Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

caveman

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by caveman »

Μπράβο ρε Στάθαρε!!! :clap:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

Άτε Στάθη εκολλίσες τζε συ το μικρόβιο :clap: :clap: :clap:

caveman

Post by caveman »

Επίαμε Διπόταμο σήμερα για ζάντερ μαζί με τον Πόλι... με το που εφτάσαμεν τζι πάνω ήβραμεν μιαν λαοθάλασσα από αλλοδαπούς ψαράδες σε φάση που δεν έιχε τόπο να σταθείς... πόσο μάλλων να ψαρέψεις :lol: Μετά δυσκολίας ήβραμε ένα πόστο πίσω στον ποταμό, ετσιμπούσαν μικρά γατοψαράκια και λίγο πριν να φύγουμε ήρθε το πολυπόθητο πρώτο ζάντερ της χρονιας :D Εν μες την γιάλλα του καταστήματος τωρά :dance: :)
==ΤΟΥΡΝΑ==

Στάθης

Post by Στάθης »

:clap: :clap: :clap:
ήβραμεν μιαν λαοθάλασσα από αλλοδαπούς ψαράδες
Εφκήκαν που τη χειμερία νάρκη. :shifty:
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Επίαμε Διπόταμο σήμερα για ζάντερ μαζί με τον Πόλι... με το που εφτάσαμεν τζι πάνω ήβραμεν μιαν λαοθάλασσα από αλλοδαπούς ψαράδες σε φάση που δεν έιχε τόπο να σταθείς... πόσο μάλλων να ψαρέψεις :lol: Μετά δυσκολίας ήβραμε ένα πόστο πίσω στον ποταμό, ετσιμπούσαν μικρά γατοψαράκια και λίγο πριν να φύγουμε ήρθε το πολυπόθητο πρώτο ζάντερ της χρονιας :D Εν μες την γιάλλα του καταστήματος τωρά :dance: :)
φαίνεται πόξω?! πάω να το δω!!! :D
εξεκινήσαν τα κοπέλλια? άτε...καλή νέα σεζόν!!!!! :?

caveman

Post by caveman »

Εγνωριστήκαμε με αλλόναν "άρωστον" στο σημείο που εψαρέψαμε, τον Βαλεντίν από την Βουλγαρία :arrow:
P2200001.jpg
P2200001.jpg (258.5 KiB) Viewed 3783 times
P2200003.jpg
P2200003.jpg (217.03 KiB) Viewed 3784 times
Εκόψαμεν καμπόσες κουβέντες τζαι είπεν μου για κάτι που του έτυχεν πριν λίγο καιρό στον Κούρη... 4 αυτοκίνητα Ρουμάνοι, καμιάν δεκαριά νοματοί, εμπήκαν με βάρκα μέσα και εβάλαν δύχτια και μετά εκάτσαν στο μπάρμπεκιου :x είδα λαλεί μου που ετέλιωνε το σχοινί, επήεν έπιαν το και άρκεψε να τα βγάζει σιγά σιγά.... έυκαλεν τα ούλλα έξω, πατομένο μεγάλα κοτζινόφτερα λαλεί μου, λίγους μεγάλους κυπρίνους ένα λαβράκι του κιλού και ένα ζάντερ πάνω που πέντε κιλά, όσα επρόλαβε έσυρεν τα πίσω, έσχισε το δύχτι και έφυε πατημένος :!: 3 φορές που του έτυχε να έβρει και να φκάλει δύχτια στον Κούρη ΦΕΤΟΣ :!: :!: :!:
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

plenom'metatopsarem? wrote:
φαίνεται πόξω?! πάω να το δω!!! :D
εξεκινήσαν τα κοπέλλια? άτε...καλή νέα σεζόν!!!!! :?
Εν πολλά μικρό για να το δεις από έξω ρε φίλε! :)
==ΤΟΥΡΝΑ==

Στάθης

Post by Στάθης »

