Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

MariosK

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by MariosK »

sifu-nas wrote:σιγα σιγα κανει το καμπακκ!!!

:ugeek: 2 βδομαδες :dance: οοοοοοοοοοοοοο
Εσύ ετοιμάστου τζε να σε πάρω να σπάσεις καλάμια τζε να χάσεις ψάρκα :lol: :lol: :lol:. Έγινα expert το τελευταίο τρίμηνο :lol: :lol: :lol:

sifu-nas

Post by sifu-nas »

ωραια ειπα σου οτι θωρο ονειρα με το λαυρακα που έχασα πέρσυ.. μεγάλο αποθημενο! :drool:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

sifu-nas wrote:ωραια ειπα σου οτι θωρο ονειρα με το λαυρακα που έχασα πέρσυ.. μεγάλο αποθημενο! :drool:
Ρε Sifu-nas, εν παίζεσαι! Ο ΜάριοςΚ μιλά γενικά για ψάρια, εσύ απαντάς για λαβράκια! Ακριβώς τούτο που λέμε "υπάρχει ψάρεμα, και υπάρχει ψάρεμα λαβρακιού"!

Που λες, φέτος αν κάτσεις την σωστή περίοδο σου υπόσχομαι ότι θα φκάλουμε αυτά που θέλουμε με την μέθοδο που θέλουμε :wink:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

(CyBasser) wrote:
sifu-nas wrote:ωραια ειπα σου οτι θωρο ονειρα με το λαυρακα που έχασα πέρσυ.. μεγάλο αποθημενο! :drool:
Ρε Sifu-nas, εν παίζεσαι! Ο ΜάριοςΚ μιλά γενικά για ψάρια, εσύ απαντάς για λαβράκια! Ακριβώς τούτο που λέμε "υπάρχει ψάρεμα, και υπάρχει ψάρεμα λαβρακιού"!
Αφού εν άρρωστος ρε :P. Τζε οι θκιο σας μάλλον :D .

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

(CyBasser) wrote:

Που λες, φέτος αν κάτσεις την σωστή περίοδο σου υπόσχομαι ότι θα φκάλουμε αυτά που θέλουμε με την μέθοδο που θέλουμε :wink:
Γίνεται να έρτω τζι εγώ?! Υπόσχομαι να είμαι στη σωστή περίοδο, στο σωστό μέρος! :D

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

plenom'metatopsarem? wrote:
(CyBasser) wrote:

Γίνεται να έρτω τζι εγώ?! Υπόσχομαι να είμαι στη σωστή περίοδο, στο σωστό μέρος! :D
Γίνεται, αλλά θέλει και σωστή μέθοδο :wink: κι ο μόνος που ξέρω ότι επένδυσε πάνω της εν ο Σίφουνας :roll: :roll: :roll:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Που λες, φέτος αν κάτσεις την σωστή περίοδο σου υπόσχομαι ότι θα φκάλουμε αυτά που θέλουμε με την μέθοδο που θέλουμε :wink:[/quote]

Γίνεται να έρτω τζι εγώ?! Υπόσχομαι να είμαι στη σωστή περίοδο, στο σωστό μέρος! :D[/quote]
Γίνεται, αλλά θέλει και σωστή μέθοδο :wink: κι ο μόνος που ξέρω ότι επένδυσε πάνω της εν ο Σίφουνας :roll: :roll: :roll:[/quote]

ε, να δεν ενημερωθώ, πωσ εννα καταρτιστώ κατάλληλα για να συμμετάσχω?!
εκτός αν δεν θελετε να με παίξετε κι εμένα :D

C&R

Post by C&R »

Φιλε εξήγα τους ανθρώπους ποσα στοιχίζει ο συγκεκριμένος τρόπος να μην τους πάρεις στο λαιμό σου. Aφιστους να ξεκινήσουν που τα βασικά πρώτα.

Μπορείς να πιάσεις μeγαλα λαβράκια με πολύ ποιο απλά δολώματα. Βλέπε predator και RBL!

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη φυσικά.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Διαφορετικά όπως είπες τα μεγάλα μπορεί να είναι και πιο εύκολα με συμβατικές μεθόδους...
C&R wrote:Φιλε εξήγα τους ανθρώπους ποσα στοιχίζει ο συγκεκριμένος τρόπος να μην τους πάρεις στο λαιμό σου. Aφιστους να ξεκινήσουν που τα βασικά πρώτα.

Μπορείς να πιάσεις μeγαλα λαβράκια με πολύ ποιο απλά δολώματα. Βλέπε predator και RBL!

