!
καρτερούμε, καρτερούμε!!!!caveman wrote:....επία να πάρω εκδίκηση που τους κάττους...... ήβρα τζαι τον παρέαν το Ήβο έκατσα μαζίν τους...
Εν μου επολλο άρεσεν το σημείο αλλά έμεινα... καμιά 5-6 μέτρα βάθος, έπιασα ένα κυπρινάκι μισό κιλό, εχτύπησεν ο Ήβο έναν κυπρίνο 3.250κλ
Τα ψαροδώλια τίποτε τίποτε τίποτε, ήταν να σπάσω!
Επίεν 13:00 η ώρα οπώταν αποφάσισα να αλλάξω σημείο, επία πιο πίσω, έριξα το πρώτο καλάμι έκαμεν σχεδών ένα λεπτό να πιάσει πάτο![]()
Πολλά ωραία λαλώ τζαι πάω να σάσω το δεύτερο... εν επρόλαβα τζαι άρπαξεν το δόλωμα ο κάττος!!! Ποτζι ποδά, κουτσά στραβά εκατάφερα τον(εν μες το ψυγείο τζαι μαρινάρετε) 2 και κάτι ψηλά
Σάζω δόλωση(η τελευταία) βολή-στήσημο-καμπανούι τζαι πάω να σάσω το άλλο καλάμι που είχα για τους κυπρίνους..... εν επρόλαβα... ΕΠΙΑΝ ΜΕ!!!
Εν τον έπιασα, έπιασεν με τζίνος!!!επάεννεν όπου ήθελεν το κτήνος, δεν εκουμαντάρετουν ως που εμπήκεν κάπου εκοράτζισεν...
Φώτος μετά(όταν μου τες στίλει ο Ήβο), για κάποιο λόγο δεν αύκεν η φωτογραφική μου
Άμα το πρώτο της χρονιάς εν κυπρίνος... σημαίνει θα είναι πολλά γώνιμη και πλούσια χρονιά!!!(έτσι ελπίζω τουλάχιστον)C&R wrote:Μπράβο Χαμπή, έκαμες καλή αρχή.
Καλή χρονια σε όλους!!
caveman wrote:Εφκήκεν σήμερα από τον φίλο Μαρτίν Αλεξάντροφ ένας κυπρίνος τέρας!
14.900 κιλά
Πραγματικό θηρίο! Πολλά μακρύ τζαι πασιύ ψάρι!!
Μετά από το ζύγησμα και την απαρέτιτη φωτογράφιση αφέθην πίσω ζωντανός!
Πραγματηκά..... τα σέβη μου, σε έναν τόσο άξιο ψαρά!! Πραγματηκά άξιζεν το!!
![]()
![]()
Να τον ρωτήσω... αν μου το επιτρέπει να ποστάρω καμιά που τες φώτο με το τέρας
14.900!!!!caveman wrote:Εφκήκεν σήμερα από τον φίλο Μαρτίν Αλεξάντροφ ένας κυπρίνος τέρας!
14.900 κιλά
![]()
![]()
Μπραβο και respect για το C&R!caveman wrote:Εφκήκεν σήμερα από τον φίλο Μαρτίν Αλεξάντροφ ένας κυπρίνος τέρας!
14.900 κιλά
![]()
![]()