Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

MariosK

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by MariosK »

:laughing-rolling:

Greg

Post by Greg »

δαμε ο σειρας ψαχνει για οκταποθκια του φρακτη!
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

καλα ρε ατιμε βαστας εσυ τα ψαρια και τους βαζεις να κανουν τα φωτομοντελα? αχαχαχα :lol:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

ααχχαχαχαχχα πολλά καλός Χαμπή ... εμπήκεν και η στάμπα του φωτογράφικου λαφαζάνι ... έκλεισε το θέμα
έμεινε να σε ενοικιάζουμε σαν φωτορεπόρτερ στις εξορμήσεις μας ... περιμένουμε τον τιμοκατάλογο με τις χρεώσεις
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

CASTING

Post by CASTING »

konstantinos kalogir wrote:Φίλε επίνασα!! Το λοιπόν έχουμε και λέμε, τα πρώτα 2 ψάρια έχουν από 150γρ, ενώ η πέστροφα σίουρα εν 200ρα!! :D
Νομιζω εννα μεινεις νυστικος :wink: :D
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

MariosK

Post by MariosK »

Καλοπαναγιώτη εχτές, επεντούσαμεν μούγιες, πεταλλούδες, ψαρούθκια, κουταλάκια και άλλα σχετικά για 2-3 ώρες με αποτέλεσμα 0.

caveman

Post by caveman »

σημερινό ψάρεμα με ένα μέλος του φόρουμ, εν χρειάζετε να πω ποιος ένει... ννα καταλάβετε!! :lol:

...στον δρόμο για τον φράχτη Χ, ακουλήθησεν ο ακόλουθος διάλογος.....

-Ρε .... μα έχει ψάρκα ρε?? Αφήκαν τίποτε μέσα οξά εν ούλλα με σε διάφορους καταψήχτες?

-...ΝΑΙ ρε!!! Εν σιιλλιιαααααααααααες μ@λκ! σσιιλιααααάες!!!

-Μάσε σίουρος ρε?

-Αφού λαλώ σου ρε μ@λκ... εν σσιλλιάααααες, όπως το κατεβάζεις το δόλωμα φκάλλεις το ολόϊσια... εν ΠΑΤΟΜΕΝΟ ψάρκα...........!!!

Μετά που μια ώρα.................... που ούτε τσιμπιά εν εφάμε...

-Ρε... ξανα πε μου πώσα ένει?

-Ρε μ@λκ αφου είπα σου... σσιλλιαααααάες!!! Εν που επαγώσαν τα νερά τζαι εν τσιμπά... νάρτουμε άλλη μέρα να δεις...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

Ε κανεί ρε επεθάνετε με :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

caveman

Post by caveman »

Εχτές, Πέμπτη, έγινε από τον Περούκκα καταγκελεία γύρο στις 14:10 στην Ασυτονομία Γερμασόγειας για παράνομο ψάρεμα στο φράχτη Γερμασόγειας... ήταν εκεί γύρο στα δέκα άτομα!
Στις 14:45 έπιασα τους και εγώ... είπαν μου πως ήταν στο δρόμο........ επερείμενα τους μέχρι τις 15:55... εννα έρτουν κόμα...!
==ΤΟΥΡΝΑ==

evol12

Post by evol12 »