Δεν διαφωνώ, και μπορεί να είναι πιο εύκολο. Αλλά, το adrenaline rush με την συγκεκριμμένη μέθοδο δεν μπρεί να το αγγίξει τίποτε. Να σου θυμίσω μια περίσταση που το έζησες στην Ευρέτου ("έτο! Έτο! Έρκεται!" "Ξέρω το! Θωρώ το! Θωρώ το! Ααααα! Γ$%^*@#"!) :twisted: :twisted: :twisted:

Ο Sifu-nas έχει ήδη μπεί στην ιδέα και μάλιστα καλά! Ο Φοίβος έχει τα φόντα, θα έρθει μια φορά. κι αν του αρέσει θα κολλήσει το μικρόβιο :mrgreen: Διαφορετικά όπως σωστά είπες τα μεγάλα μπορεί να είναι το ίδιο, ή και πιο εύκολα με συμβατικές μεθόδους... :roll:

gptochos

Post by gptochos »

Μπράβο ρε Ρολανδε!!!! Επήες όπως τον κρυφαλούπα και δεν είπες τίποτε ώστε :lol: Φοάσε άμπα τζαι βκάλω πιο μεγάλο που εσένα αλλώπως για αυτό εν λαλείς τίποτε :D

Το καλαμούι θωρώ εν το αποχωρίζεσαι! Εγινε ενα με το χέρι σου!

Μπράβο και εις ανώτερα! :clap: :clap:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

gptochos wrote:Μπράβο ρε Ρολανδε!!!! Επήες όπως τον κρυφαλούπα και δεν είπες τίποτε ώστε :lol: Φοάσε άμπα τζαι βκάλω πιο μεγάλο που εσένα αλλώπως για αυτό εν λαλείς τίποτε :D

Το καλαμούι θωρώ εν το αποχωρίζεσαι! Εγινε ενα με το χέρι σου!

Μπράβο και εις ανώτερα! :clap: :clap:
Ούλλον παράπονα ρε! πιάστε καμμιά δουλειά να έσιετε καθημερινές οφφ να μου κάμνετε παρέαν!

Το καλαμούιν εννεν εκείνο που είδες, εν το μιτσιν (τρόπς του λέγειν) αρφούδιν του που εν έθελε ο Γρηγόρης. Για την δουλειά που το έθελα (να σύρνω τα δολώματα που μουρμουρα τζαι εν μου φέρνει ο Τρυφωνής :lol: :lol: :lol: ) κάμνει μια χαρά :P

apsavvas

Post by apsavvas »

τελικα ολοι σας εχετε παραπονο απο το Τριφωνα? :o :o :o :? επιδη ξερω αλλο ενα που εχει :o
Νομιζω να ανιξουμε ενα θεμα ποιοι εχουν παραπονο προσωπικο με το Τριφωνα :D

Παντα φιλικα εννοω τα λεγομενα μου .

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
The only source of knowledge is experience

C&R

Post by C&R »

(CyBasser) wrote:Διαφορετικά όπως είπες τα μεγάλα μπορεί να είναι και πιο εύκολα με συμβατικές μεθόδους...
C&R wrote:Φιλε εξήγα τους ανθρώπους ποσα στοιχίζει ο συγκεκριμένος τρόπος να μην τους πάρεις στο λαιμό σου. Aφιστους να ξεκινήσουν που τα βασικά πρώτα.

Δεν διαφωνώ, και μπορεί να είναι πιο εύκολο. Αλλά, το adrenaline rush με την συγκεκριμμένη μέθοδο δεν μπρεί να το αγγίξει τίποτε. Να σου θυμίσω μια περίσταση που το έζησες στην Ευρέτου ("έτο! Έτο! Έρκεται!" "Ξέρω το! Θωρώ το! Θωρώ το! Ααααα! Γ$%^*@#"!) :twisted: :twisted: :twisted:

Ο Sifu-nas έχει ήδη μπεί στην ιδέα και μάλιστα καλά! Ο Φοίβος έχει τα φόντα, θα έρθει μια φορά. κι αν του αρέσει θα κολλήσει το μικρόβιο :mrgreen: Διαφορετικά όπως σωστά είπες τα μεγάλα μπορεί να είναι το ίδιο, ή και πιο εύκολα με συμβατικές μεθόδους... :roll:
Όντως τώρα που το θυμικά ήταν το κάτι άλλο!

Tryfon

Post by Tryfon »

apsavvas wrote:τελικα ολοι σας εχετε παραπονο απο το Τριφωνα? :o :o :o :? επιδη ξερω αλλο ενα που εχει :o

Ενας Ενας μεν κουγκιεστεεεε ε Σαββη να σε βαλω ποκσο που την πορτα να κοφκις εισιτιρια τζαι να καμνις face control!! :lol:
Κατηγορουμε Κατηγορουμε αλλα αγαπουμε ρε νιωθω το!! :oops:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

gptochos

Post by gptochos »

Tryfon wrote:
apsavvas wrote:τελικα ολοι σας εχετε παραπονο απο το Τριφωνα? :o :o :o :? επιδη ξερω αλλο ενα που εχει :o

Ενας Ενας μεν κουγκιεστεεεε ε Σαββη να σε βαλω ποκσο που την πορτα να κοφκις εισιτιρια τζαι να καμνις face control!! :lol:
Κατηγορουμε Κατηγορουμε αλλα αγαπουμε ρε νιωθω το!! :oops:

Ναι ρε εισαι αξιαγάπητος :lol: :lol: :lol:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”