AggelosLRK wrote:caveman wrote:AggelosLRK wrote:τα χαμνησες στην γερμασογεια ή τα επιασες απο την γερμασογεια?![]()
![]()
εν ηξέρω για ήντα πράμα μιλάς ρε Άγγελε
![]()
Στο φραχτη της αραδιππου θα εχει αραπαιμπα σε λιγο![]()
Κύριε Ευάνθη, επειδή με ρώτησαν κι άλλοι...EVANTHIS LOIZOU wrote:Φοιβο![]()
![]()
![]()
Παιζει τιποτε στην Ταμασσο![]()
![]()
είδατε? εν επήα, αλλά επήγαν άλλοι! ό,τι ζητείσετε που το σάιτ, αμέσως πραγματοποιείται!psarakas wrote:Έδωσα τον γυρό μου σήμερα με 4-5-6 μποφόρς!!!! 3:30 με 5:30 ένα νωχελικό κτύπημα ούλλα τζιούλλα. Το νερό ανάμιση μέτρο κάτω από την υπερχείλιση.
Το μόνο καλό είναι ότι κάποιοι θα ψάχνουν τα ξύλα τους για τις ολονύκτιες παρανομίες τους![]()
![]()
psarakas wrote:Έδωσα τον γυρό μου σήμερα με 4-5-6 μποφόρς!!!! 3:30 με 5:30 ένα νωχελικό κτύπημα ούλλα τζιούλλα. Το νερό ανάμιση μέτρο κάτω από την υπερχείλιση.
Το μόνο καλό είναι ότι κάποιοι θα ψάχνουν τα ξύλα τους για τις ολονύκτιες παρανομίες τους![]()
![]()
![]()
Να παίξω μαζί σας?!!!!caveman wrote:psarakas wrote:Έδωσα τον γυρό μου σήμερα με 4-5-6 μποφόρς!!!! 3:30 με 5:30 ένα νωχελικό κτύπημα ούλλα τζιούλλα. Το νερό ανάμιση μέτρο κάτω από την υπερχείλιση.
![]()
![]()
Έλα έλα!! Δως της προπώνησης μες τα αυκιά Λάζαρε!!! Απομένουν 42 μέρες προπώνησης για τα φράγματα που θα γίνει ο διαγωνισμός!
αν με θέλετεcaveman wrote:![]()
![]()
εννα δηλώσεις συμμετοχή? 20, 21 & 22 του Απρίλλη το τουρνουα
ξέρω το!caveman wrote:Πρέπει να μας πεις γλήωρα, μιλούμε για το τουρνουά των Ρώσσον....