Ανανεώστε τις άδειες σας online!!!!
- chrysanthos9
Re: Ανανεώστε τις άδειές σας online!!!!
λαλουμε πελαρες για το Τ.Α αλλα δακατο στην Παφο εχει 2 χρονια εμπηκαν δυναμηκα για να καταλαβετε εγω εν εχω αδεια ψαροτουφεκου γιατι ειμαι 16 χρονο ακομα και του χρονου φκαλω και μπαινω καθε φορα με το φοβο αμπα και πιασουμε και φαμε το προστιμο γιατι επιασαν καποιους γνωστους μου τους επαγγελματιες επελαναν τους τις βαρκουες που ψαρευκουν παρανομα κτλ καλα καμνουν αλλα μακαρι να μεν με πιασουν και ειμαστε οκ 

Rememper always someone waiting for you at home
Όντος στην Πάφο τζε η Λιμενική τζε το Τ.Α ελέγχουν αρκετά σε σχέση με άλλες πόλης αλλά θα μπορούσαν τζε καλλύτερα τζε χωρίς διακρίσεις 

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
έπιας το που το στόμα μου ρε Μάριε!!!MariosK wrote:Όντος στην Πάφο τζε η Λιμενική τζε το Τ.Α ελέγχουν αρκετά σε σχέση με άλλες πόλης αλλά θα μπορούσαν τζε καλλύτερα τζε χωρίς διακρίσεις
άτε να μεν το ανοίξω τωρά και δημιουργήσω προβλήματα!!!
το τι κάμνει η λιμενική....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!
Eιμαι περιεργος να δω ποσες μερες θελουν για να την στειλουν στο σπιτι.
Πληρωσα στις 4 του μηνα και σημερα εχουμε 17 και τπτ. Ουτε τηλ θα παρω. Θα περιμενω να δω.
Πληρωσα στις 4 του μηνα και σημερα εχουμε 17 και τπτ. Ουτε τηλ θα παρω. Θα περιμενω να δω.
- plenom'metatopsarem?
υπομονή και πες μας κι εμάς!gdeme wrote:Eιμαι περιεργος να δω ποσες μερες θελουν για να την στειλουν στο σπιτι.

-
Χαίρετε!!
Έπιασα σήμερα την άδειά μου, αφού πέρασαν ακριβώς 2 εβδομάδες από την μέρα που την πλήρωσα(5-19/01/2011).
Το αξιοσημείωτο είναι ότι μου έστειλαν μόνο 2 κόλλες, την άδεια και τους κανονισμούς του ψαρέματος.
Δε μου έστειλαν δηλαδή(άσχετο ότι τα γνωρίζω) τη λίστα με τα φράγματα που επιτρέπετε το ψάρεμα
και τους χώρους όπου απαγορεύετε σε μερικά φράγματα το ψάρεμα.
Έπιασα σήμερα την άδειά μου, αφού πέρασαν ακριβώς 2 εβδομάδες από την μέρα που την πλήρωσα(5-19/01/2011).
Το αξιοσημείωτο είναι ότι μου έστειλαν μόνο 2 κόλλες, την άδεια και τους κανονισμούς του ψαρέματος.
Δε μου έστειλαν δηλαδή(άσχετο ότι τα γνωρίζω) τη λίστα με τα φράγματα που επιτρέπετε το ψάρεμα
και τους χώρους όπου απαγορεύετε σε μερικά φράγματα το ψάρεμα.
Ίσως να μην τα βάζουν για οικονομία. Υπάρχουν όλα τα έντυπα εδώ στο τέλος της σελίδας http://www.moa.gov.cy/moa/dfmr/dfmr.nsf ... enDocument
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- (CyBasser)
Άδεια παρελήθη χθες. Εκδόθηκε στις 17/1! Η ηλεκτρονική αίτηση ήταν την 1/1/11...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Χτες παρελαβα και εγω την δικη μου. 4 την πληρωσα και 19 την παρελαβαplenom'metatopsarem? wrote:υπομονή και πες μας κι εμάς!gdeme wrote:Eιμαι περιεργος να δω ποσες μερες θελουν για να την στειλουν στο σπιτι.
ίσως να περιμένουν να συναχτούν καμπόσες αιτήσεις, για να μεν πηαίνουν τζαι νάρκουνται στην φακελλοτική κάθε λίο τζαι λιγάκι..... 

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- plenom'metatopsarem?
τζιαι στο ταχυδρομείοGiorkos wrote:ίσως να περιμένουν να συναχτούν καμπόσες αιτήσεις, για να μεν πηαίνουν τζαι νάρκουνται στην φακελλοτική κάθε λίο τζαι λιγάκι.....

Σωστό.....plenom'metatopsarem? wrote:τζιαι στο ταχυδρομείοGiorkos wrote:ίσως να περιμένουν να συναχτούν καμπόσες αιτήσεις, για να μεν πηαίνουν τζαι νάρκουνται στην φακελλοτική κάθε λίο τζαι λιγάκι.....

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....