Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Φίλε όλα καλά δαμέ!!!
Βασικά σε δυο μήνες έρχομαι πίσω (με ορέξεις, εν να έχω και ενα μήνα διακοπές!!!)
Πάντως σκέφτου το ρε φίλε, ο τρόπος που τες έπιασε μοιάζει πολλά με fly fishing.. Εσύ που ασχολήσε γενικά με διάφορες τεχνικές και ξέρεις και τον τόπο που ετσιμπήσαν (κ το χρώμα του δολώματος) μπορεί να έχεις πολλές επιτυχίες έτσι!!
Βασικά σε δυο μήνες έρχομαι πίσω (με ορέξεις, εν να έχω και ενα μήνα διακοπές!!!)
Πάντως σκέφτου το ρε φίλε, ο τρόπος που τες έπιασε μοιάζει πολλά με fly fishing.. Εσύ που ασχολήσε γενικά με διάφορες τεχνικές και ξέρεις και τον τόπο που ετσιμπήσαν (κ το χρώμα του δολώματος) μπορεί να έχεις πολλές επιτυχίες έτσι!!
πωλειται καλαμι 3 σπαστο feeder με custom modifications 30 ευρω, pm οποιος ενδιαφερεται
( εν επια στες σφυρνες )

Esox Lucius
20 ευρώ γοράζω το.Greg wrote:πωλειται καλαμι 3 σπαστο feeder με custom modifications 30 ευρω, pm οποιος ενδιαφερεται( εν επια στες σφυρνες )

Εν να φκάλω τους οδηγούς που πάνω τζιαι να το χρησιμοποιήσω για μάζεμα των ελιών.

no whey no gain
Και συ τέκνον Βρούτε???Στάθης wrote: 20 ευρώ γοράζω το.![]()
Εν να φκάλω τους οδηγούς που πάνω τζιαι να το χρησιμοποιήσω για μάζεμα των ελιών.

Τζαι γω ακριβός τούτον σκέφτηκα!! Προς το παρών όμως θέλω να πιάσω λίγες σε ελαφρύ σπιν!konstantinos kalogir wrote:Φίλε όλα καλά δαμέ!!!
Επία ξανά εχτές, επιάσαμε μόνο μια σε καλαμπόκι, λίγα κυπρινάκια τζαι καμπόσα αλβουρνο-κοτζινόφτερα, λίον πάρα τζει ένα παιδί έκαμνεν σπιν με πεταλούδα... έπιασε μια πρέπει να ήταν κάπου στο κιλό

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- konstantinos kalogir
Κιλό? Μμμ ήβρες καλό ποσκόλιο βλέπω!!
Με light spin πρέπει να εν πόρωση έχεις δίκαιο!!
Κάτι άλλο που εδοκίμασα άμαν τα ψάρια εν κοντά (σε άλλο είδος ψαριού όμως), είναι μισίνα λεπτή αόρατη χωρίς τίποτε πάνω, μόνο αγκίστρι και ένα ζωντανό κουνουπιέρη!! Πολλά ωραία μάχη και μπόλικα τσιμπήματα!!!

Κάτι άλλο που εδοκίμασα άμαν τα ψάρια εν κοντά (σε άλλο είδος ψαριού όμως), είναι μισίνα λεπτή αόρατη χωρίς τίποτε πάνω, μόνο αγκίστρι και ένα ζωντανό κουνουπιέρη!! Πολλά ωραία μάχη και μπόλικα τσιμπήματα!!!
lavraki
- Attachments
-
- DSC00822.JPG (75.98 KiB) Viewed 4487 times
catch and release
εψαρευκες για πεστροφες τζαι εφκηκεν τουτο??psarakas wrote:lavraki

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- plenom'metatopsarem?
νομίζω ό'ι'!PeRoUkKaS wrote:εψαρευκες για πεστροφες τζαι εφκηκεν τουτο??psarakas wrote:lavraki

PeRoUkKaS wrote:εψαρευκες για πεστροφες τζαι εφκηκεν τουτο??psarakas wrote:lavraki
Σωστά.

