"Περί Aνέμων και Yδάτων"

angiec

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by angiec »

Sailor wrote:Δυστυχως παιδια ημουν περασμενη βδομαδα Αχνα ειναι γεματο νεκρες τιλλαπιες ,μετριες και μεγαλες,διερωτουμαι αν επιβιωσουν καποιες.Σε αποσταση 200 μετρων μετρησα πανω απο 130 νεκρες στην οχθη.Ελπιζω καποιοι να τις μαζεψουν διοτι εςιναι αποκρουστικο το θεαμα

Σχετικά με το φράγμα της Άχνας και τα νεκρά ψάρια ,χθες έπιασα κουβέντα με έναν νεαρό ερ.ψαρά και όταν η κουβέντα ήρθε για τους φράχτες μου είπε για τα νεκρά ψάρια της Άχνας ,και ακόμα κάτι σημαντικό που πρέπει να ερευνηθεί. Κάποιος απο τους κατοίκους που παίρνει νερό έβαλε και φυτοφάρμακα ,και όταν έπαθε μια εμπλοκή και δεν έφερνε νερό στο χωράφι ,το νερό επιστρέφοντας πίσω έφερε μαζί του και τα φυτοφάρμακα .Τον ρώτησα αν το ανάφερε ,μου είπε ότι αντέδρασαν κάποιοι και ότι τηλεφώνησαν να έρθουν να πάρουν δείγματα απο το νερό ,....αλλά η κουβέντα έμεινε εκεί .Αν γνωρίζει ΚΑΝΕΝΑΣ για το θέμα η να το ερευνήσουμε με δείγματα για το χημείο

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Αν μπορω να εχω κατι περισσοτερο (ονομα κλπ) ΜΠΟΡΩ να μαθω ακριβως τι εγινε.
Παντως οι γεωργοι που παιρνουν νερο απο το συστημα δεν εχουν την δυνατοτητα να κανουν μολυνση. Δεν μπορει με τιποτα να γινει αντεπιστροφη του νερου στο Φραγμα.
Μονο καποιοι που ΚΛΕΒΟΥΝ νερο με απ'ευθειας σωληνα μεσα στο φραγμα. Απ'οτι ξερω ομως, κατα την διαρκεια των τελευταιων εργων δεν εμεινε τιποτε απο παρανομα λαστιχα.
Στειλτε μου Π.Μ. αν υπαρχει κατι.

angiec

Post by angiec »

Μόνο το όνομα του νεαρού ,αλλά πηγαίνει πολύ ταχτικά στην Άχνα με τους φίλους του ,και για να μου πεί ότι ηλθαν και έπιασαν και νερό για έλεγχο έχει βάση η κουβέντα του ,ίσως να ήταν κανένας όπως λες Ευάνθη από αυτούς που πιάνουν νερό παράνομα. Αν μάθω κάτι θα σου πώ .Δεν γίνεται να τους καλέσουμε να πάρουν δείγμα για έλεγχο και να ξέρουν από τι πέθαναν τόσα ψάρια? Μην τα ρίχνουμε όλα στο κρύο

MariosK

Post by MariosK »

Αν ήταν μόλυνση θα είχε και άλλα ψάρια νεκρά, όχι μόνο τιλλάπιες...

marios pafitis

Post by marios pafitis »

Κοπελια εσείς που κατέχετε παραπάνω σε τούντα θέματα εν σωστά που έστησα τούτο το παράμαλλο με τούντα αγκίστρια ???
Attachments
DSC_0053.JPG
DSC_0053.JPG (757.14 KiB) Viewed 4751 times

psarakas

Post by psarakas »

Χωρίς να είμαι ειδικός του drop shot νομίζω πως μια χαρά ένει.
catch and release

MariosK

Post by MariosK »

Παίξε πελλόν ρε Λάζαρε τζε να μεν αφήκει ψάρι τούτος :shhh:

MariosK

Post by MariosK »

marios pafitis wrote:Κοπελια εσείς που κατέχετε παραπάνω σε τούντα θέματα εν σωστά που έστησα τούτο το παράμαλλο με τούντα αγκίστρια ???
:P

Δοκίμασε να το κάμεις χωρίς στριφτόγυρο, με overhand knot :wink:

psarakas

Post by psarakas »

MariosK wrote:
marios pafitis wrote:Κοπελια εσείς που κατέχετε παραπάνω σε τούντα θέματα εν σωστά που έστησα τούτο το παράμαλλο με τούντα αγκίστρια ???

Ή palomar?
catch and release

MariosK

Post by MariosK »

MariosK wrote:

Tωρά είδα ότι το αγκίστρι εν μέσα στον στριφτόγυρο :?. Εν πατέντα δική σου όξα έτσι το εγόρασες?

MariosK

Post by MariosK »

psarakas wrote:
MariosK wrote:
Ή palomar?
Ναι εν το ίδιο που εννοούσα.

marios pafitis

Post by marios pafitis »

MariosK wrote: Tωρά είδα ότι το αγκίστρι εν μέσα στον στριφτόγυρο :?. Εν πατέντα δική σου όξα έτσι το εγόρασες?
έστειλε μου τα ένας bass master
Έχει κανένα το σαββατοκύριακο για προπόνηση τάχα ..
σκεφτούμε που να παο ακούω ότι πιάνου ψαρκα μονο εγώ εν έπιασα ακόμα ψάρι μες τα σηερκα μου :evil: :evil: :evil:

Greg

Post by Greg »

drop shot? respect...

ψαρκα φκαινουν, ειδικα μανες, το χασαπιο που ειδα σημερα ομως.. 20 χρονια εν το ξαναδα :evil:
Esox Lucius

psarakas

Post by psarakas »

:( ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ/ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΡΙΚΟ C&R ΜΑΡΤΗ ΑΠΡΙΛΗ? Κάποιες έστω μάνες θα γλυτώσουν
catch and release

caveman

Post by caveman »

psarakas wrote::( ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ/ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΡΙΚΟ C&R ΜΑΡΤΗ ΑΠΡΙΛΗ? Κάποιες έστω μάνες θα γλυτώσουν
Πλέων εν αργά για φέτος :evil: :evil: Άψαν τα γιέματα σήμερα! Μετά που τα όσα μου επεριέγραψε ο Γρηγόρης σήμερα νομίζω είναι άκρως σημαντικό να ζητήσουμε να μπει κανόνας που του χρόνου για υποχρεωτικό Catch and Release στα λαυράκια για τους μήνες Μάρτη και Απρίλλη.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”