"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
I d rather be fishing!!!
-
Πολλα ωραιος τροπος για ψαρεμα...
να το δοκιμαουμε δαμεσα...
ενα αλλο παλι καλο...
http://www.youtube.com/watch?v=Pz0x9CYp ... creen&NR=1

ενα αλλο παλι καλο...
http://www.youtube.com/watch?v=Pz0x9CYp ... creen&NR=1
Πριν λίγες μέρες, έγινε καθαρισμός(=αποστράγγιση) στο κανάλι της Πάφου και πέθαναν εκατοντάδες χιλιάδες χρυσόψαρα, κυπρίνοι, γατόψαρα & τιλάπιες... αν μπορούσε ο CFAA να επικοινωνίσει με το ΤΑΥ, να τους πούμε να μας ενημερώνουν πότε θα γίνετε καθαρισμός, να πηγαίνουμε να μαζεύουμε ψάρια για εμπλουτισμούς, θα ήταν πολλά καλά.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Κριμα , θα τους παρω τηλεφωνοcaveman wrote:Πριν λίγες μέρες, έγινε καθαρισμός(=αποστράγγιση) στο κανάλι της Πάφου και πέθαναν εκατοντάδες χιλιάδες χρυσόψαρα, κυπρίνοι, γατόψαρα & τιλάπιες... αν μπορούσε ο CFAA να επικοινωνίσει με το ΤΑΥ, να τους πούμε να μας ενημερώνουν πότε θα γίνετε καθαρισμός, να πηγαίνουμε να μαζεύουμε ψάρια για εμπλουτισμούς, θα ήταν πολλά καλά.
βαση της σελιδας του τ.υδατων καπου στες 250 000 τονοι νερο την ημερα καταναλωνουντε απο τον κουρρη, μαλλον καμουν τραμπες για να αρχισουν να δουλευουν οι αφαλατωσεις
Esox Lucius
- (CyBasser)
Είναι λίγα που λες. Οι ανάγκες για διοχέτευση νερού στις ανυδρες καλλιέργειες είναι πιο μεγάλες. Ανάμενε περίπου αφαίρεση τεσσάρων εκατομμυρίων τις επόμενες λίγες μέρες.Greg wrote:βαση της σελιδας του τ.υδατων καπου στες 250 000 τονοι νερο την ημερα καταναλωνουντε απο τον κουρρη, μαλλον καμουν τραμπες για να αρχισουν να δουλευουν οι αφαλατωσεις
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
-
Ούτε μέτοχος των αφαλατωσεων να εισουν Ρολανδο !!!(CyBasser) wrote:Είναι λίγα που λες. Οι ανάγκες για διοχέτευση νερού στις ανυδρες καλλιέργειες είναι πιο μεγάλες. Ανάμενε περίπου αφαίρεση τεσσάρων εκατομμυρίων τις επόμενες λίγες μέρες.Greg wrote:βαση της σελιδας του τ.υδατων καπου στες 250 000 τονοι νερο την ημερα καταναλωνουντε απο τον κουρρη, μαλλον καμουν τραμπες για να αρχισουν να δουλευουν οι αφαλατωσεις
Ατε πετε μου και που να ψάξω για λαβρακια αύριο το πρωί ... Επαρχία Λευκωσίας και Λάρνακας παρακαλώ
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Έλα Λεμεσό Πέτρο!!!fISHANDCHIPS wrote: Ατε πετε μου και που να ψάξω για λαβρακια αύριο το πρωί ... Επαρχία Λευκωσίας και Λάρνακας παρακαλώ
Και σήμερα πανικός... μέσα σε 2 ώρες(14:30 με 16:30) 8 λαβράκια όλα στο ίδιο jerkbait της DUO... τζιαι βασικά εκόπηκεν μου, για αυτό έφυγα νωρίς.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ναι τσε εγω γιατι κάποιος έκαμε double spin και έπιασε μου το ψαράκι που το καλαμι

