Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Ειναι και το πρωτο μου λαβρακι πανω που κιλο αρα φανταζεστε τη χαρα μου μολις το εφκαλα εξω!!!
Πιασμένη με dead bait πάνω στο μουγιοκαλαμούι pen-rod
Χαμπί αφιερωμένη

Χαμπί αφιερωμένη

- Attachments
-
- GOPR18422 - Copy.JPG (82.56 KiB) Viewed 6989 times
-
- 566151_369763993111702_96234410_n - Copy.jpg (67.96 KiB) Viewed 6993 times
-
- 565457_369763999778368_840585571_n - Copy.jpg (71.87 KiB) Viewed 6993 times
- plenom'metatopsarem?
Μπράβο ρε Νέος!!!!
Μπράο Γιάννη!!!!

Μπράο Γιάννη!!!!

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Ευχαριστώ κοπέλλια!! Μακάρι ρε φίλε! 

Μπράβο νέος!! Άτε τζαι με τη μάμμα του

E mpravo re file amna exeis etsi pramata simenei pernas kala

Σασ ευχαριστω ολους
Μιαν απορια φιλε Γιαννη. Την πεννα-καλαμι που την βρηκες? Εν πολλα χρησιμο αμα ταξιδευκεις
Μιαν απορια φιλε Γιαννη. Την πεννα-καλαμι που την βρηκες? Εν πολλα χρησιμο αμα ταξιδευκεις

-
εν γεματο το ebay €10-20 με μεταφοραNeos wrote:Σασ ευχαριστω ολους
- (CyBasser)
Συγχασρητήρια φίλεNeos wrote:Ειναι και το πρωτο μου λαβρακι πανω που κιλο αρα φανταζεστε τη χαρα μου μολις το εφκαλα εξω!!!

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ευχαριστω ξανα
Στους διαγωνισμους που γινονται για λαυρακια δεχεσται και ανηληκους?
Μπράβο για το λαβράκι ΝέοςNeos wrote:ευχαριστω ξανα

Για τους διαγωνισμούς μονο με την συνοδεία ενήλικα.
Ωραια ευχαριστω
-
κοπελια μου πολλα ωραιο το pike:) ομως εγω εχω να ποσταρω μια φωτο που με εσιγκλονησε μολις την ειδα......η συγκεκριμενη φωτο δημοσιευτικε απο μαγαζι με ειδη αλιειας!!!απαραδεχτο!!!!!!!!
-
Φιλε Γιωργο διαβασε τα πιο κατω:
Περιορισμός αριθμού ψαριών (ποσόστωση): Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να ψαρέψει και να έχει στην κατοχή του κατά τη διάρκεια μιας μέρας α) περισσότερα από 10 ψάρια συνολικά, των ειδών Λαυράκι, Κυπρίνο και Λουτσιόπερκα αλλά όχι περισσότερα από 5 κάθε είδους ή β) περισσότερα από 5 ψάρια συνολικά, των ειδών Λαυράκι, Κυπρίνο και Λουτσιόπερκα και 15 ψάρια του είδους πέστροφα.
Περιορισμός μεγέθους ψαριών: Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να ψαρέψει και να έχει στην κατοχή του: Πέστροφα μικρότερη από 20 εκ., Λαυράκι μικρότερο από 25 εκ., Λουτσιοπέρκα μικρότερη από 30 εκ. και Κυπρίνο μικρότερο από 25εκ. Το μέγεθος μετράται από την άκρη του ρύγχους μέχρι την άκρη της ουράς. Σε περίπτωση που κάποιος τυχαία ψαρέψει ένα μικρότερο ψάρι θα πρέπει να το επιστρέψει στο νερό με όσο το δυνατό λιγότερες βλάβες.
ειναι μεσα στον νομο....
εν βλεπω να εκαμε καποια παρανομια ο ανθρωπος... 
Περιορισμός αριθμού ψαριών (ποσόστωση): Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να ψαρέψει και να έχει στην κατοχή του κατά τη διάρκεια μιας μέρας α) περισσότερα από 10 ψάρια συνολικά, των ειδών Λαυράκι, Κυπρίνο και Λουτσιόπερκα αλλά όχι περισσότερα από 5 κάθε είδους ή β) περισσότερα από 5 ψάρια συνολικά, των ειδών Λαυράκι, Κυπρίνο και Λουτσιόπερκα και 15 ψάρια του είδους πέστροφα.
Περιορισμός μεγέθους ψαριών: Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να ψαρέψει και να έχει στην κατοχή του: Πέστροφα μικρότερη από 20 εκ., Λαυράκι μικρότερο από 25 εκ., Λουτσιοπέρκα μικρότερη από 30 εκ. και Κυπρίνο μικρότερο από 25εκ. Το μέγεθος μετράται από την άκρη του ρύγχους μέχρι την άκρη της ουράς. Σε περίπτωση που κάποιος τυχαία ψαρέψει ένα μικρότερο ψάρι θα πρέπει να το επιστρέψει στο νερό με όσο το δυνατό λιγότερες βλάβες.
ειναι μεσα στον νομο....

Last edited by Nikolas Nklou on Tue Nov 13, 2012 8:57 pm, edited 1 time in total.
Never back down