largemouth wrote:Να βαλουμε αυριο![]()

άτε...καρτερούμεν!!!!
largemouth wrote:Να βαλουμε αυριο![]()
φίλε, ειδοποίησες αστυνομία?!Στάθης wrote:Σήμερα το απόγευμα πήγα πρώτη φορά για ψάρεμα σε φράκτη από τη δεκαετία του '90.
Πήγα Ταμασό, εκεί που έγινε ο καθαρισμός.
Ανάμικτα αισθήματα.
Από τη μια πήρα το πρώτο μου μεγαλόστομο (1.050) γρ.
Εκατάλαβα γιατί ο Ρολάνδος (et al.) πίνουν νερό στο όνομα του.![]()
Πολύ τσαμπουκά ο μικρός.![]()
Από την άλλη, τα σκουπίδια όχι μόνο αναπληρώθηκαν, αλλά και πλήθυναν.
Πήρα δίκτυσε μια βολή.
Ο φράκτης ψαρέυεται νύκτα. Μια παρέα από σλαβόφωνους έστησαν σκηνή για να διανυκτερεύσουν εκεί με τα καλάμια τους. Και μιλάμε για καλάμια, όχι καλάμι.
Όπως είδα τη σκηνή εσκέφτηκα ότι τούτοι πρέπει να πωλούν λοκμάδες, αλλά εν τέλει, πρέπει να εν fish&chips που επουλούσαν.![]()
Κάτι κοπέλια ήρταν με τις γουρούνες και βγήκαν σε ένα ύψωμα απέναντι μου και άρχισαν τις φωνές, σαν τους γίββωνες, για να τους δώκω σημασία. Μόνο σκ... εμεινε να σύρουν.
Ε, εγύρισα είδα τους, ικανοποιηθήκαν τζιαι εφύαν. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία, τα κίνητρα ή σκεπτικό τους, αλλά whatever rocks their boat.![]()
Μια άλλη παρέα σλαβόφωνοι, άρχισαν να πλησιάζουν εκεί που στεκόμουνα και άρχισαν να πετούν πέτρες στο νερό. Λάθος. Όχι πέτρες. Χογλακόροτσους.
Εδίπλωσα τα τζιαι έφυα, μαλλον ήταν τούτος ο σκοπός τους.![]()
Πάμε καλά.
για το κινητό σίγουρα είμαι ο τελευταίος που θα σε κατηγορήσει, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να το ξεφορτωθώ!!!!!!!!Στάθης wrote:Όχι Φοίβο, εν έτει 2011 δεν έχω κινητό!
Λίγες οι φορές που το χρειάστηκα, πολλές οι φορές που δεν...
έτσι!MARIOS 1994 wrote:απλος πιενε καμνε το ψαρεμα σου τσιε μεν ασχολισε μαζι τους τσιε που εναφις καταγκελις τους
Εσένα εξιγράψαμεν σε ρε! Άκου τζίγκιν τζαι πελλάρες.... ΄΄Ενα εν το ψάρεμα τζαι εξίχασες το, άσχετα αννεν εξω που την πόρτα σου!MariosK wrote:![]()
Επεθύμησα τζε γω πολλά να κάμω έτσι ψάρεμα ρε φίλε αλλά τούτη η καταραμένη η jiggiasi που εκόλλησα εν με αφήνει να πνάσω![]()
![]()
. Αλόπος εν να τους γελάσω το άλλο Σ/Κ αν μείνω Πάφο.
Ωραία τα μωρά σου ρε Μεγαλόστομε. Αν επιτρέπεται από που? Άρεσε μου πολλά η φυσική τους κατάσταση...largemouth wrote:Δυο απ τα μωρα
Λιγη βοηθεια μα το resize
Rolando μου επειδή δεν μιλώ δεν σημαίνει οτι εν πάω τζίολας(CyBasser) wrote:Εσένα εξιγράψαμεν σε ρε! Άκου τζίγκιν τζαι πελλάρες.... ΄΄Ενα εν το ψάρεμα τζαι εξίχασες το, άσχετα αννεν εξω που την πόρτα σου!MariosK wrote:![]()
Επεθύμησα τζε γω πολλά να κάμω έτσι ψάρεμα ρε φίλε αλλά τούτη η καταραμένη η jiggiasi που εκόλλησα εν με αφήνει να πνάσω![]()
![]()
Εν καλα τα λαβρακια αλλα εν πολλα μιτσια ψαρκα τα γεριμα..εψες εβλεπα ονοιρα οτι εκαμνα double με περκες του νειλου... ε μαριε εννα μας παρεις κανενα jigging τωρα που εγινες guru πανω στην τεχνηκη?MariosK wrote:![]()
![]()