Πέστροφα ούτε μία φυσικά αλλά ασσέν τζαι τα μεγαλόστομα!!!

catch and release
- konstantinos kalogir
Ούτε στην πάστα ετσίμπησε καμιά?psarakas wrote:PeRoUkKaS wrote:εψαρευκες για πεστροφες τζαι εφκηκεν τουτο??psarakas wrote:lavraki
Σωστά.
Πέστροφα ούτε μία φυσικά αλλά ασσέν τζαι τα μεγαλόστομα!!!![]()
Ούτε στην πάστα ετσίμπησε καμιά?[/quote]konstantinos kalogir wrote:PeRoUkKaS wrote:εψαρευκες για πεστροφες τζαι εφκηκεν τουτο??psarakas wrote:lavraki
Σωστά.
Πέστροφα ούτε μία φυσικά αλλά ασσέν τζαι τα μεγαλόστομα!!!![]()
οχι ούτε.
catch and release
Όπωτε θα πάω μόνος μου πάντα τα ίδια παθέννω! Έβαλα ξυπνιτίρη για η ώρα 04:45... εξύπνισα κατά τες 12plenom'metatopsarem? wrote:καταφέραμεν τίποτε?!caveman wrote:Για όποιον θέλει να κοπιάσει για κάνα σπιν, Κυριακή κατά τες 09:00 - 09:30 θα είμαι στον πάγκο του φράγματος.

Πρώτη φορά έπιασα τόσο μικρά και ιόσα πολλά χρυσόψαρα!! Μιλούμε... πάνο που διακόσια!!!

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- plenom'metatopsarem?
χεχεχε!! Μα ενόμισα ήταν για σπιν η πρόσκληση!caveman wrote:Όπωτε θα πάω μόνος μου πάντα τα ίδια παθέννω! Έβαλα ξυπνιτίρη για η ώρα 04:45... εξύπνισα κατά τες 12plenom'metatopsarem? wrote:καταφέραμεν τίποτε?!caveman wrote:Για όποιον θέλει να κοπιάσει για κάνα σπιν, Κυριακή κατά τες 09:00 - 09:30 θα είμαι στον πάγκο του φράγματος.Τζαι επία με τον Μπράνκο για αναγνώριση ενώς μικρού φράγματος στην επαρχεία Λευκοσίας... τελικά ένας νερόλακκος ήταν, με ένα μεγάλο ευκάλιπτο ακριβός μες την μέση!
![]()
Πρώτη φορά έπιασα τόσο μικρά και ιόσα πολλά χρυσόψαρα!! Μιλούμε... πάνο που διακόσια!!!C,
&R μέσα στο ενυδρείο, εφάν καλά τα μωρά μου
![]()

Γεια σου ρε Χαραλάμπη, ετο που έσιει αλλο έναν έτσι!caveman wrote:Όπωτε θα πάω μόνος μου πάντα τα ίδια παθέννω! Έβαλα ξυπνιτίρη για η ώρα 04:45... εξύπνισα κατά τες 12

Η διαφορά μας έιναι ότι τελικά εσύ εσηκώστηκες τζιαι επήες, εγώ ήταν να γύρω που την άλλη!

no whey no gain
Ε... ναι αλλα εν έρκετουν κανένας σας!plenom'metatopsarem? wrote:
χεχεχε!! Μα ενόμισα ήταν για σπιν η πρόσκληση!

Την Πέμπτη που ήταν η αργία επία με τον Μπράνκο, έβγαλα μια μικρή τρακοσάρα και μια 850γρ.... γι αυτό τζαι εκουρτίστηκα να ξανα πάω αλλά όπωτε θα πάω μόνος μου εν σηκόνουμε!

Την οχτακοσιάρα εκράτησα την... είχαν αρχίσει να σχηματίζουντε οι αυγόσακκοι!

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==