Εψές έκαμα το πρώτον μου c&r σε θαλασσινό λαβράκι

επεία που τες 8:30... εδοκίμασα καμπόσα ψαράκια... 3 χρώματα husky jerk, x-rap, ambu garsia terminator, yozuri (αθερινούες), ronthompson τζαι ούτε τσιμπιά....ήταν να πελλάνω διότι κάθε λίγο είσχεν χτυπίματα μέστα πόδια μου, στο τέλος εδοκείμασα ένα που τα ψαράκια του Ντίνου_http://
www.aglermania.com/ έναν που τα
sebile Koolie Minnow 118 FT το γαλαζούιν...πρώτη ρηξιά τζαι το ψάρι ήταν πάνο, γίρο στα 600-800γρ... δυστιχός εν έβρησκα την φοτωγραφική την ώρα που έφεφκα τζαι εν επείρα, ήθελα να το φκάλω να δείτε πόθθεν επιάστικεν, μηλούμεν έδοκεν πάνο με μούτρα, επιάστηκεν όσον πιο καλά εμπορούσεν
Η φάση ούλλη ήταν μετά.... πούταν να ρήξω το ψάρι πίσο

ήμουν με 2 φίλους, τον Μάριο "φυσικό" τζαι Αντρίκκο... μόλις εφκείκεν άρκεψα να μουρμουρώ ότι εξίασα την φότ/κη, τζαι λαλεί μου ο Μ...ε φκάλλεις το πούννα πάεις έσσο

ε φίλε, λαλό του, μα εγώ πιον εντζαι
σκοτώνω ψάρκα....
τζαι το τί σηζήτηση ακολούθησεν νομίζω μπορείτε να φανταστείτε... ήταν κάτι σαν τες φάσεις με τους ροσσοπόντιους που σε θωρούν να αφίνεις πίσω ελεύθερο πέντε κιλά κυπρίνο τζαι θέλουν να πεχτούν

θα πάω τζαι πόψε πάλε να δοκιμάσω τζαι τα άλλα σεμπίλ.... αν θέλει κανένας να έρτει, πιάστε κανέναν τηλ τζαι εν πολλά τα λαβράκια, τζαι πιο μεγάλα που τζίνον πόφκαλα....