Εμαθαν οι "φυλες" να τα πιαννουν

Το δίχτυ τελικά ευκήκε που την Καλαβασό!caveman wrote:Καλημέρα σε όλους μας!
Θέλω να κάμω αναφορά τζιαι να συγχαρώ το τμήμα αλιείας Λεμεσού που εχτές ανταποκρίθηκε ταχύτατα σε κλήση μου για δίχτυα στο φράγμα Γερμασόγειας!
Τελικά δίχτυα δεν ήβραμε αλλά σίγουρα κάτι ύποπτο εκάμναν 3 Τσιγγάνοι της Ρουμανίας με τα σόβρακα μες το νερό...! Any ways, το ΤΑΘΕ ανταποκρίθηκε τζιαι εκάμαν και ελέγχους σε όσους ψαράδες ήβραν στο φράγμα![]()
![]()
Εχτές ήταν σε εξέληξη και ομαδική επιχήριση λειτουργών του ΤΑΘΕ με λειτουργούς του ΤΑΥ για ανάσυρση διχτύων που το φράγμα της Καλαβασού!![]()
![]()
Εγώ προσωπικά θέλω να τους ευχαριστήσω πολλά και υπενθημίζω για ακόμα μια φορά την ανάγκη για ετοιμότητα και επαγρήπνιση!! Να έχετε όλοι σας τα νούμερα του ΤΑΘΕ στα κινητά σας τηλέφωνα, όποτε δείτε παρανομία να τηλεφωνάτε αμέσος και στο ΤΑΘΕ και στην Αστυνομία, και στο Τμήμα Δασών όταν βλέπετε άναμμα φωτιάς!!!
Πάσειν στην Κυβέρνηση, μπένουν σε μια μαγική μηχανή που ονομάζεται ΚΟΜΜΑΤΟΣΣΙΗΛΛΑ και μετατρέπονται σε πανέμορφα αλιευτικά καταφύγια με μπάρες και κλειδωμένες γλύστρες και χώρο για μόνο 5 επαγγελματίες που αν θέλει ο Θεός μπορεί να φκάλουν δέκα φορές το χρόνο (που τις 365) αξιόλογη ποσότητα ψαρκού, μινερούθκια, γόπες, μπαρπούνια τζε κουρκούνες, για να μπορέσει να πουληθεί στην αγορά...Greg wrote:Απορω οι δικοι μας αχρηστοι / αμορφωτοι που εχουμε στο τμημα μα.....ς τι καμουν με τα λεφτα μας ?
Ποιός, που, πως και πότε εξέφυγε? Τι εννοείς?MariosK wrote:Εξεφύγετε... Εκάμναν τα και κάμνουν τα ακόμα και κυπραίοι... Όταν εγώ λέω δεν θέλω να ψαρεύκω στο spawning φκάλετε με πελλό... Έτα τζιαμέ ούλλα τωρά....
Το θέμα είναι ένα, "αστυνόμευση". Και μετά τα άλλα ούλα, κανονισμοί, ανάπτυξη κ.τ.λ... Άτε κανεί γιατί επιάαν με τα νεύρα!
Το Τ.Α.Θ.Ε. δεν είναι Ταμείο Θήρας!Greg wrote: τι καμουν με τα λεφτα μας ?
Ε πως δεν έχει ρε φίλε??? Δεν παίζει ρόλο η αστυνόμευση με το να μην επιτρέπει ο κανονισμός τεθκιες καταστάσεις?caveman wrote:Τι ρόλο παίζει η αστυνόμευση στην υπόθεση μας, αφού εν κάτι νόμιμο που εκάμναν προχτές οι ράτσες(?)τζίνον που λέω εγώ τωρά είναι πως τούτο πρέπει να αλλάξει! Δεν πρέπει να επητρέπει ο κανονισμός τέθκιες καταστάσεις για να μπορούμε τζιαι μεις να καταγκέλλουμε!