μεγάλη αδιαφορία τις αστυνομίας οι μόνο στους φράχτες αλλά και στην θάλασσα

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

caveman wrote:Εχτές, Πέμπτη, έγινε από τον Περούκκα καταγκελεία γύρο στις 14:10 στην Ασυτονομία Γερμασόγειας για παράνομο ψάρεμα στο φράχτη Γερμασόγειας... ήταν εκεί γύρο στα δέκα άτομα!
Στις 14:45 έπιασα τους και εγώ... είπαν μου πως ήταν στο δρόμο........ επερείμενα τους μέχρι τις 15:55... εννα έρτουν κόμα...!
ειπαμεν να μεν κλαψουριζουμεν και να μεν μοιρολογουμεν και να προσπαθουμε, με οποιοδηποτε τροπο εχουμε, μπας και καταφερουμεν κατι...
για ποιο λογο εγω την επομενη φορα που δω κατι τεθκοιο να καμω καταγγελεια? εν φτανει που λυουν τα νευρα μας για τους παρανομους, λυουν
παραπανω με τους "δικους μας" (αστυνομια, τα, κτλ).. αδιαφορια πληρης..
μονο αν τους ταξουν κανενα 20 ευρω για καθε παραμονο που πιανουν μπορει να ταραξουν που τες καρεκλες τους ..
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Φιλοι μου :!: :!:
Επιμενω σε κατι :idea: :idea:
Πρεπει να παρουμε τον νομο στα χερια μας η να απειλησουμε οτι θα τον παρουμε.
Οχι κατω απο τον Συνδεσμο (διοτι ο Συνδεσμος πρεπει να προστατευει τον νομο) αλλα σαν ατομα, σαν αγανακτησμενοι πολιτες αυτου του τοπου.
Εισηγουμαι, για αρχη, να κανουμε μια επιστολη την οποια θα υπογραψουμε και θα βαλουμε και τους αριθμους της ταυτοτητας μας πανω.
Θα λεμε οτι εχουμε φτασει στο οριο την ανοχης και αν δεν εφαρμοστει ο νομος θα τον αγνοησουμε και εμεις πλεον η θα τον επιβαλουμε δια της βιας.
Η επιστολη αυτη θα πρεπει να παει στο Υπουργειο Εσωτερικων, Δικαιοσυνης, την Γενικη Εισαγγελια, το Προεδρικο και σιγουρα στα ΜΜΕ.
Για να εχει αξια πρεπει να εχει αρκετα ατομα.
Τι λετε :?: :?:

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλοι μου :!: :!:
Οχι κατω απο τον Συνδεσμο (διοτι ο Συνδεσμος πρεπει να προστατευει τον νομο) αλλα σαν ατομα, σαν αγανακτησμενοι πολιτες αυτου του τοπου.
Εισηγουμαι, για αρχη, να κανουμε μια επιστολη την οποια θα υπογραψουμε και θα βαλουμε και τους αριθμους της ταυτοτητας μας πανω.
Θα λεμε οτι εχουμε φτασει στο οριο την ανοχης και αν δεν εφαρμοστει ο νομος θα τον αγνοησουμε και εμεις πλεον η θα τον επιβαλουμε δια της βιας.
Η επιστολη αυτη θα πρεπει να παει στο Υπουργειο Εσωτερικων, Δικαιοσυνης, την Γενικη Εισαγγελια, το Προεδρικο και σιγουρα στα ΜΜΕ.
ενοειτε πως συμφωνουμε ευανθη!!
εγω ομως θα εισηγουμουν να γινει κατω απο τον συνδεσμο.. οχι με απειλες, αλλα οτι εχουμε φτασει στα ορια!!
ο λογος που το λεω αυτο ειναι επειδη ο συνδεσμος αντιπροσωπευει ολα τα μελη!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

caveman

Post by caveman »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλοι μου :!: :!:
Δαγκωτό!!! Οπωσδήποτε!!!!!
PeRoUkKaS wrote: ενοειτε πως συμφωνουμε ευανθη!!
εγω ομως θα εισηγουμουν να γινει κατω απο τον συνδεσμο.. οχι με απειλες, αλλα οτι εχουμε φτασει στα ορια!!
ο λογος που το λεω αυτο ειναι επειδη ο συνδεσμος αντιπροσωπευει ολα τα μελη!
Ναι Στέφανε μου αλλά η κουβέντα μας εμάς δαμέ, ουδεμία σχέση έχει ήτε με τον σύνδεσμο ήτε με τα μέλη.
==ΤΟΥΡΝΑ==

CASTING

Post by CASTING »

Ητε με το συνδεσμο ητε χωρις ΜΕΣΑ:twisted: :twisted:
Γιατι τουτη κατασταση εν παει αλλο.
Αλλα τζινο που σκεφτομαι ειναι οτι στο τζηνι ειμαστε 50000 κυνιγοι τζαιι παλε δεν αλλασει τιποτε η παρανομοια οργιαζει τζαι οι νομοι εν μονο για τη μοστρα. :twisted: :twisted:
Μονο οταν ξυληφτουν τα παντα τζαι που τη θαλασσα τζαι που τη στερια εννα συγκινηθουν καποιοι τζαι παλε πεζεται.

ΚΥΠΡΟΣ=Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΩΣΤΙ ΝΑ ΚΡΕΠΑΡΟΥΜΕ ΤΖΑΙ ΠΟΙΟΣ'ΑΡΩΤΑ.

Που να μεν τα σ.....ν :twisted: :twisted:
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”