ASPROKREMOS
Re: ASPROKREMOS
8a pao egw avrio re file. 8a milisoume sto til
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Champi call me.caveman wrote:8a pao egw avrio re file. 8a milisoume sto til
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ένα μεγάλο εuχαrisτο στον Mario K και τον Χαμπή για την επιτυχή προσπάθεια τους για αφαίρεση τον δικτύων σε ένα πολύ απόκρημνο σημείο. Respect!
C&R wrote:Ένα μεγάλο εuχαrisτο στον Mario K και τον Χαμπή για την επιτυχή προσπάθεια τους για αφαίρεση τον δικτύων σε ένα πολύ απόκρημνο σημείο. Respect!

Τα λόγια είναι περιττά.
no whey no gain
- (CyBasser)
C&R wrote:Ένα μεγάλο εuχαrisτο στον Mario K και τον Χαμπή για την επιτυχή προσπάθεια τους για αφαίρεση τον δικτύων σε ένα πολύ απόκρημνο σημείο. Respect!
RESPECT X 1000

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Ενημερώστε μας παιδιά. Είχε ψάρια πάνω? Με τους παράνομους τι έγινε τελικά?
catch and release
Εν θέλετε να ξέρετε κοπέλλια, εννα σας γυρίσει ο τράσχιλος!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- plenom'metatopsarem?
άκουσα κάτι φίλε Χαμπή τζιαι εν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
μπράβο σας για την προσπάθεια πάντως!!!

μπράβο σας για την προσπάθεια πάντως!!!
way 2 go guys!!!!! thanks!!!!
Παιθκιά να χαρείτε όπου δείτε δίχτια κάμνετε αμέσως καταγγελία και να επιμένετε μέχρι να έρτουν. Αν είστε και 2-3 άτομα φκάλτε τα και σχίστετα! Η ζημιά που γίνεται είναι τεράστια
.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
Ασπρ'οκρεμο έφκαλα 2 φορές και κατέστρεψα δίχτυα όταν ήμουν Πάφο,MariosK wrote:Παιθκιά να χαρείτε όπου δείτε δίχτια κάμνετε αμέσως καταγγελία και να επιμένετε μέχρι να έρτουν. Αν είστε και 2-3 άτομα φκάλτε τα και σχίστετα! Η ζημιά που γίνεται είναι τεράστια.
τη μια φορά μάλιστα ήταν τεράστιο κομμάτι!!! έχασα ΟΛΟ το απόγευμα καταστρέφοντάς τα!
και τις δύο φορές δεξιά όπως στεκόμαστε στον πάγκο και κοιτάζουμε το νερό.
Μπράβο Φοίβο , κάπου εκεί βρέθηκαν και τα προκτεσινα.plenom'metatopsarem? wrote:Ασπρ'οκρεμο έφκαλα 2 φορές και κατέστρεψα δίχτυα όταν ήμουν Πάφο,MariosK wrote:Παιθκιά να χαρείτε όπου δείτε δίχτια κάμνετε αμέσως καταγγελία και να επιμένετε μέχρι να έρτουν. Αν είστε και 2-3 άτομα φκάλτε τα και σχίστετα! Η ζημιά που γίνεται είναι τεράστια.
τη μια φορά μάλιστα ήταν τεράστιο κομμάτι!!! έχασα ΟΛΟ το απόγευμα καταστρέφοντάς τα!
και τις δύο φορές δεξιά όπως στεκόμαστε στον πάγκο και κοιτάζουμε το νερό.
- plenom'metatopsarem?
αν ρωτάς για τα δικά μου..ευτυχώς ΟΧΙ!!!!!!!!apsavvas wrote:υπηρχαν ψαρια πανω?
το μεγαλο ήταν σχεδόν αχρησιμοποίητο!!! υπολογίζω να είχε μπει μια, δύο μέρες πριν.
η αποροία μου, (αφού λέτε πως εκεί βρέθηκαν και τα προχθεσινά) πως σκατά τα μετέφεραν εκεί!
Φαίνεται πως έβαζαν από παλιότερα δίκτυα εκεί γιατί βρήκα και απομεινάρια από παλιότερα δίκτυα!
Το κακό είναι πως επάλευκα μόνος μου να τα σκίσω και να τα καταστρέψω ολόκληρο απόγευμα μες το λάλλαρο, αφού ο ΜάριοςΚ δεν βοήθησε καθόλου! (αστιεύομαι, τον Μάριο δεν τον ήξερα τότε!)

Το άλλο κακό είναι πως σκεφτόμουν ότι ήταν επικίνδυνο τζίνο που έκαμνα,γιατί ήμουν μόνος μου και σίγουρα αυτοί που τα έβαλαν, αποκλείεται να είναι τα καλύτερα παιδιά!!!!
Αποκλείετε το ενδεχόμενο να έβαλα βάρκα και να το έκαναν? Επειδή ακούστηκε ότι βάζουν κ βάρκες μέσα. Που φτάσαμε.
The only source of knowledge is experience