Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

AggelosLRK

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by AggelosLRK »

Greg wrote:μπραβο λεβεντες πολυ ωραια αποτελεσματα.. μερικοι απο μας ευκαλαμεν την μες το κρεβατι σημερα...
ιντα πουχες???

Παιδια το ψαρι επεστρεψε ζωντανο 100% το αυτοκινητο ηταν 15-20 μετρα απο το νερο και εβγαλα την φωτογραφια στο καπο γιατι πηγα να πιασω την πενσα να το ξαγκιστρωσω,φυσικα δεν υπαρχει λογος να απολογουμαι αλλα δεν θελω να αιωρουνται θεματα που δεν στεκουν,με ετρωε και ο κωλ**ς μου να κανω 1 βιντεο με το release αλλα δεν ηθελα να χρονοτριβησω παραπανω,νασται καλα!

caveman

Post by caveman »

Ήταν η ημέρα των ρεκόρ η Κυριακή ρε φίλε :lol: Εσύ λαβράκι, εγώ τιλάπια 1.150 και ο φίλος μου ο Ντάνι κυπρίνο 12κιλά :!: :shock:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

12????? ωραιο τερατακι!

caveman

Post by caveman »

Έρκετε το βίντεο σύντομα με τα ξαπολύματα πας το γιού-τουμπ, τρεία άτομα, είχαν ένα 12ρι ένα 9ρι και ένα 6 ή 7 κιλά δεν θυμάμαι ακριβός. Η μόνη μλκια στην όλη υπόθεση... ένας τύπος με την βαρκούα, έρκεται, μπαίνει μέσα βάλλει δίχτυα και ωσπου να έρτει η αστυνομία(βασηκά εννα παν ακόμα) εύκαλεν τα... έπιασεν τον 15κιλον του και έφυε!!
Τουλάχιστον εδοθήκαν στο τμήμα αλιείας τα νούμερα του μαζί με κατάθεση και έτσι θα φάει το 2000ρον το πρόστιμον του(έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον) :!:
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Έρκετε το βίντεο σύντομα με τα ξαπολύματα πας το γιού-τουμπ, τρεία άτομα, είχαν ένα 12ρι ένα 9ρι και ένα 6 ή 7 κιλά δεν θυμάμαι ακριβός. Η μόνη μλκια στην όλη υπόθεση... ένας τύπος με την βαρκούα, έρκεται, μπαίνει μέσα βάλλει δίχτυα και ωσπου να έρτει η αστυνομία(βασηκά εννα παν ακόμα) εύκαλεν τα... έπιασεν τον 15κιλον του και έφυε!!
Τουλάχιστον εδοθήκαν στο τμήμα αλιείας τα νούμερα του μαζί με κατάθεση και έτσι θα φάει το 2000ρον το πρόστιμον του(έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον) :!:
αν τον έχετε σε βιντεο δώστε το τζιαι κανονίζουμεν τον!!!!!!

Greg

Post by Greg »

caveman wrote:Έρκετε το βίντεο σύντομα με τα ξαπολύματα πας το γιού-τουμπ, τρεία άτομα, είχαν ένα 12ρι ένα 9ρι και ένα 6 ή 7 κιλά δεν θυμάμαι ακριβός. Η μόνη μλκια στην όλη υπόθεση... ένας τύπος με την βαρκούα, έρκεται, μπαίνει μέσα βάλλει δίχτυα και ωσπου να έρτει η αστυνομία(βασηκά εννα παν ακόμα) εύκαλεν τα... έπιασεν τον 15κιλον του και έφυε!!
[/quote]

μα ηντα καφροιστοριες εν τουτες?..

πηγα σημερα παλι για λαβρακια...αποτελεσμα 2 σακκουλες καππαρι
Esox Lucius

Στάθης

Post by Στάθης »

Ε κανεί ρε καππάρι, εννα πρέπει να δώκεις ένα μισθό για να αγοράσεις ξύδι. :P
no whey no gain

admin
Site Admin

Post by admin »

Greg wrote:
caveman wrote:Έρκετε το βίντεο σύντομα με τα ξαπολύματα πας το γιού-τουμπ, τρεία άτομα, είχαν ένα 12ρι ένα 9ρι και ένα 6 ή 7 κιλά δεν

όπα όπα ένα λεπτό σηκώνει έρευνα το θέμα επώλυσε η κάππαρη????? Σαββατοκυρίακο ενέσχει ψάρεμα

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

admin wrote:
Greg wrote:
caveman wrote:Έρκετε το βίντεο σύντομα με τα ξαπολύματα πας το γιού-τουμπ, τρεία άτομα, είχαν ένα 12ρι ένα 9ρι και ένα 6 ή 7 κιλά δεν

όπα όπα ένα λεπτό σηκώνει έρευνα το θέμα επώλυσε η κάππαρη????? Σαββατοκυρίακο ενέσχει ψάρεμα
Εξαρτάτε που θα πάεις ... οι "δικές μου" εν επολύσαν ακόμα ...το καλό το πράμα αρκεί :oops:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Greg

Post by Greg »

δειλινο ψαρεμα σημερα κουρρη... 1 ζαντερ κοντα στο κιλο.. το καππαρι δυστηχος επρολαβαν εκοψαν το αλλοι :evil: :evil:
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Λαυράκια τίποτες ρε σειρά?
==ΤΟΥΡΝΑ==

psarakas

Post by psarakas »

Ταμασσό με 5-6 μποφόρς ένα λαυρακούιν με πολλήν τύχη! Σε κάτι πιο λίο από μέτρο η Ταμασσός θα ξεχειλίσει. :dance:
catch and release

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

1 λαβρακι μισοκιλο με τα χιλια ζορια,κατι ψευτιες 200-300αρια αλλα γενικα δεν ετρωγαν(τουλαχιστον τα δικα μου δολωματα)

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Την Παρασκευη συνδυασμος Ορειβασιας και Ψαρεματος στην Καλαβασο 8) 8) 8)
Εφκαλα τα ποθκια μου διοτι τα αρβυλα μου εγλυστρουσαν πολυ :x :x :x
Τα Λαβρακομουτσουνα εκαμναν μαχες ΑΛΛΑ εκεινο που απολαυσα περισσοτερο ηταν οι Κυπρινοι.
Παρα πολλα, μεγαλα ψαρια με απιθανο εντονο χρωμα σεριανιζαν αμεριμνα σε ξεβαθους κολπους αναμεσα στην βλαστηση :) :) :)
Κριμα που θα καταληξουν μεζες των "βαρβαρων" :cry: :cry: :cry:

giannosP

Post by giannosP »

Σημερα Ταμασσο,η ωρα 6.30π.μ βρισκομουν στο φραγμα, ουτε τσιμπιμα(αν και τα λαβρακια ηταν ενεργιτικα αλλα μονο στα εντομα), ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ FULL,αλλοδαποι με 10 καλαμια ο καθενας ,σκουπιδια,και 100% χορεις αδειες,εκαμναν party μπροστα που τον φρακτη,και τα σκουπιδια εκαταλιξαν στα χερια μου να τα μαζεβω :x :x :evil: :evil:
Life is a game....Fishing is serious!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”