Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

plenom'metatopsarem?

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by plenom'metatopsarem? »

largemouth wrote:Να βαλουμε αυριο :lol: :lol:
:)
άτε...καρτερούμεν!!!!

caveman

Post by caveman »

Μπράβο ρε λεβέντηηηη!! :mrgreen:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Στάθης

Post by Στάθης »

Σήμερα το απόγευμα πήγα πρώτη φορά για ψάρεμα σε φράκτη από τη δεκαετία του '90.
Πήγα Ταμασό, εκεί που έγινε ο καθαρισμός.
Ανάμικτα αισθήματα.

Από τη μια πήρα το πρώτο μου μεγαλόστομο (1.050) γρ.
Εκατάλαβα γιατί ο Ρολάνδος (et al.) πίνουν νερό στο όνομα του. :lol:
Πολύ τσαμπουκά ο μικρός. 8-)

Από την άλλη, τα σκουπίδια όχι μόνο αναπληρώθηκαν, αλλά και πλήθυναν.

Πήρα δίκτυ :shock: σε μια βολή.

Ο φράκτης ψαρέυεται νύκτα. Μια παρέα από σλαβόφωνους έστησαν σκηνή για να διανυκτερεύσουν εκεί με τα καλάμια τους. Και μιλάμε για καλάμια, όχι καλάμι.
Όπως είδα τη σκηνή εσκέφτηκα ότι τούτοι πρέπει να πωλούν λοκμάδες, αλλά εν τέλει, πρέπει να εν fish&chips που επουλούσαν. :lol:

Κάτι κοπέλια ήρταν με τις γουρούνες και βγήκαν σε ένα ύψωμα απέναντι μου και άρχισαν τις φωνές, σαν τους γίββωνες, για να τους δώκω σημασία. Μόνο σκ... εμεινε να σύρουν.
Ε, εγύρισα είδα τους, ικανοποιηθήκαν τζιαι εφύαν. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία, τα κίνητρα ή σκεπτικό τους, αλλά whatever rocks their boat. :?

Μια άλλη παρέα σλαβόφωνοι, άρχισαν να πλησιάζουν εκεί που στεκόμουνα και άρχισαν να πετούν πέτρες στο νερό. Λάθος. Όχι πέτρες. Χογλακόροτσους.
Εδίπλωσα τα τζιαι έφυα, μαλλον ήταν τούτος ο σκοπός τους. :?

Πάμε καλά.
no whey no gain

Greg

Post by Greg »

πρεπει να εχει νευρα που ατσαλι και να εισαι αποκτηνομενος ως το αμην πλεον για να πηγαινεις 'ψαρεμα' στα γλυκα νερα ''κυπρο''.... ή να κουβαλας μαζι σου περιστροφο οπως καμνουν μερικοι αμερικανοι στο bass fishing
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

Στάθης wrote:Σήμερα το απόγευμα πήγα πρώτη φορά για ψάρεμα σε φράκτη από τη δεκαετία του '90.
Πήγα Ταμασό, εκεί που έγινε ο καθαρισμός.
Ανάμικτα αισθήματα.

Από τη μια πήρα το πρώτο μου μεγαλόστομο (1.050) γρ.
Εκατάλαβα γιατί ο Ρολάνδος (et al.) πίνουν νερό στο όνομα του. :lol:
Πολύ τσαμπουκά ο μικρός. 8-)

Από την άλλη, τα σκουπίδια όχι μόνο αναπληρώθηκαν, αλλά και πλήθυναν.

Πήρα δίκτυ :shock: σε μια βολή.

Ο φράκτης ψαρέυεται νύκτα. Μια παρέα από σλαβόφωνους έστησαν σκηνή για να διανυκτερεύσουν εκεί με τα καλάμια τους. Και μιλάμε για καλάμια, όχι καλάμι.
Όπως είδα τη σκηνή εσκέφτηκα ότι τούτοι πρέπει να πωλούν λοκμάδες, αλλά εν τέλει, πρέπει να εν fish&chips που επουλούσαν. :lol:

Κάτι κοπέλια ήρταν με τις γουρούνες και βγήκαν σε ένα ύψωμα απέναντι μου και άρχισαν τις φωνές, σαν τους γίββωνες, για να τους δώκω σημασία. Μόνο σκ... εμεινε να σύρουν.
Ε, εγύρισα είδα τους, ικανοποιηθήκαν τζιαι εφύαν. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία, τα κίνητρα ή σκεπτικό τους, αλλά whatever rocks their boat. :?

Μια άλλη παρέα σλαβόφωνοι, άρχισαν να πλησιάζουν εκεί που στεκόμουνα και άρχισαν να πετούν πέτρες στο νερό. Λάθος. Όχι πέτρες. Χογλακόροτσους.
Εδίπλωσα τα τζιαι έφυα, μαλλον ήταν τούτος ο σκοπός τους. :?

Πάμε καλά.
φίλε, ειδοποίησες αστυνομία?!

