"Περί Aνέμων και Yδάτων"

EVANTHIS LOIZOU

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΤΙ εγινε δηλαδη :?:
Εμαθαν οι "φυλες" να τα πιαννουν :?: :evil: :evil: :evil: :evil:

C&R

Post by C&R »

Κανόνες καμνουμεν υπάρχει κάποιος να όμως να τους επιβάλει και να ελένξει την εφαρμογή τους?? Σκατ......

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Η πιο ευκολη εποχη να πιασεις μεγαλο λαυρακι ειναι τωρα. Λιγη βασικη γνωση τεχνικων να εχεις αμα δωσεις πανω τους ενα τα πιασεις. Δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Και νομοι να μπουν μονο εμεις θα τους εφαρμοζουμε που ετσι και αλλιως κανουμε catch and release

Στο ιδιο εργο θεατες...

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Όπως τα λέει ο Βύρωνας. Ό,τι και να περάσει που κοντά τους, το πιο πιθανό να το κτυπήσουν (εξαίρεση κάποια φράγματα που..."αργούν").

Κλειστοί φράκτες Μάρτιο-Απρίλη! Ψήφισα!

caveman

Post by caveman »

Είναι διαφορετικό ρε παιθκιά να μπορούμε να επέμβουμε σε μια κατάσταση υπερασπίζοντας τον κανονισμό και όχι απλός τα προσωπικα μας πιστεύω.

Να υπενθημίσω:
caveman wrote:Καλημέρα σε όλους μας!
Θέλω να κάμω αναφορά τζιαι να συγχαρώ το τμήμα αλιείας Λεμεσού που εχτές ανταποκρίθηκε ταχύτατα σε κλήση μου για δίχτυα στο φράγμα Γερμασόγειας!
Τελικά δίχτυα δεν ήβραμε αλλά σίγουρα κάτι ύποπτο εκάμναν 3 Τσιγγάνοι της Ρουμανίας με τα σόβρακα μες το νερό...! Any ways, το ΤΑΘΕ ανταποκρίθηκε τζιαι εκάμαν και ελέγχους σε όσους ψαράδες ήβραν στο φράγμα :clap: :clap:

Εχτές ήταν σε εξέληξη και ομαδική επιχήριση λειτουργών του ΤΑΘΕ με λειτουργούς του ΤΑΥ για ανάσυρση διχτύων που το φράγμα της Καλαβασού! :clap: :clap:

Εγώ προσωπικά θέλω να τους ευχαριστήσω πολλά και υπενθημίζω για ακόμα μια φορά την ανάγκη για ετοιμότητα και επαγρήπνιση!! Να έχετε όλοι σας τα νούμερα του ΤΑΘΕ στα κινητά σας τηλέφωνα, όποτε δείτε παρανομία να τηλεφωνάτε αμέσος και στο ΤΑΘΕ και στην Αστυνομία, και στο Τμήμα Δασών όταν βλέπετε άναμμα φωτιάς!!!
Το δίχτυ τελικά ευκήκε που την Καλαβασό!
Ήταν μισηνέτινο, 30 μέτρα και είχε μέσα 2 νεκρά λαβράκια και καμιά 20ρια κυπρίνους από 1.5κιλό μέχρι 5κιλά οι οποίοι ήταν όλοι ζωντανοί και αφέθηκαν πίσω.

Όταν γίνουντε οι καταγκελείες σωστά, ανταποκρίνουντε!
Εχτές εγώ έπιασα τους τηλ αλλά τι να κάμουν? Αφού οι πουσχτόρατσες δεν εκάμναν κάτι παράνομο... τούτο πρέπει να αλλάξει! Δεν πρέπει να είναι νόμιμη η κρεατοσυλλογή μανάδων εν περίοδο αναπαραγωγής.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

apsavvas

Post by apsavvas »

νομίζω πρέπει να ξεκινηση η λαθροθυρία ρατσών περκή τους ξελίψουμε.
The only source of knowledge is experience

MariosK

Post by MariosK »

Εξεφύγετε... Εκάμναν τα και κάμνουν τα ακόμα και κυπραίοι... Όταν εγώ λέω δεν θέλω να ψαρεύκω στο spawning φκάλετε με πελλό... Έτα τζιαμέ ούλλα τωρά....

Το θέμα είναι ένα, "αστυνόμευση". Και μετά τα άλλα ούλα, κανονισμοί, ανάπτυξη κ.τ.λ... Άτε κανεί γιατί επιάαν με τα νεύρα!

Greg

Post by Greg »

http://www.environment-agency.gov.uk/ho ... 06771.aspx

The maximum fine for fishing without a licence is £2,500. The maximum fine for poaching is £50,000
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

We rely on rod licence income to work with partners to protect and improve fisheries. Find out what we do with this money.....

Απορω οι δικοι μας αχρηστοι / αμορφωτοι που εχουμε στο τμημα μα.....ς τι καμουν με τα λεφτα μας ?
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:Απορω οι δικοι μας αχρηστοι / αμορφωτοι που εχουμε στο τμημα μα.....ς τι καμουν με τα λεφτα μας ?
Πάσειν στην Κυβέρνηση, μπένουν σε μια μαγική μηχανή που ονομάζεται ΚΟΜΜΑΤΟΣΣΙΗΛΛΑ και μετατρέπονται σε πανέμορφα αλιευτικά καταφύγια με μπάρες και κλειδωμένες γλύστρες και χώρο για μόνο 5 επαγγελματίες που αν θέλει ο Θεός μπορεί να φκάλουν δέκα φορές το χρόνο (που τις 365) αξιόλογη ποσότητα ψαρκού, μινερούθκια, γόπες, μπαρπούνια τζε κουρκούνες, για να μπορέσει να πουληθεί στην αγορά...

caveman

Post by caveman »

MariosK wrote:Εξεφύγετε... Εκάμναν τα και κάμνουν τα ακόμα και κυπραίοι... Όταν εγώ λέω δεν θέλω να ψαρεύκω στο spawning φκάλετε με πελλό... Έτα τζιαμέ ούλλα τωρά....

