Απο τις καλυτερες παραγωγες......caveman wrote:Το trailer μιας πραγματικά υπέροχης βιντεο παραγωγής...
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
-
michalispsarema
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
Άρεσεν μου ο τροπος που ψαρευκει ο παρέας!
-
michalispsarema
[quote="paris91"]Άρεσεν μου ο τροπος που ψαρευκει ο παρέας!
[/quotΧΑe]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......Ο ανωτερος ψαρας...... Φανταστου να επσαρευκαμεν ετσι στην κυπρο........

[/quotΧΑe]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......Ο ανωτερος ψαρας...... Φανταστου να επσαρευκαμεν ετσι στην κυπρο........
Οσοι αγοραζουν και καταναλωνουν τα λεγομενα φιλεττα Pangasius που τις υπεραγορες μας να εχουν το νου τους
http://vimeo.com/11817894
Esox Lucius
-
michalispsarema
Ειναι τυχερη αυτη που ξερουν να ψαρευουν.... Εγω εχω 4-5 κιλα ψαρι στον θαλαμο και καθε εφτομα καμνουμε ψαρι αλλα ποτε δεν πιαννω παγωμενο ...... Ετοοο καμια φορα πρεπει να σπαζουν και τα ιχθυοτροφια να πιαννει ο κοσμος καθαρο ψαρι....Greg wrote:Οσοι αγοραζουν και καταναλωνουν τα λεγομενα φιλεττα Pangasius που τις υπεραγορες μας να εχουν το νου τους![]()
![]()
Εισαι με τη ψευδαισθηση οτι τα ψαρκα του ιχθυοτροφειου ειναι καθαρα? μεγαλωνουν τα με ιχθυαλευρα (ψαροτροφη) και αντιβιωτικα..η ψαροτροφη που ταιζουν τις τσιπουρες περιεχουν κομματια που εκατομυρια ψαρκα. Δηλαδη οση μολυνση εχουν μεσα τους εκεινα ολα τα νεκρα ψαρκα που αποτελουν τη ψαροτροφη συγκεντρωνετε πανω στη μια τσιπουρα που θα μεγαλωσει με τη ψαροτροφη. Οπως και τα δελφινια ειναι γεματο διοξινες το κρεας τους και τοξικο προς βρωση επειδη βρισκετε στην κορυφη τις τροφικης αλυσιδας..κατι παρομοιο συμβαινει και με τις τσιπουρες/λαβρακια του ιχθυοτροφειου. Η θεωρια οτι αγριευουν με τον καιρο στη θαλασσα οταν δραπετευουν δεν ισχυει διοτι οι διοξινες στιβαζουντε στο λιπος και θελουν παρα πολλα χρονια να μεταβολιστουν και να καθαρισουν. Το ιδιο ισχυει με ολα τα ζωα.
με ποιο απλα λογια ψαρια τις φαρμας = καρκινος
προσωπικα μονο που τα βλεπω θελω να στρεψω
και οσοι υποστηριζουν οτι τα ιχθυοτροφεια βοηθουν στο να πολλαπλασιαστουν τα ψαρια στις θαλασσες ψευδοντε! Για να παραξεις 1 κιλο κλουβισια ψαρια πρεπει να τα ταησεις 10 κιλα περιπου αγρια νεκρα ψαρια.
ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω μιχαλη
προσωπικα μονο που τα βλεπω θελω να στρεψω
και οσοι υποστηριζουν οτι τα ιχθυοτροφεια βοηθουν στο να πολλαπλασιαστουν τα ψαρια στις θαλασσες ψευδοντε! Για να παραξεις 1 κιλο κλουβισια ψαρια πρεπει να τα ταησεις 10 κιλα περιπου αγρια νεκρα ψαρια.
ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω μιχαλη
Esox Lucius
-
michalispsarema
εκαταλαβα... Το ξερω εμαθα το πρην καιρο.....