MARIOS 1994

Post by MARIOS 1994 »

απλος πιενε καμνε το ψαρεμα σου τσιε μεν ασχολισε μαζι τους τσιε που εναφις καταγκελις τους

Στάθης

Post by Στάθης »

Όχι Φοίβο, εν έτει 2011 δεν έχω κινητό! :shifty:
Λίγες οι φορές που το χρειάστηκα, πολλές οι φορές που δεν...
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

Στάθης wrote:Όχι Φοίβο, εν έτει 2011 δεν έχω κινητό! :shifty:
Λίγες οι φορές που το χρειάστηκα, πολλές οι φορές που δεν...
για το κινητό σίγουρα είμαι ο τελευταίος που θα σε κατηγορήσει, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να το ξεφορτωθώ!!!!!!!!
μια χαρά ζούσα πριν λίγα χρόνια χωρίς το παλιοκινητό!
αλλα σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ΠΟΛΥ χρησιμο!!!

plenom'metatopsarem?

MARIOS 1994 wrote:απλος πιενε καμνε το ψαρεμα σου τσιε μεν ασχολισε μαζι τους τσιε που εναφις καταγκελις τους
έτσι!

admin
Site Admin

Post by admin »

Χθές Κυριακή αποφάσισα να κάνω ένα ψάρεμα relax το οποίο έχει πάρα πολύ καιρό να κάνω. Έτσι πήρα το Εγγλέζικο μου πασμό, πικατίνι, τον θέρμο μου με τον καφέ μου, τον Εγγλέζο μου (Mackellow :D ) και πήγαμε Γερμασόγεια. Ξεκινήσαμε ένα άτυπο διαγωνισμό catch and release ο οποίος διάρκεσε 3 ώρες. Το σκόρ 47-39 έδερε με αλλά εψάρεφκε με πολύ πολύ μικρό αγγίστρι . Δέν μας πέθανε ούτε ένα ψάρι . Τα περισσότερα κοκκινόφτερα και ηλιόψαρα όλα μικρού μεγέθους. Κάτι αράπηδες δίπλα μας ήρταν με κάτι καλάμια του casting και μια ανντένα και επροσπαθούσαν απεγνωσμένα να πιάσουν κάτι . Αλλά τρίςς ώρες εβλέπαν μας που επιάναμε και ερίχναμε πίσω και ετρέχαν τα σάλια τους :lol: :lol: :lol: Πάντος απόλαυσα το
Attachments
iliopsaro.JPG
iliopsaro.JPG (69.18 KiB) Viewed 4762 times
eggleziko.JPG
eggleziko.JPG (59.27 KiB) Viewed 4779 times

MariosK

Post by MariosK »

:clap:

Επεθύμησα τζε γω πολλά να κάμω έτσι ψάρεμα ρε φίλε αλλά τούτη η καταραμένη η jiggiasi που εκόλλησα εν με αφήνει να πνάσω :lol: :lol: :lol:. Αλόπος εν να τους γελάσω το άλλο Σ/Κ αν μείνω Πάφο.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote::clap:

Επεθύμησα τζε γω πολλά να κάμω έτσι ψάρεμα ρε φίλε αλλά τούτη η καταραμένη η jiggiasi που εκόλλησα εν με αφήνει να πνάσω :lol: :lol: :lol:. Αλόπος εν να τους γελάσω το άλλο Σ/Κ αν μείνω Πάφο.
Εσένα εξιγράψαμεν σε ρε! Άκου τζίγκιν τζαι πελλάρες.... ΄΄Ενα εν το ψάρεμα τζαι εξίχασες το, άσχετα αννεν εξω που την πόρτα σου!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

largemouth wrote:Δυο απ τα μωρα

Λιγη βοηθεια μα το resize
Ωραία τα μωρά σου ρε Μεγαλόστομε. Αν επιτρέπεται από που? Άρεσε μου πολλά η φυσική τους κατάσταση...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

(CyBasser) wrote:

Εσένα εξιγράψαμεν σε ρε! Άκου τζίγκιν τζαι πελλάρες.... ΄΄Ενα εν το ψάρεμα τζαι εξίχασες το, άσχετα αννεν εξω που την πόρτα σου!
Rolando μου επειδή δεν μιλώ δεν σημαίνει οτι εν πάω τζίολας :wink:. Άλλωστε εψάρεψα τουλάχιστο διπλάσιες, μεν πω τριπλάσιες :oops: , φορές που εσέναν λαβράκι τον τελευταίο χρόνο αφού όπως πολλά σωστά είπες εν έξω που το σπίτι μου αλλά δεν εβαρκούμουν να κάμω και μικρά ταξιδάκια μέχρι Κούρη, Ευρέτου, Ταμασσό κ.τ.λ.

Οπότε αν θέτεις θέμα διαγραφείς εν νομίζω να σε συμφέρει :lol:.

Τζίνο που πεθύμησα είναι να στήσω την καρεκλούα μου το εγγλέζικο μου το σαντουιτσούι μου δίπλα με το νερό μου τζε να κάτσω τζιαμέ 3-4 ώρες τζιας μεν πιάσω τίποτε :P.

Greg

Post by Greg »

Εν καλα τα λαβρακια αλλα εν πολλα μιτσια ψαρκα τα γεριμα..εψες εβλεπα ονοιρα οτι εκαμνα double με περκες του νειλου... ε μαριε εννα μας παρεις κανενα jigging τωρα που εγινες guru πανω στην τεχνηκη?
Esox Lucius

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”