ρολανδο...η αφαλατωση εχει καιρο που εν μες τα ναυλα και διψα για νερο.. μολις την σταρταρω θα μαθεις που πρωτο χεριfISHANDCHIPS wrote:Ούτε μέτοχος των αφαλατωσεων να εισουν Ρολανδο !!!(CyBasser) wrote:Είναι λίγα που λες. Οι ανάγκες για διοχέτευση νερού στις ανυδρες καλλιέργειες είναι πιο μεγάλες. Ανάμενε περίπου αφαίρεση τεσσάρων εκατομμυρίων τις επόμενες λίγες μέρες.Greg wrote:βαση της σελιδας του τ.υδατων καπου στες 250 000 τονοι νερο την ημερα καταναλωνουντε απο τον κουρρη, μαλλον καμουν τραμπες για να αρχισουν να δουλευουν οι αφαλατωσεις

Esox Lucius
- (CyBasser)
E παρά να κλαίεσαι ρε Γρηγόρη ξεκίνα υην που μόνος σου να μεν αφαιρούν νερό! Αυτό που σου είπα για την άρδευση ισχύει ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τις αφαλατώσεις. Υπ'όψιν αυτή την στιγμή της οικονομικής κρίσης συμφέρει να μην χρησιμοποιείται ρεύμα για αφαλάτωση αφού υπάρχει νερό. Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αυτηή είναι η επίσημη πολιτική.
- (CyBasser)
Φέρο να το δοκιμάσουμε κάπου που εν πραγματικά δύσκολα τα λαβράκια στες ποδά μερκές ρε Χαραλάμπη....caveman wrote:Έλα Λεμεσό Πέτρο!!!fISHANDCHIPS wrote: Ατε πετε μου και που να ψάξω για λαβρακια αύριο το πρωί ... Επαρχία Λευκωσίας και Λάρνακας παρακαλώ
Και σήμερα πανικός... μέσα σε 2 ώρες(14:30 με 16:30) 8 λαβράκια όλα στο ίδιο jerkbait της DUO... τζιαι βασικά εκόπηκεν μου, για αυτό έφυγα νωρίς.

θεωρας το κλαμα να λεω οτι λεω οτι αδειαζει ο κουρρης(CyBasser) wrote:E παρά να κλαίεσαι ρε Γρηγόρη ξεκίνα υην που μόνος σου να μεν αφαιρούν νερό! Αυτό που σου είπα για την άρδευση ισχύει ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τις αφαλατώσεις. Υπ'όψιν αυτή την στιγμή της οικονομικής κρίσης συμφέρει να μην χρησιμοποιείται ρεύμα για αφαλάτωση αφού υπάρχει νερό. Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αυτηή είναι η επίσημη πολιτική.

Esox Lucius
- (CyBasser)
Αν μπορείς να κάνεις κάτι κάμε το. Οργάνωσε εκστρατεία να μην αφαιρούν νερό. Πίεσε οργανομένα σύνολα. Διαφορετικά εκμεταλλεύτου την σχετικά καλή χρονιά φέτος και ως πάρατζει βλέπουμε...Greg wrote:θεωρας το κλαμα να λεω οτι λεω οτι αδειαζει ο κουρρης(CyBasser) wrote:E παρά να κλαίεσαι ρε Γρηγόρη ξεκίνα υην που μόνος σου να μεν αφαιρούν νερό! Αυτό που σου είπα για την άρδευση ισχύει ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τις αφαλατώσεις. Υπ'όψιν αυτή την στιγμή της οικονομικής κρίσης συμφέρει να μην χρησιμοποιείται ρεύμα για αφαλάτωση αφού υπάρχει νερό. Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αυτηή είναι η επίσημη πολιτική.? Η οικονομικη κριση εν πιανει τους καρχαριες, εκτισαν την αφαλατωση, εχουν συμβολαιο με το τμημα υδατων και ΘΑ πουλησουν νερο, ειτε με τον ενα τροπο ειναι με τον αλλο....
Θελω τα φωτα σας σε κατι.
Αναζητώ android application για office GPS πάνω στο κινητό μου υπάρχει κανένα καλό?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Αναζητώ android application για office GPS πάνω στο κινητό μου υπάρχει κανένα καλό?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience