Μα κατι επια να καταλάβω ...PeRoUkKaS wrote:2:00 am το σπιτι μου μασσετε να φιει που την γη με τουτον τον αερα.. βροχες, καταιγιδες, χαλαζι....τελεια!!

Μα κατι επια να καταλάβω ...PeRoUkKaS wrote:2:00 am το σπιτι μου μασσετε να φιει που την γη με τουτον τον αερα.. βροχες, καταιγιδες, χαλαζι....τελεια!!
μα που ρε Στέφανε? δαμέ εν παίζει τίποτα...δυστυχώς!PeRoUkKaS wrote:2:00 am το σπιτι μου μασσετε να φιει που την γη με τουτον τον αερα.. βροχες, καταιγιδες, χαλαζι....τελεια!!
Γερι ρε φιλε! Τωρα βρεχει παλε.. εψες ηταν απιστευτη κακοκαιρια, παρα πολυ χαλαζι τζαι βροχη.. τζαι ενας αεραςplenom'metatopsarem? wrote:μα που ρε Στέφανε? δαμέ εν παίζει τίποτα...δυστυχώς!PeRoUkKaS wrote:2:00 am το σπιτι μου μασσετε να φιει που την γη με τουτον τον αερα.. βροχες, καταιγιδες, χαλαζι....τελεια!!
Πολλα ωραια! Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!sifu-nas wrote:Ταμασσος προχτες, 2.5 μέτρα που την υπερχίληση και μπαίνει πάραπολλυν νερό μεσα!!!![]()
![]()
Πέρκει συνεχίσει έτσι!
Λες και βλέπουμε τις μετοχές μας να πέρνουν αξία ... στείλε μου μηνυμα το πρωί να μου πεις τις εισροέςPeRoUkKaS wrote: Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!
fISHANDCHIPS wrote:Λες και βλέπουμε τις μετοχές μας να πέρνουν αξία ... στείλε μου μηνυμα το πρωί να μου πεις τις εισροέςPeRoUkKaS wrote: Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!
ελα το πρωι στον τοπο συνάντησης της Δευτέρας, να σου κεράσω καφέ ... μετά τύπωσε την σελίδα και πετάχτου έξω φέρε μου τηνPeRoUkKaS wrote:fISHANDCHIPS wrote:Λες και βλέπουμε τις μετοχές μας να πέρνουν αξία ... στείλε μου μηνυμα το πρωί να μου πεις τις εισροέςPeRoUkKaS wrote: Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!οκ! 0.50σ το μηνυμα!
Για κανένα σοβαρό φράγμα (τωρά εννα με γεμώσει ροπαλιές ο σίφουνας!!!!!) έχουμε τίποτε? Ασπρόκρεμμο? Κούρρη? Ευρέτου?sifu-nas wrote:Ταμασσος προχτες, 2.5 μέτρα που την υπερχίληση και μπαίνει πάραπολλυν νερό μεσα!!!![]()
![]()
Πέρκει συνεχίσει έτσι!
Είμαστε σοβαροί?! Που εν η Ταμασός?!PeRoUkKaS wrote:.
Ταμασσος, Παλαιχωρι, Λευκα, Κληρου-Μαλουντα, Λυμπια και Αραδιππου ειναι απο τα φραγματα που εχουμε στην αδειαplenom'metatopsarem? wrote:Είμαστε σοβαροί?! Που εν η Ταμασός?!PeRoUkKaS wrote:.
sifu-nas?!!!![]()
![]()