σε κυπρινούθκιαplenom'metatopsarem? wrote:ήντα κοπέλλιν είσαι!MariosK wrote:Μπράβο ρε φίλε. Εκράτησες μόνο τούτα που φαίνονται στην φωτογραφία?
είσαι εσύ ένας...MariosK wrote:Ε διερωτούμε γιατί λείπει το λαβρακούιν τζε οι κοτζινόφτερες μετά τις 12 εμεταμορφωθήκαν σε κυπρινούθκιαplenom'metatopsarem? wrote:ήντα κοπέλλιν είσαι!MariosK wrote:Μπράβο ρε φίλε. Εκράτησες μόνο τούτα που φαίνονται στην φωτογραφία?.
Άσε που λοίπουν τζε 10 "κοτζινόφτερες". Λοιπόν έτσι για να καταλάβει τζε ο φίλος μας τα 25 ψάρια που έπιασες πάνω πάνω είναι κυπρίνοι και είναι όλα κάτω του επιτρεπόμενου μεγέθους, δηλαδή παράνομα, και έπρεπε να τα επιστρέψεις ζωντανά. Επίσεις τα 8 κάτω είναι και πάλι κυπρίνοι, διαφορετικό είδος, και επίσης κάτω του επιτρεπόμενου ορίου. Τα 3 μεσαία είναι τα πρώτα 2 ηλιόψαρα όπως είπες και το τρίτο κοτζινόφτερα. Τούτα είναι και τα μόνα νόμιμα ψάρια που έπιασες. Να σε παρακαλέσω λοιπόν να μεν ξαναβάλεις έτσι ψαριάν και αφού λέεις πως κάμνεις catch and release να το εφαρμόζεις τζίολας.plenom'metatopsarem? wrote:είσαι εσύ ένας...MariosK wrote:Ε διερωτούμε γιατί λείπει το λαβρακούιν τζε οι κοτζινόφτερες μετά τις 12 εμεταμορφωθήκαν σε κυπρινούθκιαplenom'metatopsarem? wrote: ήντα κοπέλλιν είσαι!.
![]()
![]()
Μικρόσα καλημέρα!mikrosa wrote:επια σημερα και επιασα 35 κοκκινοφτερες 2 ηλιοψαρα 8 κιπρινουθκια και ενα λαυρακουι εχασα ενα μεγαλο κιπρινο στα 2,50 μ επιδει εν ειχα μαζι μου αποχη και ο παπας μου ενα λαυρακατσο με αντενα που μετα απο 5λεπτα μαχη αποφασισε να κοπσει μισινα 30 μμ
Διότι οι κυπρίνοι δεν ψαρεύκουνται με αντένα αλλά με καλάμια με μηχανές.mikrosa wrote:εγω 4 κιλα λιο δισκολο δαμε εχτες με την αντενα που πιενο πρεπει να ηταν 1 κιλο και εν εφκενε μετα επιαε πρεπει να ηταν 2 κιλα ο παππας μου ενομιζαμε οτι ηταν να κοπει το καλαμι αλλλα τελικα ευτιχος η μισινα
mikrosa wrote:εν εγενηθηκα να ξερω τους κανονες του τμηματος αλειειας σαν καποιους αλλους