Στην κυπρο ολα γινοντε στεφ !PeRoUkKaS wrote:
Πως μπορει να εγινε τουτο ρε φιλε ? καποιος αγωγος αποκλειετε (λογικα).. παουν με τα φορτηγα τζαι φκερωνουν τα μες το φραγμα?
εφτασαμεν σε ετσι σημειο γμτ??
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
Esox Lucius
- mariosspinning
ε κοπελια τορα εν ι ορα 5 και φυσα πολλυς ανεμοσ,ως τα αυριο το πρωι η ωρα 5 εννα σασει η θάλασσα και εννα σταματισει να φυσα ΄;
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Κανένας αθκιασερός γκάιντ???
PM

PM
Τις τελευταίες βδομάδες από ότι ακούω γίνετε πανικός από αυστηρούς ελέγχους στους φράχτες, ακόμα και νύχτα...
Τι γίνετε, ξέρει κανένας τίποτε παραπάνω να μας πει? Όντως γίνονται τακτικοί έλεγχοι?
Τι γίνετε, ξέρει κανένας τίποτε παραπάνω να μας πει? Όντως γίνονται τακτικοί έλεγχοι?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
δεν γνωρίζω και πολλά για το θέμα, αλλα προχτές που ήμουν γερμασόγεια, μόλις έφτασα που την μερκά στα φοινικάρια,που το σπίτι που πίσω εφκικεν ο άνθρωπος τζαι λαλεί μου να προσέχω διότι
έρχονται τζαι ελέχουν τακτικά για άδειες.
έρχονται τζαι ελέχουν τακτικά για άδειες.
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
ο Λοϊζίδης είναι ΄στην έξοδο του Τμήματος Αλιείας 19 του μήνα αφυπηρετεί. Υπεύθυνος του τομέα Ελέγχου έχει πάρει οδηγίες απο τον Υπουργό να ασκούν περισσότερο έλεγχο σε θάλασσες και σε φράγματα και έτσι και κάνουν,. Με έλεγξαν και εμένα στην θάλασσα και μάλιστα στην περιοχή των βάσεων
Πρώτη φορά. Μπράβο τους ελπίζω να συνεχίσουν και ευχαριστούμε και τον Υπουργό που αντιλήφθηκε το πρόβολημα 

- AggelosLRK
Αυτο ειναι πολυ θετικο,μακαρι να συνεχιστει σε βαθος χρονου
-
ποτε ενναν το παρτυ να τον αποχερετησουμε???admin wrote:ο Λοϊζίδης είναι ΄στην έξοδο του Τμήματος Αλιείας 19 του μήνα αφυπηρετεί.

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
Χαιρετουμε την κίνηση του υπουργού ... Ελπίζουμε να συνεχιστεί και να ενταθεί στο βάθος του χρόνου
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Σημερα στη Γερμασογεια ειδα ενα θεαμα που ειχε δεκαετια να το αντικρισω.. Σε σημειο οπου καθημερινα ψαρευοταν με καμια 50ρια-80ρια γυφτους δεν ειχε ψυχη θεου. Μετα εμαθα απο ενα τοπακα οτι το Τμημα Αλιειας εκαμε εφοδους και καταγκειλε για ολες τις παρανομιες (size, quota, αριθμο καλαμιων κτλ κτλ κτλ). Εφεφκε ο καθε ενας τους με 600 ευρο τουλαχιστο προστημο
Ενα μεγαλο μπραβο στο τ.α, στον νεο υπουργο και ελπιζουμε να συνεχισουν την καλη δουλεια

Ενα μεγαλο μπραβο στο τ.α, στον νεο υπουργο και ελπιζουμε να συνεχισουν την καλη δουλεια
Esox Lucius
Greg wrote:Σημερα στη Γερμασογεια ειδα ενα θεαμα που ειχε δεκαετια να το αντικρισω.. Σε σημειο οπου καθημερινα ψαρευοταν με καμια 50ρια-80ρια γυφτους δεν ειχε ψυχη θεου. Μετα εμαθα απο ενα τοπακα οτι το Τμημα Αλιειας εκαμε εφοδους και καταγκειλε για ολες τις παρανομιες (size, quota, αριθμο καλαμιων κτλ κτλ κτλ). Εφεφκε ο καθε ενας τους με 600 ευρο τουλαχιστο προστημο![]()
![]()

Ditch the bitch and let's go fishing!
Επιτέλους...................
Εκαθάρησεν ο τόπος!!!!!!!
Εκαθάρησεν ο τόπος!!!!!!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Αμαν φυουν τουτοι ουλλοι φανταστειτε τι ωραιο ψαρεμα θα καμνουμε να ανακαμψουν και λιο οι αριθμοι των κυπρινων που κυριολεκτικα σφαζουν

Μεγάλη μέρα σήμερα για το ψάρεμα αφυπηρετά ο Λοϊζίδης
του έχω ετοιμάσει και ένα αποχαιρετηστήριο άρθρο για τον Πολίτη της Κυριακής-Έργα και Ημέρες του Διευθυντή 

-
εγω ακουσα οτι ελεξαν στο πισσουρι τουσ ψαραεσ και επιαντουσ διχτια και πληροσαν μεχρη 1000 ευρο προστιμο