Μπικατινι ?
Nαι μπικατινι 5 ποντους απο τον βυθο...Neos wrote:συνχαρητηρια![]()
![]()
![]()
Μπικατινι ?
Sailor wrote:Ευχαριστω σε φιλε μου για την αφιερωση,μανα μου μανα μου αμα αρκεψαν να τσιμπουν εν να παω με το fly rod να δοκιμασω λιες μουγιες που εκαμα,χθες σκεφτομουν να παω αλλα πηγα τελικα για μελανες με το μπολονεζ και ουτε τσιμπια οι γεριμες.
μερικα τερατοτιλαπια που εκτυπησαν πας το match rod λιο πριν σφιξουν οι πυραεςcaveman wrote:Πολλύ νέκρα... τι γίνεται?? Εψοφήσαμεν ούλλοι που την πυρα, εν πάει κανένας ψάρεμα?
Ποταμοσιάν!!!caveman wrote:Εξάφρισες την ποταμοσιάν, οξά τσιμπούν ακόμα Καλοπαναγιώτη?
Έχει φάσσες αύριο... να δούμε πόσες θα πεχτούν που πάνω με τον σιεππέττον μες τα ρυάκια από κυνηγούς...!!mixas wrote:Ποταμοσιάν!!!caveman wrote:Εξάφρισες την ποταμοσιάν, οξά τσιμπούν ακόμα Καλοπαναγιώτη?
michalispsarema wrote:Χαιρετισματα απο την Εσθονια- Το τελευταιο μου ψαρι στην Εσθονια !! 3.450![]()
Το ψαρι πιαστηκε σε ενα ποταμο με δυνατο τρεχουσο νερο.. με σπινινγκ.. και ο αδελφος μου πηρε μια 990 γρ...caveman wrote:michalispsarema wrote:Χαιρετισματα απο την Εσθονια- Το τελευταιο μου ψαρι στην Εσθονια !! 3.450![]()
![]()
είσαι ένας λεβέντης!
Κόψε καμιάν κουβέντα Μιχάλη... λίμνη? ποτάμι? τεχνική?