Το θέμα είναι ένα, "αστυνόμευση". Και μετά τα άλλα ούλα, κανονισμοί, ανάπτυξη κ.τ.λ... Άτε κανεί γιατί επιάαν με τα νεύρα!
Ποιός, που, πως και πότε εξέφυγε? Τι εννοείς?
Τι σχέση έχει εάν δεν θέλεις εσύ να ψαρεύεις την εποχή που γενούν? Τζιαι τι ρόλο παίζει στην υπόθεση μας?
Τι ρόλο παίζει η αστυνόμευση στην υπόθεση μας, αφού εν κάτι νόμιμο που εκάμναν προχτές οι ράτσες(?) :arrow: τζίνον που λέω εγώ τωρά είναι πως τούτο πρέπει να αλλάξει! Δεν πρέπει να επητρέπει ο κανονισμός τέθκιες καταστάσεις για να μπορούμε τζιαι μεις να καταγκέλλουμε!
Greg wrote: τι καμουν με τα λεφτα μας ?
Το Τ.Α.Θ.Ε. δεν είναι Ταμείο Θήρας!
Όλα τα λευτά που τις άδειες, τα προστίματα κτλ παν στο ταμείο του κράτους.

Το Τ.Α.Θ.Ε. έχει συγκεκριμένο προυπολογισμό(τον οποίο όμως δεν δημοσιεύουν) που το κράτος.
Άμα αποφασίσουν ποττέ να δημοσιεύσουν τον προϋπολογογισμόν τους, τότε θα μάθουμε τζιαι μεις πόσα λευτά πιάνουν τζιαι που παν τα λευτά του κοσμάκι....

Εάν επροσέξατε, έκαμα για δεύτερη φορά ποστ, το γεγονός ότι που την πρώτη φορά που έκαμα καταγκελία φέτος, ήρταν αμέσος! Επίαν εφκάλαν δίχτυα που μες την Καλαβασό και γενικά ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ που έχουν υπέυθηνα για τους φράχτες βουρούν να προλάβουν! Οι ξιτιμασιές είναι τελείος περιττές και μόνο βλάφτουν! Ας δείξουμε λίγη συμπαράσταση σε τουν τα δύο-τρεια άτομα που δουλεύουν και πολλές φορές έρκουντε όταν τους καλούμε χωρίς να πιερόνουντε!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote:Τι ρόλο παίζει η αστυνόμευση στην υπόθεση μας, αφού εν κάτι νόμιμο που εκάμναν προχτές οι ράτσες(?) :arrow: τζίνον που λέω εγώ τωρά είναι πως τούτο πρέπει να αλλάξει! Δεν πρέπει να επητρέπει ο κανονισμός τέθκιες καταστάσεις για να μπορούμε τζιαι μεις να καταγκέλλουμε!
Ε πως δεν έχει ρε φίλε??? Δεν παίζει ρόλο η αστυνόμευση με το να μην επιτρέπει ο κανονισμός τεθκιες καταστάσεις?

Άτε τωρά να φάμεν 6 μήνες να τσακονούμαστε με το Τ.Α. τζε να καταφέρουμε να περάσει τούτος ο κανονισμός, με τον οποίο είμαι απόλυτα σύμφωνως, θα αλλάξει κάτι? Υπάρχει δεν υπάρχει κανονισμός αφού τα ίδια θα κάμνουν. Το να πρέπει να τους πίασεις τηλέφωνο για να έρτουν δεν λοέται αστυνόμευση (ασεν τζε τούτον όμως). Τις ώρες που εν είσαι εσύ τζιαμέ τζε στα άλλα 15 φράγματα που δεν μπορείς είσαι ταυτόχρονα το ίδιο πράμα γίνεται κάποια μέρα, κάποια ώρα, κάποια εποχή...

Το εξεφύγετε πάει σε κάποια ακραία ρατσιστικά σχόλια, όχι απαραίτητα δικά σου...

Τζε το τι σχέση έχει με το να μεν θέλω να ψαρεφκω την εποχή που γεννούν με τούτο που έγινε θα τα πούμε που κοντά να σου εξηγήσω, έννεν κουβέντες του φόρουμ...

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

πρεπει να βρουμε τροπο να προωθησουμε το sport fishing σαν μεσο τουρισμου,καποιος πρεπει να εκμεταλευτει επαγγελματικα τους φραχτες.
Ας καμουν οι Ρωσσοι που ερχονται μια επιστολη διαμαρτυριας στο υπουργειο τουρισμου(Εφοσον ερχονται σαν τουριστες ουσιαστικα).Πρεπει να προσεγγισουμε διαφορετικα το θεμα περκι βρουμε μιαν ακρη και κερδισουμε ουλοι απο κατι.
Κριμα γιατι το μεγαλοστωμο ειναι χρυσορυχειο αν εκμεταλευτει σωστα

Greg

Post by Greg »

ηρταν πολλοι ρωσσοι μεγιστανες αγγελε με σκοπο να αξιοποιησουν αυτο που λες.. δυστηχως βρηκαν πορτες κλειστες, επηραν μας χαπαρι ποσο αχαπαροι ειμαστε και εξαφανιστηκαν
Esox Lucius

psarakas

Post by psarakas »

Κατι για να γελασουμε!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bwe_Roqp ... ata_player

Χαζιρι να μου ππεσει το κινητο μες το νερό!!!
catch and release

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”