Greg wrote:Εισαι με τη ψευδαισθηση οτι τα ψαρκα του ιχθυοτροφειου ειναι καθαρα? μεγαλωνουν τα με ιχθυαλευρα (ψαροτροφη) και αντιβιωτικα..η ψαροτροφη που ταιζουν τις τσιπουρες περιεχουν κομματια που εκατομυρια ψαρκα. Δηλαδη οση μολυνση εχουν μεσα τους εκεινα ολα τα νεκρα ψαρκα που αποτελουν τη ψαροτροφη συγκεντρωνετε πανω στη μια τσιπουρα που θα μεγαλωσει με τη ψαροτροφη. Οπως και τα δελφινια ειναι γεματο διοξινες το κρεας τους και τοξικο προς βρωση επειδη βρισκετε στην κορυφη τις τροφικης αλυσιδας..κατι παρομοιο συμβαινει και με τις τσιπουρες/λαβρακια του ιχθυοτροφειου. Η θεωρια οτι αγριευουν με τον καιρο στη θαλασσα οταν δραπετευουν δεν ισχυει διοτι οι διοξινες στιβαζουντε στο λιπος και θελουν παρα πολλα χρονια να μεταβολιστουν και να καθαρισουν. Το ιδιο ισχυει με ολα τα ζωα.
με ποιο απλα λογια ψαρια τις φαρμας = καρκινος
Συμφωνώ μαζί σου, δυο φορές έσπασαν τα ιχθυοτροφία και δεν επήγα μια φορά.
Όμως έχω την εξής απορία.
Πριν λίγο καιρό δείχνε το ΡΙΚ ένα πρόγραμμα και υποτίθεται ότι κάνουν αναλύσεις κάθε 15 μέρες. Τι ελέγχουν;
Επίσης με ξεχνάτε την οικολογική καταστροφή που κάνουν τα ιχθυοτροφία, τρανό παράδειγμα στην Ελλάδα έκλεισαν τουλάχιστο 2