-
inglese.fishing
Συμφωνώ μαζί σου, δυο φορές έσπασαν τα ιχθυοτροφία και δεν επήγα μια φορά.Greg wrote:Εισαι με τη ψευδαισθηση οτι τα ψαρκα του ιχθυοτροφειου ειναι καθαρα? μεγαλωνουν τα με ιχθυαλευρα (ψαροτροφη) και αντιβιωτικα..η ψαροτροφη που ταιζουν τις τσιπουρες περιεχουν κομματια που εκατομυρια ψαρκα. Δηλαδη οση μολυνση εχουν μεσα τους εκεινα ολα τα νεκρα ψαρκα που αποτελουν τη ψαροτροφη συγκεντρωνετε πανω στη μια τσιπουρα που θα μεγαλωσει με τη ψαροτροφη. Οπως και τα δελφινια ειναι γεματο διοξινες το κρεας τους και τοξικο προς βρωση επειδη βρισκετε στην κορυφη τις τροφικης αλυσιδας..κατι παρομοιο συμβαινει και με τις τσιπουρες/λαβρακια του ιχθυοτροφειου. Η θεωρια οτι αγριευουν με τον καιρο στη θαλασσα οταν δραπετευουν δεν ισχυει διοτι οι διοξινες στιβαζουντε στο λιπος και θελουν παρα πολλα χρονια να μεταβολιστουν και να καθαρισουν. Το ιδιο ισχυει με ολα τα ζωα.
Όμως έχω την εξής απορία.
Πριν λίγο καιρό δείχνε το ΡΙΚ ένα πρόγραμμα και υποτίθεται ότι κάνουν αναλύσεις κάθε 15 μέρες. Τι ελέγχουν;
Επίσης με ξεχνάτε την οικολογική καταστροφή που κάνουν τα ιχθυοτροφία, τρανό παράδειγμα στην Ελλάδα έκλεισαν τουλάχιστο 2
Επιτέλους ανέλαβε δράση η αστυνομία... πέρκει κόψουν λίον πίσω οι Βούλγαροι διότι πραγματηκά εγ@μίσ@ν τους ποταμούς της Βόρειας Ελλάδας.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Για σε όλους
Είμαι ένας νέος στο χώρο, άρχισα πριν 6 μήνες, και πάω για ψάρεμα με τον 7 χρονών γιο μου. Είμαι από Λευκωσία και μέχρι στιγμής πήγαμε για ψάρεμα μόνο στην Ταμασό γιατί έχει εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να μου πείτε για άλλους φράκτες κοντά στην Λευκωσία που η πρόσβαση τους να είναι εύκολη για μικρά παιδιά.
Πήγαμε οικογενειακή εκδρομή στο Ξυλιάτο και μου φάνηκε λίγο επικίνδυνος καθώς δεν είδα κάπου να έχει εύκολη πρόσβαση. Φυσικά είδα κάποιους να ψαρεύουν στο μόνο μέρος που απαγορεύεται.
Επίσης κανένα site με πληροφορίες για το ψάρεμα για πολύ αρχαρίους θα ήταν ευπρόσδεκτες.
Για να καταλάβατε χρειάστηκα 2 ώρες στο youtube μέχρι να καταλάβω πως χρησιμοποιώ το stoper!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Είμαι ένας νέος στο χώρο, άρχισα πριν 6 μήνες, και πάω για ψάρεμα με τον 7 χρονών γιο μου. Είμαι από Λευκωσία και μέχρι στιγμής πήγαμε για ψάρεμα μόνο στην Ταμασό γιατί έχει εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να μου πείτε για άλλους φράκτες κοντά στην Λευκωσία που η πρόσβαση τους να είναι εύκολη για μικρά παιδιά.
Πήγαμε οικογενειακή εκδρομή στο Ξυλιάτο και μου φάνηκε λίγο επικίνδυνος καθώς δεν είδα κάπου να έχει εύκολη πρόσβαση. Φυσικά είδα κάποιους να ψαρεύουν στο μόνο μέρος που απαγορεύεται.
Επίσης κανένα site με πληροφορίες για το ψάρεμα για πολύ αρχαρίους θα ήταν ευπρόσδεκτες.
Για να καταλάβατε χρειάστηκα 2 ώρες στο youtube μέχρι να καταλάβω πως χρησιμοποιώ το stoper!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
fISHANDCHIPS
Γεια σου φίλε ... Αλλο φράγμα που μπορείς να δοκιμασεις είναι ο Διποταμος ... Πιθανόν να πάω αύριο ... Αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνο σου σε προσωπικό μήνυμα να μίλησουμε ... Και να πάμε μαζί είτε αύριο είτε κάποια άλλη φορα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
αν εχει κανενα αυριο αθκιασερο να στειλει μηνυμα για κανενα ψαρεμα σε φρακτη
Esox Lucius
έτσι έτσι ! Αχόρταγο ψάρι..... δεν αφηνει ΤΙΠΟΤΕ