caveman wrote:Εκόψαμεν καμπόσες κουβέντες τζαι είπεν μου για κάτι που του έτυχεν πριν λίγο καιρό στον Κούρη... 4 αυτοκίνητα Ρουμάνοι, καμιάν δεκαριά νοματοί, εμπήκαν με βάρκα μέσα και εβάλαν δύχτια και μετά εκάτσαν στο μπάρμπεκιου :x είδα λαλεί μου που ετέλιωνε το σχοινί, επήεν έπιαν το και άρκεψε να τα βγάζει σιγά σιγά.... έυκαλεν τα ούλλα έξω, πατομένο μεγάλα κοτζινόφτερα λαλεί μου, λίγους μεγάλους κυπρίνους ένα λαβράκι του κιλού και ένα ζάντερ πάνω που πέντε κιλά, όσα επρόλαβε έσυρεν τα πίσω, έσχισε το δύχτι και έφυε πατημένος :!: 3 φορές που του έτυχε να έβρει και να φκάλει δύχτια στον Κούρη ΦΕΤΟΣ
Έδωσες του κανένα τηλέφωνο σου να σε πιάνει όταν έχει δίκτυα;
Image
caveman wrote:Εν πολλά μικρό για να το δεις από έξω ρε φίλε! :)
Μα εβάλετε το για να μείνει, οξά για να ταίσετε το λαβράκι? :shock:
no whey no gain

caveman

Post by caveman »

Θα μήνει ρε θα μήνει :lol: αλλά άμα πηνάσει πολλά ο Ροναλντίνιο μπορεί και να το φάει :think:

Ναι ρε, έδωσα του τον κατάλογο με τα νούμερα :)
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

caveman wrote:Εγνωριστήκαμε με αλλόναν "άρωστον" στο σημείο που εψαρέψαμε, τον Βαλεντίν από την Βουλγαρία :arrow:
P2200001.jpg
P2200003.jpg
Εκόψαμεν καμπόσες κουβέντες τζαι είπεν μου για κάτι που του έτυχεν πριν λίγο καιρό στον Κούρη... 4 αυτοκίνητα Ρουμάνοι, καμιάν δεκαριά νοματοί, εμπήκαν με βάρκα μέσα και εβάλαν δύχτια και μετά εκάτσαν στο μπάρμπεκιου :x είδα λαλεί μου που ετέλιωνε το σχοινί, επήεν έπιαν το και άρκεψε να τα βγάζει σιγά σιγά.... έυκαλεν τα ούλλα έξω, πατομένο μεγάλα κοτζινόφτερα λαλεί μου, λίγους μεγάλους κυπρίνους ένα λαβράκι του κιλού και ένα ζάντερ πάνω που πέντε κιλά, όσα επρόλαβε έσυρεν τα πίσω, έσχισε το δύχτι και έφυε πατημένος :!: 3 φορές που του έτυχε να έβρει και να φκάλει δύχτια στον Κούρη ΦΕΤΟΣ :!: :!: :!:
γεια σου ρε Βαλεντίν!!!
Μπράβο το παλληκάρι!
Γράψε τον στο σύνδεσμο, δώστε του κι ένα μετάλιο και τα τηλέφωνα να μας πιάνει!!!

τούτα εν για την ενέργεια του Βαλεντίν:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Έχω πας το παλιό κομπιούτερ μια φωτό που έφκαλα πριν χρόνια με ένα τεχνίτη Βούλγαρο που έφκαλε κοκκινοφτέρες μισόκιλες βίρα, νομίζω εν τούτος. Αν είναι όντως αυτός τότε ο τύπος τότε ναι, πρέπει οπωσδήποτε να μπει στον Σύνδεσμο. Εννοείται μπράβο του για τες ενέργειες του!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Greg

Post by Greg »

caveman wrote:Εγνωριστήκαμε με αλλόναν "άρωστον" στο σημείο που εψαρέψαμε, τον Βαλεντίν..
Θυμουμε παλια (τοτε που ημουν στρατο) που πηγαινα διποταμο στην ανατολικη πλευρα που εν ο γκρεμμος, επιεννε και μια ξανθουλα γκομεναρα με ενα ακριβο saab saloon, εστηνε την ομπρελα της και εψαρευε κυπρινους μονη της..

Εσυ οπου τον καφρο εννα τον γνωρισεις :lol: :lol:
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Χαιρομαι που δεν εξαληφτηκαν τα ζαντερς που κοιμεσα.

plenom'metatopsarem?

Greg wrote:
caveman wrote:Εγνωριστήκαμε με αλλόναν "άρωστον" στο σημείο που εψαρέψαμε, τον Βαλεντίν..
Θυμουμε παλια (τοτε που ημουν στρατο) που πηγαινα διποταμο στην ανατολικη πλευρα που εν ο γκρεμμος, επιεννε και μια ξανθουλα γκομεναρα με ενα ακριβο saab saloon, εστηνε την ομπρελα της και εψαρευε κυπρινους μονη της..

Εσυ οπου τον καφρο εννα τον γνωρισεις :lol: :lol:

απαιτώ να γραφτεί και τούτη ΑΜΕΣΩΣ στο σύνδεσμο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στάθης

Post by Στάθης »

:lol: :lol: :lol:
no whey no gain

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”