Απορία: Γιατί πρέπει να σε βοηθήσει ο Γληόρης????EVANTHIS LOIZOU wrote:Thank you guys![]()
![]()
(ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΓΛΗΟΡΗΣ).

Απορία: Γιατί πρέπει να σε βοηθήσει ο Γληόρης????EVANTHIS LOIZOU wrote:Thank you guys![]()
![]()
(ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΓΛΗΟΡΗΣ).
ατε να δουμε αν τα κολλισειςEVANTHIS LOIZOU wrote:THANK YOU Βυρωνα![]()
![]()
![]()
Τελικα βρηκα τον ανθρωπο και ειχαμε μια καλη συζητηση απο το τηλεφωνο.
Μου στελλει αυριο δυο συσκευασιες νομιζω 7,5 Ευρω η καθε μια.
Το υλικο τελικα ειναι ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΑΙΝΙΟ (ενας τυπος διοτι υπαρχουν πολλα)
Οι γομες αυτες εχουν κυριως "βιομηχανικη " εφαρμογη αφου τες χρησιμοποιουν οι ισιωτες αυτοκινητων σε μεγαλες συσκευασιες.
ΕΜΑΘΑΜΕΝ ΑΛΛΟΝΑΝ
Γηρασκω αει διδασκομενος..................ενα ξερω οτι τιποτα δεν ξερω![]()
![]()
Εδώ Αντρέα μου η παρανομοι ψαράδες είναι το λιγότερο από τα προβλήματα που μαστίζουν τα γλυκά νερά μας, και δυστυχως δεν εννοώ ούτε την απότομη αφαίρεση νερών από τα φράγματα...mikrosa wrote:Αν θελεις να καμεις κατι το καμνεις και εν λαλεις εν μπορω...ποσο μαλλον σε ποιο ευκολη κατασταση...
Το θεμα ειναι πως εκει υπαρχει αστυνομευση και ελεγχοι...εδω?
Πολλά ευχάριστα νέα για την όλη υπόθεση... απλά δείτε τις φωτογραφίες...caveman wrote:Λίμνη Μάντρα(Мандра) κοντά στο Μπουρκάς, στην Βουλγαρία.
Τεράστια λίμνη... 3 φύλακες της ΙΑΡΑ(αντίστοιχο του δικού μας ΤΑΘΕ), ενάντια σε ατελείωτες ορδές παρανόμων.
Μάχη ατελείωτη, και άνιση!
Κάθε μήνα βγαίνουν με παράνομα μέσα γύρο στους δέκα τόνους ψάρι.
Αυτοί οι 3 φύλακες δέχονται κάθε λογής επιθέσεις, κι όμως εκεί, στον αγώνα!
Στο πιο κάτω βίντεο, φαίνεται ο ένας από τους 3 φύλακες, οι άλλοι δύο δεν θέλουν να δείξουν τα πρόσωπα τους, σε μια σύλληψη που έκαναν... η πρώτη βάρκα που δείχνει, έχει μέσα γύρο στα τετρακόσια κιλά ψάρια, και είναι η μία από τις 15 της ημέρας. Οι τσιγγάνοι έβγαλαν μαχαίρια... απείλησαν να του κάψουν το διαμέρισμα, να του κάψουν το αυτοκίνητο κτλ κτλ αλλά αυτός εκεί, έκανε την δουλειά του!
http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... 0%A0%D0%90
(CyBasser) wrote:Εδώ Αντρέα μου η παρανομοι ψαράδες είναι το λιγότερο από τα προβλήματα που μαστίζουν τα γλυκά νερά μας, και δυστυχως δεν εννοώ ούτε την απότομη αφαίρεση νερών από τα φράγματα...mikrosa wrote:Αν θελεις να καμεις κατι το καμνεις και εν λαλεις εν μπορω...ποσο μαλλον σε ποιο ευκολη κατασταση...
Το θεμα ειναι πως εκει υπαρχει αστυνομευση και ελεγχοι...εδω?