Εσύ ετοιμάστου τζε να σε πάρω να σπάσεις καλάμια τζε να χάσεις ψάρκαsifu-nas wrote:σιγα σιγα κανει το καμπακκ!!!
2 βδομαδες
οοοοοοοοοοοοοο

Εσύ ετοιμάστου τζε να σε πάρω να σπάσεις καλάμια τζε να χάσεις ψάρκαsifu-nas wrote:σιγα σιγα κανει το καμπακκ!!!
2 βδομαδες
οοοοοοοοοοοοοο
Ρε Sifu-nas, εν παίζεσαι! Ο ΜάριοςΚ μιλά γενικά για ψάρια, εσύ απαντάς για λαβράκια! Ακριβώς τούτο που λέμε "υπάρχει ψάρεμα, και υπάρχει ψάρεμα λαβρακιού"!sifu-nas wrote:ωραια ειπα σου οτι θωρο ονειρα με το λαυρακα που έχασα πέρσυ.. μεγάλο αποθημενο!
Αφού εν άρρωστος ρε(CyBasser) wrote:Ρε Sifu-nas, εν παίζεσαι! Ο ΜάριοςΚ μιλά γενικά για ψάρια, εσύ απαντάς για λαβράκια! Ακριβώς τούτο που λέμε "υπάρχει ψάρεμα, και υπάρχει ψάρεμα λαβρακιού"!sifu-nas wrote:ωραια ειπα σου οτι θωρο ονειρα με το λαυρακα που έχασα πέρσυ.. μεγάλο αποθημενο!
Γίνεται να έρτω τζι εγώ?! Υπόσχομαι να είμαι στη σωστή περίοδο, στο σωστό μέρος!(CyBasser) wrote:Ρε Sifu-nas, εν παίζεσαι! Ο ΜάριοςΚ μιλά γενικά για ψάρια, εσύ απαντάς για λαβράκια! Ακριβώς τούτο που λέμε "υπάρχει ψάρεμα, και υπάρχει ψάρεμα λαβρακιού"!sifu-nas wrote:ωραια ειπα σου οτι θωρο ονειρα με το λαυρακα που έχασα πέρσυ.. μεγάλο αποθημενο!
Που λες, φέτος αν κάτσεις την σωστή περίοδο σου υπόσχομαι ότι θα φκάλουμε αυτά που θέλουμε με την μέθοδο που θέλουμε
Γίνεται, αλλά θέλει και σωστή μέθοδοplenom'metatopsarem? wrote:Γίνεται να έρτω τζι εγώ?! Υπόσχομαι να είμαι στη σωστή περίοδο, στο σωστό μέρος!(CyBasser) wrote:Ρε Sifu-nas, εν παίζεσαι! Ο ΜάριοςΚ μιλά γενικά για ψάρια, εσύ απαντάς για λαβράκια! Ακριβώς τούτο που λέμε "υπάρχει ψάρεμα, και υπάρχει ψάρεμα λαβρακιού"!sifu-nas wrote:ωραια ειπα σου οτι θωρο ονειρα με το λαυρακα που έχασα πέρσυ.. μεγάλο αποθημενο!
Που λες, φέτος αν κάτσεις την σωστή περίοδο σου υπόσχομαι ότι θα φκάλουμε αυτά που θέλουμε με την μέθοδο που θέλουμε
Δεν διαφωνώ, και μπορεί να είναι πιο εύκολο. Αλλά, το adrenaline rush με την συγκεκριμμένη μέθοδο δεν μπρεί να το αγγίξει τίποτε. Να σου θυμίσω μια περίσταση που το έζησες στην Ευρέτου ("έτο! Έτο! Έρκεται!" "Ξέρω το! Θωρώ το! Θωρώ το! Ααααα! Γ$%^*@#"!)C&R wrote:Φιλε εξήγα τους ανθρώπους ποσα στοιχίζει ο συγκεκριμένος τρόπος να μην τους πάρεις στο λαιμό σου. Aφιστους να ξεκινήσουν που τα βασικά πρώτα.
Μπορείς να πιάσεις μeγαλα λαβράκια με πολύ ποιο απλά δολώματα. Βλέπε predator και RBL!
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη φυσικά.
Ούλλον παράπονα ρε! πιάστε καμμιά δουλειά να έσιετε καθημερινές οφφ να μου κάμνετε παρέαν!gptochos wrote:Μπράβο ρε Ρολανδε!!!! Επήες όπως τον κρυφαλούπα και δεν είπες τίποτε ώστεΦοάσε άμπα τζαι βκάλω πιο μεγάλο που εσένα αλλώπως για αυτό εν λαλείς τίποτε
![]()
Το καλαμούι θωρώ εν το αποχωρίζεσαι! Εγινε ενα με το χέρι σου!
Μπράβο και εις ανώτερα!![]()
Όντως τώρα που το θυμικά ήταν το κάτι άλλο!(CyBasser) wrote:Διαφορετικά όπως είπες τα μεγάλα μπορεί να είναι και πιο εύκολα με συμβατικές μεθόδους...Δεν διαφωνώ, και μπορεί να είναι πιο εύκολο. Αλλά, το adrenaline rush με την συγκεκριμμένη μέθοδο δεν μπρεί να το αγγίξει τίποτε. Να σου θυμίσω μια περίσταση που το έζησες στην Ευρέτου ("έτο! Έτο! Έρκεται!" "Ξέρω το! Θωρώ το! Θωρώ το! Ααααα! Γ$%^*@#"!)C&R wrote:Φιλε εξήγα τους ανθρώπους ποσα στοιχίζει ο συγκεκριμένος τρόπος να μην τους πάρεις στο λαιμό σου. Aφιστους να ξεκινήσουν που τα βασικά πρώτα.
Μπορείς να πιάσεις μeγαλα λαβράκια με πολύ ποιο απλά δολώματα. Βλέπε predator και RBL!
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη φυσικά.![]()
![]()
![]()
Ο Sifu-nas έχει ήδη μπεί στην ιδέα και μάλιστα καλά! Ο Φοίβος έχει τα φόντα, θα έρθει μια φορά. κι αν του αρέσει θα κολλήσει το μικρόβιοΔιαφορετικά όπως σωστά είπες τα μεγάλα μπορεί να είναι το ίδιο, ή και πιο εύκολα με συμβατικές μεθόδους...
Ενας Ενας μεν κουγκιεστεεεε ε Σαββη να σε βαλω ποκσο που την πορτα να κοφκις εισιτιρια τζαι να καμνις face control!!apsavvas wrote:τελικα ολοι σας εχετε παραπονο απο το Τριφωνα?![]()
![]()
![]()
επιδη ξερω αλλο ενα που εχει
![]()
Νομιζω να ανιξουμε ενα θεμα ποιοι εχουν παραπονο προσωπικο με το Τριφωνα![]()
Παντα φιλικα εννοω τα λεγομενα μου .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tryfon wrote:Ενας Ενας μεν κουγκιεστεεεε ε Σαββη να σε βαλω ποκσο που την πορτα να κοφκις εισιτιρια τζαι να καμνις face control!!apsavvas wrote:τελικα ολοι σας εχετε παραπονο απο το Τριφωνα?![]()
![]()
![]()
επιδη ξερω αλλο ενα που εχει
![]()
Νομιζω να ανιξουμε ενα θεμα ποιοι εχουν παραπονο προσωπικο με το Τριφωνα![]()
Παντα φιλικα εννοω τα λεγομενα μου .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατηγορουμε Κατηγορουμε αλλα αγαπουμε ρε νιωθω το!!